Λίγες ώρες πριν από την άφιξη του Τσίπρα στα Άνω Λιόσια...

Λίγες ώρες πριν από την άφιξη του Τσίπρα στα Άνω Λιόσια…
Λίγες ώρες πριν από την άφιξη του Τσίπρα στα Άνω Λιόσια…

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του πρωθυπουργού στην περιοχή του Δήμου Φυλής, μέλη του ΠΑΜΕ, τοπικών σωματείων και φορέων, προχώρησαν, το απόγευμα της Τρίτης (06/03), σε συμβολικό αποκλεισμό του Δημαρχείου Φυλής στα Άνω Λιόσια. Αφορμή, η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη της Δυτικής Αττικής, σήμερα το πρωί, που θα γίνει στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου κτιρίου που φιλοξενεί την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, ενώ θα προηγηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Φυλής κ. Χρήστο Παππού στο Δημαρχείο, ο οποίος και αναμένεται να του εκθέσει τα προβλήματα της περιοχής.

Με πανό που  αναγραφόταν το σύνθημα «Όταν βρέχει πνιγόμαστε… όταν δεν βρέχει μας πνίγει η φτώχεια η αδικία και η υποβάθμιση», οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν για την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και κάλεσαν τους πολίτες να συμμετάσχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο που οργανώνεται για τις 14 Μαρτίου, στην κεντρική πλατεία του Μενιδίου. Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν «φτώχεια, ναρκωτικά και ανεργία, ένας είναι ο ένοχος, μία η αιτία» και «τέρμα πια στους εκβιασμούς, εμπόδισε λαέ τους πλειστηριασμούς». Η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Άνω Λιοσίων.

Να σημειώσουμε ότι, ενόψει της άφιξης του πρωθυπουργού, τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή είναι αυξημένα ενώ εδώ και μέρες προετοιμάζεται η υποδοχή του από τους αρμόδιους τοπικούς φορείς προκειμένου να διασφαλιστεί η αποφυγή επεισοδίων.

Επάνω