Σεβαστείτε τουλάχιστον τους... "10.000" αναγνώστες σας!

Σεβαστείτε τουλάχιστον τους… «10.000» αναγνώστες σας!
Σεβαστείτε τουλάχιστον τους… «10.000» αναγνώστες σας!

 

Αγαπητή μου e – fyli,

Τ’ όνειρό σας έγινε πραγματικότητα! Κάποτε διαμαρτυρηθήκατε ότι δεν σας τα… «έσουρα» από το site, αλλά από τα ανεξάρτητα #gavata.news… και να, που ήρθε η ώρα (μ’ επισκέφθηκε νωρίτερα βλέπετε το πνεύμα των Χριστουγέννων) και σας κάνω το χατίρι να σας τα «σούρω» κι από δω – έστω και με λίγη καθυστέρηση!

Ένα πουλάκι μου σφύριξε – γιατί είχα πάψει ν’ ασχολούμαι με τις «επιτυχίες» σας – ότι σε ένα από τα ξεκαρδιστικά σας «άρθρα» συγκαταλέγεται το #gavata.news στα «blogs που πρόσκεινται προς τη Διοίκηση Παππού», όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε (μαζί με τον Φύλαρχο και το Παράπονο Φυλής) και πως «η ενημέρωση των δημοτών πρέπει να περνά από λογοκρισία…» Ας δώσουμε την ευκαιρία και στους δικούς μας αναγνώστες να απολαύσουν το συγκλονιστικό «άρθρο» σας για να μπουν στο κλίμα:

«Και μόνο η ανακοίνωση από το Ε-FYLI της αντικατάστασης του κύριου Βαγγέλη Σταματάκου από την προεδρία στους Παιδικούς Σταθμούς Φυλής, δημιούργησε κύμα αντιδράσεων στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα.

 Εκτός από τα δεκάδες μηνύματα που έφτασαν στο Ε-FYLI, ενδεικτικό είναι πως πάνω από 10.000 άτομα διάβασαν την είδηση, αριθμός πολύ μεγάλος αν αναλογιστείτε τον πληθυσμό του Δήμου Φυλής, πόσο μάλλον του πληθυσμού της Χασιάς, που αφορά και πιο πολύ η είδηση !
Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως το γεγονός της αντικατάστασης αποσιωπούν τα blog που πρόσκεινται προς την Διοίκηση όπως ο Φύλαρχος, το Παράπονο Φυλής, το gavata.news, όπου η ενημέρωση των δημοτών κατ’ αυτούς πρέπει να περνά από λογοκρισία ! Και φυσικά δε συζητάμε για το Γραφείο Τύπου του Δήμου Φυλής, καθώς και την επίσημη σελίδα στο διαδίκτυο του Δήμου Φυλής, και τη σελίδα στο facebook του Δήμου Φυλής, οι οποίοι δεν αναφέρουν οτιδήποτε για το θέμα. Διαβάστε τη σχετική είδηση από το E-FYLI, τη Δυτική Όχθη και την Ποντικοφυλή, τα μοναδικά τρία μπλογκ που μετέδωσαν την είδηση…»
Μα, αλήθεια, δεν σας πέρασε καν από το μυαλό ότι το #gavata.news ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στα του Δημαρχείου, παρά μόνο όταν ανακαλύψουμε μια είδηση που κρίνουμε ότι ενδιαφέρει τους αναγνώστες μας, την δημοσιεύουμε κατόπιν αξιολόγησης, ρεπορτάζ και διασταύρωσης; Δεν έχει πέσει στην αντίληψή σας ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ τα θέματα της μικροπολιτικής σας, και ότι απλά δεν έχουμε κοινούς σκοπούς και δημοσιογραφική ταυτότητα;
Προσωπικά, να ξέρετε, δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε θεωρώ υποτιμητική την «ομάδα» στην οποία με εντάξατε και τα μέλη που την αποτελούν, καθώς πρόκειται για επαγγελματίες και ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ συναδέλφους. Αυτή τη «φουκαριάρα» τη Δυτική Όχθη… που προσπαθεί και διατηρεί ένα σοβαρό επίπεδο στην ενημέρωση, τη ρωτήσατε αν επιθυμεί την ταύτιση μαζί σας;;;

Σας προκαλώ, όμως, να μου υποδείξετε – ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ για μία έστω φορά – το άρθρο του #gavata.news στο οποίο διακρίνατε ότι επιδέχθηκε λογοκρισία από τη διοίκηση Παππού!

Εσείς καλή μου e – fyli και οι όμοιοί σας, είστε κατηγορία από μόνοι σας! Δεν μπορείτε να συγκαταλέγεστε στα σοβαρά και επώνυμα blogs, που φέρουν την απόλυτη ευθύνη των όσων δημοσιεύουν και για τον λόγο αυτό περνάμε την είδηση από κρησάρα! Ανήκετε στην κατηγορία των προσωπιδοφόρων λασπολόγων και κουκουλοφόρων μπουρδολόγων! Φροντίστε μόνο να κρύβετε βαθιά μες στην κουκούλα σας την πλούσια ξανθιά ή και μελαχρινή – ποιος ξέρει – κόμη σας, ή τον… «εραστή» του κιτρινισμού, που κρίνει από την κλειδαρότρυπα τους πάντες και τα πάντα, θεωρώντας εαυτόν πετυχημένη/ο… «δημοσιογράφο»! Γιατί κινδυνεύετε να πιστέψετε τα παραμύθια που αραδιάζετε στους… 10000 αναγνώστες σας! Εσείς ξεπεράσατε και το cnn.news σε απήχηση!!! θα την πατήσετε σαν τον Αλέξη, σας το λέω…

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αφήστε τους… 10000 (!) αναγνώστες σας να κρίνουν από μόνοι τους και τους υπόλοιπους συναδέλφους να κάνουν ΣΟΒΑΡΑ τη δουλειά τους…

Τα e – fyliά μου…

Επάνω