330 παιδικά χαμόγελα θα... φωτίσουν το δέντρο των Άνω Λιοσίων!

/
/
330 παιδικά χαμόγελα θα… φωτίσουν το δέντρο των Άνω Λιοσίων!
330 παιδικά χαμόγελα θα… φωτίσουν το δέντρο των Άνω Λιοσίων!

Δίνοντας προτεραιότητα στους πρωταγωνιστές των χριστουγεννιάτικων εορτών, τα παιδιά, η δημοτική ενότητα Άνω Λιοσίων θα σηκώσει την αυλαία των πλούσιων σε δραστηριότητες και εκπλήξεις εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί από τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Φυλής, για την ψυχαγωγία των μικρών και μεγάλων δημοτών ώστε να λαμπρύνουν την καθημερινότητά τους με ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές!

Στήθηκε κι εφέτος, λοιπόν, το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης των Άνω Λιοσίων στην Πλατεία Ηρώων και ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στις 19:30 μ.μ. οπότε τα… 330 (!) παιδικά χαμόγελα θα το φωταγωγήσουν!!!

Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, «στολισμένη» με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, φώτα, χρώματα και γιορτινή διάθεση, οι δημότες Φυλής θα έχουν την ευκαιρία να κηρύξουν την επίσημη έναρξη των Χριστουγέννων παρέα με τον Άγιο Βασίλη με τα ξωτικά του και να απολαύσουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης κάνοντας πατινάζ, στο παγοδρόμιο που φιλοξενείται στην κεντρική πλατεία της πόλης ειδικά για την περίοδο των εορτών. Τη γιορτινή ατμόσφαιρα της βραδιάς θα συνθέσουν η Φιλαρμονική του Δήμου και τα παιδιά των τμημάτων Ενόργανης Γυμναστικής, Θεατρικού, Γενικής Γυμναστικής, Παραδοσιακών Χορών, Ακαδημιών Μπάσκετ και Ακαδημιών Κολύμβησης του Πολιτιστικού και Αθλητισμού Οργανισμού του Δήμου Φυλής «Η ΠΑΡΝΗΘΑ», που υπόσχονται να φέρουν τα πιο ονειρεμένα Χριστούγεννα στην πόλη!

Παρακολουθήστε το βίντεο – πρόσκληση για το άναμμα του Δέντρου των Άνω Λιοσίων:

 

Επάνω