Με τέσσερις πρωταθλητές του στο πλήρωμα της εθνικής αποστολής, ο παλαιστικός σύλλογος Α.Ο. Λεωντίδες Άνω Λιοσίων σηκώνει αυλαία στις διεθνείς διοργανώσεις της νέας σεζόν. Οι Νίκος Σωτηρόπουλος, Διονύσης Βαγενάς, Μάξιμος Γεωργαράκης και Μάνος Νικολαϊδης, θα διεκδικήσουν με τα γαλανόλευκα την ύψιστη διάκριση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί στην Κοπρίβνιτσα της Κροατίας, από 28 Σεπτεμβρίου μέχρι 5 Οκτωβρίου 2026.

Οι τίτλοι για τους Σωτηρόπουλο και Βαγενά, που αγωνίζονται στην ηλικιακή κατηγορία U17, θα κριθούν την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, ενώ οι Γεωργαράκης και Νικολαϊδης ρίχνονται στη μάχη των μεταλλίων της ηλικιακής κατηγορίας U20 το Σάββατο 3 Οκτωβρίου.

Βαλίτσες ετοιμάζουν όμως και δύο ακόμα Πρωταθλητές του συλλόγου, οι Νίκος Ιωσηφίδης και Χρήστος Χατσατούροβ, που θα αναχωρήσουν για το Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου 12 -18 Οκτωβρίου θα αγωνιστούν με τα χρώματα της εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης U23, στα 87κ. και 97κ., αντίστοιχα.
Πίσω από κάθε σημαντική παρουσία των πρωταθλητών στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, βρίσκονται φυσικά οι προπονητές τους, Νίκος και ΣάββαςΑποστόλου, οι οποίοι εργάστηκαν με καθημερινές προπονήσεις και συστηματική δουλειά, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε οι αθλητές να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στις μεγάλες αγωνιστικές προκλήσεις που τους περιμένουν με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας.


