Επική δήλωση Μπουραϊμη: "Το 'δεν μπορείς να βρεις δουλειά' είναι... παραμύθι"

Επική δήλωση Μπουραϊμη: «Το ‘δεν μπορείς να βρεις δουλειά’ είναι… παραμύθι»
Επική δήλωση Μπουραϊμη: «Το ‘δεν μπορείς να βρεις δουλειά’ είναι… παραμύθι»

Το γνωρίζατε αυτό; Οι 1.070.662 εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ. (μέχρι το Δεκέμβρη του 2017, τουλάχιστον) είναι… «παραμυθατζήδες»! Αυτό βγαίνει ως συμπέρασμα από την επική δήλωση του επικεφαλής της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, κ. Δημήτρη Μπουραϊμη, στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων του Δήμου Φυλής.

«Στην Ελλάδα, όποιος θέλει να δουλέψει, δουλεύει! Αυτό το παραμύθι ότι ‘δεν μπορείς να βρεις δουλειά’ κι ότι ‘είσαι άνεργος’ είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!», εκστόμισε ευθέως κι ευθαρσώς από μικροφώνου, χωρίς ίχνος ντροπής! Είναι περιττό νομίζω να σχολιάσουμε ότι τέτοιου «κάλλους» δηλώσεις ΟΥΤΕ ο… Αλέκσης δεν τις κάνει!!!

Την δήλωση αυτή, μάλιστα, την «έριξε στα μούτρα» των μελών ενός Συλλόγου που στηρίζει άτομα τα οποία, σε μεγάλο ποσοστό, εξαρτώνται από την δίμηνη ή ακόμα και τρίμηνη διανομή φρούτων και ειδών για να προσφέρουν στα παιδιά τους τα απαραίτητα, που περιμένουν να λάβουν κάποιο επίδομα για να επιβιώσουν, κι ενώ έχει πλήρη γνώση ότι μέλος της διοίκησης του ίδιου του Συλλόγου και φίλα προσκείμενος της παράταξής του, εγκατέλειψε τη χώρα εξαιτίας της ανεργίας («παραμυθατζής» κι αυτός;)

«Ο Παπαϊωάννου όντως τώρα δουλεύει…», συμπλήρωσε στα προλεγόμενα, προς αποφυγήν πάσης παρεξηγήσεως και δικαιολογώντας με αυτή την ατάκα την απουσία του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Φυλής, κ. Κώστα Παπαϊωάννου, από την εκδήλωση (παρόντες ήταν δηλαδή όλοι οι… «αργόσχολοι»;), όταν κλήθηκε να παραλάβει αντ’ αυτού μια τιμητική πλακέτα!

«Είναι ένα παιδί που εργάζεται και κερδίζει χρήματα. Όποιος εργάζεται απολαμβάνει αυτό που προσφέρει…»  (σ.σ. ουδείς εκ των παρισταμένων δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει αν εργάζεται ο τιμώμενος, αν βγάζει χρήματα κι από πού και πόσα… Κλήθηκε απλά να παραλάβει την πλακέτα του συντρόφου!)

Αλήθεια, δεν θα ήταν σοφότερο, κύριοι, να υπάρχει μία εγκράτεια στον λόγο, κυρίως όταν αυτός γίνεται προσβλητικός και προκαλεί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανέργων δημοτών – και όχι μόνο;

Γιατί, ξέρετε ποια είναι η… τραγική ειρωνεία σε όλο αυτό το δράμα; Ότι αυτοί οι άνθρωποι, με αυτές τις αντιλήψεις, έχουν ξεκινήσει ήδη τον προεκλογικό τους αγώνα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και θα βγουν ν’ αναζητήσουν την ψήφο των χιλιάδων «παραμυθατζήδων» ανέργων του Δήμου Φυλής…

Αλλά αν πάλι νομίζετε ότι είμαστε κι εμείς… «παραμυθατζήδες», παρακολουθήστε το βίντεο με τις επίμαχες δηλώσεις:

Επάνω