Παραδοσιακά στην κορυφή της Ελλάδος οι “ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ” Άνω Λιοσίων

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Παραδοσιακά στην κορυφή της Ελλάδος οι "ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ" Άνω Λιοσίων

Σε συνέχεια των αθλητικών επιτυχιών του Δήμου Φυλής που αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητα μια “παλαιστομάνα”, έρχονται να προστεθούν τα αποτελέσματα του παλαιστικού Συλλόγου ελευθέρας πάλης “ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ” Άνω Λιοσίων από το Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Νεανίδων, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Ο Σύλλογος κατέκτησε τη 2η θέση στην Ελλάδα, στο ομαδικό, συλλέγοντας συνολικά 7 μετάλλια!

Τα κορίτσια του Ανδρέα Χριστοδουλάκη, του προπονητή των “Ευπυρίδων”, εδώ και χρόνια έχουν “καπαρωμένες” τις υψηλότερες θέσεις του βάθρου των πρωταθλητών, αποδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά του προπονητή τους, αλλά και την εμπιστοσύνη τους στον Σύλλογο! Να θυμίσουμε ότι έχουν ήδη προηγηθεί της πρόσφατης επιτυχίας, δύο ομαδικές πρωτιές του Συλλόγου στη φετινή σεζόν, με την κατάκτηση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Γυναικών και Κορασίδων!

Οι σπουδαίες “Ευπυρίδες” αθλήτριες που οδήγησαν με τις επιδόσεις τους τον Σύλλογό τους παραδοσιακά στην κορυφή, καθώς και οι θέσεις που κατέκτησαν, είναι οι:

1η θέση Τελιανίδου Θεοδώρα

1η θέση Δεμιρκάν Χριστίνα

2η θέση Κοσμίδου Ειρήνη

3η θέση Χατσατούροβα Ζωή

3η θέση Μπουρλή Κωνσταντίνα

4η θέση Τριανταφυλλίδου Μαρία

4η θέση Καλτουρουμίδου Μαρία

5η θέση Καβαθά Σεμίραμις

Παραδοσιακά στην κορυφή της Ελλάδος οι "ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ" Άνω Λιοσίων

Η διοίκηση του Συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες και τον προπονητή τους Χριστοδουλάκη Αντρέα και ευχαριστεί τον Δήμαρχο Παππού Χρήστο και τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Αθλητισμού & Πολιτισμού “Η ΠΑΡΝΗΘΑ”, κ. Μαυροειδή Γιώργο, που έδωσαν στην ομάδα τη δυνατότητα συμμετοχής!

Οι ελληνικές υποχρεώσεις των “Ευπυρίδων” κλείνουν την επόμενη εβδομάδα στις Σέρρες, με τις Παγκορασίδες, ενώ έπεται η προετοιμασία των ταλαντούχων αθλητριών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα και που – όπως όλα δείχνουν – ο Σύλλογος θα ζήσει μεγάλες στιγμές!

Παραδοσιακά στην κορυφή της Ελλάδος οι "ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ" Άνω Λιοσίων