"Τρίποντο" στις εντυπώσεις για την άρτια οργάνωση του Streetball 3X3

«Τρίποντο» στις εντυπώσεις για την άρτια οργάνωση του Streetball 3X3
«Τρίποντο» στις εντυπώσεις για την άρτια οργάνωση του Streetball 3X3

 

 

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 1ο Τουρνουά Streetball 3Χ3, που τελεί υπό την αιγίδα της FIBA (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης) και διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο  (30/09 – 01/10) από τον Δήμο Φυλής, στην κεντρική πλατεία Άνω Λιοσίων, με πρωτοβουλία του Προέδρου Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «ΠΑΡΝΗΘΑ», κ. Γιώργου Μαυροειδή. Το streetball 3X3 αφορά ένα μίνι τουρνουά καλαθοσφαίρισης που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια, συνεχίζεται και συναντά μεγάλη ανταπόκριση στους δήμους που διοργανώνεται, γιατί αγκαλιάζει εκατοντάδες νέους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου!

Η συμμετοχή 75 ομάδων των τεσσάρων ατόμων, ανάμεσά τους και 2 ευρωπαϊκές (γυναικών από Ρουμανία και ανδρών από Ιταλία), οι επισκέπτες/συνοδοί των αθλητών, καθώς και οι εκατοντάδες φίλοι της καλαθοσφαίρισης που παρακολούθησαν το τουρνουά, διέδωσαν με τον καλύτερο τρόπο τα μηνύματα φιλίας και πολιτισμού που προάγονται μέσα από τον αθλητισμό! Ο Δήμος Φυλής, μάλιστα, με τη φιλοξενία που παρείχε στις δύο ευρωπαϊκές ομάδες που συμμετείχαν στο Τουρνουά, έχει το δικαίωμα να στείλει με τη σειρά του 2 ομάδες σε Τουρνουά της επιλογής του, στο εξωτερικό, εντελώς δωρεάν!

Απόλυτα ικανοποιημένος και υπερήφανος για την άρτια οργάνωση του τουρνουά, που για πρώτη φορά φιλοξενήθηκε από τον Δήμο Φυλής, ο κ. Γιώργος Μαυροειδής, παρέμεινε στην Πλατεία Ηρώων των Άνω Λιοσίων καθ’ όλη τη διάρκεια της 2ήμερης διεξαγωγής των αγώνων, τους οποίους παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον συντροφιά με όλους τους εκπροσώπους της δημοτικής Αρχής αλλά και το πλήθος των δημοτών, που απόλαυσαν ένα μοναδικό θέαμα. Ο κ. Μαυροειδής, που φρόντισε για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση, επιφύλαξε πολλές εκπλήξεις με δώρα για όλους τους συμμετέχοντες, μίνι διαγωνισμούς δίποντων, κ.λ.π. Τους αγώνες επόπτευαν διαιτητές και κριτές από την Ε.Ο.Κ.. Τους τελικούς παρουσίασε η δημοσιογράφος Έλενα Κρεμλίδου (NOVA SPORTS), ενώ special guest των αγώνων ήταν και ο Βασίλης Σκουντής.

Το έπαθλο που διεκδίκησαν οι ομάδες που αναδείχθηκαν πρώτες σε κάθε μία από τις τρεις κατηγορίες του τουρνουά ήταν από 4 εισιτήρια για το FinalFour της φετινής Ευρωλίγκας που θα διεξαχθεί στη Σερβία την άνοιξη του ’18. Στην κατηγορία ανδρών πρώτη αναδείχθηκε η ομάδα «Indians», στην κατηγορία γυναικών η «Agrosquad» και στην κατηγορία των ανδρών κάτω των 18 η «FyliBigBallers». Οι δεύτερες σε θέση τελικής κατάταξης ομάδες της κάθε κατηγορίας έλαβαν ρολόγια fitbit, ενώ οι τρίτες κέρδισαν από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Το βίντεο από το Τουρνουά με πλάνα των αγώνων συνδυασμένα με τον πολιτισμό, από τις αρχαιότητες του Δήμου Φυλής, θα ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη!!!

 

 

 

 

Επάνω