Επειδή... "η μισή αλήθεια, είναι χειρότερη από το ψέμα"

Επειδή… «η μισή αλήθεια, είναι χειρότερη από το ψέμα»
Επειδή… «η μισή αλήθεια, είναι χειρότερη από το ψέμα»

Στο πρόσφατο άρθρο μας «Μία «αθλητική» γιορτή με άρωμα… προεκλογικού αγώνα!», θα παρατηρήσατε ότι στην τελευταία παράγραφο περιγράφεται ένα περιστατικό που έλαβε τόπο στην συγκεκριμένη εκδήλωση, χωρίς όμως να αναφέρουμε ονομαστικά τους πρωταγωνιστές αυτού, όπως στις προηγούμενες! Ο λόγος είναι ο εξής: Ήταν η μοναδική πληροφορία που θα μπορούσε να αμφισβητηθεί, εφόσον δεν είχαμε «ήχο και εικόνα» του συμβάντος, αλλά μας μεταφέρθηκε από μάρτυρα που βρισκόταν σε παραπλήσιο τραπέζι.

Τα απαραίτητο αυτό «μέτρο προστασίας» αμφότερων λαμβάνεται στις περιπτώσεις που, τόσο η απόσταση του ανθρώπου που μας καταθέτει μια μαρτυρία, όσο και ο θόρυβος από την οχλαγωγία, είναι… «κακοί σύμβουλοι» των αισθήσεων!

Καθώς λοιπόν επιπροσθέτως η είδηση ΔΕΝ διασταυρώθηκε, οφείλαμε να διατηρήσουμε την ανωνυμία των εμπλεκομένων – όπως και έγινε! – αφού σκοπός μας δεν είναι ούτε ο διασυρμός, αλλά ούτε και η απόκρυψη της αλήθειας… Ακριβώς, λοιπόν, για την πλήρη αποκατάσταση αυτής – ή μάλλον της «άλλης μισής», σας πληροφορούμε ότι δεχθήκαμε την δικαιολογημένη αντίδραση του ‘εκπροσώπου της προηγούμενης διοίκησης’, ο οποίος αντιλήφθηκε σε ποιο περιστατικό αναφερόμαστε και σας παραθέτουμε και τη δική του πλευρά, προς αποφυγήν λανθασμένων εντυπώσεων:

Πράγματι υπήρξε άρνηση από τον ηλικιωμένο κύριο να επιστρέψει τη χειραψία, αλλά εν είδει αστεϊσμού! Εξάλλου η μεταξύ τους σχέση – όπως ο ίδιος μας ομολόγησε – επιτρέπει ακόμη κι αυτό το σοβαρό ύφος που του το αρνήθηκε και το οποίο αποτέλεσε αφορμή παρεξήγησης για τις πραγματικές προθέσεις του ηλικιωμένου! Εξάλλου η συνέχεια που ΔΕΝ μας είχε γνωστοποιηθεί, ήταν να αγκαλιαστούν και να συνομιλήσουν για μερικά λεπτά αργότερα…

Αυτή ήταν η εξήγηση που μας έδωσε ο ‘εκπρόσωπος της προηγούμενης διοίκησης’ για το περιστατικό που τον αφορά και δεν έχουμε κανέναν λόγο να την αμφισβητήσουμε, παρά μόνο εντίμως να σας την καταθέσουμε…

Αν και έχουμε πλέον ολοκληρωμένη εικόνα του περιστατικού, το #gavata.news θα διατηρήσει το δικαίωμα να μην εκθέσει τα πρόσωπα!!!

Επάνω