Επαναφορά του 735 - Άμεση παρέμβαση του Αντιδημάρχου Ζεφυρίου

Επαναφορά του 735 – Άμεση παρέμβαση του Αντιδημάρχου Ζεφυρίου
Επαναφορά του 735 – Άμεση παρέμβαση του Αντιδημάρχου Ζεφυρίου

 

Άμεση και αποτελεσματική ήταν η παρέμβαση του Αντιδημάρχου Ζεφυρίου κ. Γιάννη Μαυροειδάκου, έπειτα από την χθεσινή αιφνιδιαστική απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων του Ο.Α.Σ.Α. να διακόψει την έλευση της λεωφορειακής γραμμής 735 μέσα από τη Δημοτική Ενότητα του Ζεφυρίου, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων εφόσον ήταν αισθητός ο κίνδυνος να μείνει χωρίς συγκοινωνία μία ολόκληρη πόλη!

Ο Αντιδήμαρχος συναντήθηκε το πρωί με τα μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου του Ο.Α.Σ.Α. και τους εγγυήθηκε ότι θα φροντίσει να διασφαλίσει εντατικότερη αστυνόμευση στην περιοχή, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, και ιδιαιτέρως στη συμβολή των οδών Παναγίας Γρηγορούσης και Σαμουήλ, όπου εστιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα συγκέντρωσης πλήθους τοξικομανών που λυμαίνονται την περιοχή!

Αποτέλεσμα αυτής της δέσμευσης του κ. Γιάννη Μαυροειδάκου ήταν να αποσταλεί έγγραφο με τον όρο της συμφωνίας, με την ένδειξη μάλιστα του επείγοντος, προς τον Διευθυντή Διεύθυνσης Λειτουργικού Σχεδιασμού Ο.Α.Σ.Α., καθώς και τον Γεν. Διευθυντή Παραγωγής Συγκοινωνιακού Έργου Ο.ΣΥ Α.Ε. κ. Κων/νο Φωτάκη στους οποίους γνωστοποιούσαν την εξέλιξη αυτής της συνάντησης καθώς και την νεότερη ανακοίνωσή τους προς το επιβατικό κοινό και τους εργαζόμενους της συγκεκριμένης λεωφορειακής γραμμής για την επαναφορά της λειτουργίας της από αύριο, Παρασκευή (30/06/17). Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην απόφαση που υπογράφουν ο Πρόεδρος Λεωνίδας Σκούλος και ο Γεν. Γραμματέας Κων/νος Σιορίκης:

 

Επάνω