Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές καθίζησης στο γυμναστήριο του ΓΕΛ Ζεφυρίου

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές καθίζησης στο γυμναστήριο του ΓΕΛ Ζεφυρίου
Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές καθίζησης στο γυμναστήριο του ΓΕΛ Ζεφυρίου

Ολοκληρώθηκε το δύσκολο κομμάτι της αναστήλωσης του τμήματος αποδυτηρίων και τουαλετών του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΓΕΛ Ζεφυρίου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής.

Το γυμναστήριο του ΓΕΛ Ζεφυρίου είχε προσφάτως δεχθεί εργασίες βελτίωσης – συντήρησης με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής στο κυρίως εσωτερικό του τμήμα, δηλαδή τον χώρο του προπονητηρίου, αλλαγή της στέγης, των υαλοπινάκων, του φωτισμού και την επένδυση με ειδικά πάνελ των τοίχων του γυμναστηρίου, όμως το μεγάλο πρόβλημα που αφορούσε την καθίζηση του υπεδάφους εξαιτίας των όμβριων υδάτων που συγκεντρώνονταν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, αποτελούσε απειλή για την ασφάλεια των αθλητών. Για το λόγο αυτό εξάλλου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φυλής κ. Θανάσης Σχίζας, δεν ενέκρινε τη χρήση των χώρων αποδυτηρίων και τουαλετών του γυμναστηρίου.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των μηχανικών της Τεχνικής Υπηρεσίας που προϊσταται ο κ. Σχίζας, το έργο – που είχε τεθεί στην προτεραιότητά του -υλοποιήθηκε, εξασφαλίζοντας έτσι την ακεραιότητα των χώρων. Η αποκατάσταση των ζημιών της καθίζησης έγινε με ενίσχυση θεμελίωσης και κοιλοδοκούς. Η πορεία του έργου:

Σύμφωνα με τις επιβεβαιώσεις του ίδιου του Αντιδημάρχου Τ.Υ. Φυλής, υλοποιήθηκε επιπλέον και η μελέτη για αντικατάσταση του τάπητα, αντικατάσταση των ειδών υγιεινής με νέα και τοποθέτηση ντουλαπιών. Επίσης, το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ», με την καθοδήγηση του κ. Γιώργου Μαυροειδή και σε συνεργασία με τον κ. Σχίζα, ανέλαβε το βάψιμο του γυμναστηρίου εξωτερικά (τοίχοι, κάγκελα), προκειμένου αυτό να αποτελέσει ένα πραγματικό στολίδι στην πόλη του Ζεφυρίου!

Επάνω