Τη ζώνη του Champions Night Junior “φόρεσε” ο Θοδωρής Καλιονίδης του BG Academy!

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Νικητής της τετράδας και κάτοχος της ζώνης της διοργάνωσης “CHAMPIONS NIGHT JUNIORS” αναδείχθηκε ο νεαρός μαχητής Καλιονίδης Θεόδωρος, αθλητής του συλλόγου BG Kickboxing Academy των Άνω Λιοσίων!

Ο Καλιονίδης διεκδίκησε και πέτυχε την υπεροχή του με εξαιρετικά δυναμική παρουσία, επικρατώντας στην τετράδα των ισχυρών αντιπάλων του που συμμετείχαν στους αγώνες επίλεκτων μαχητών, οι οποίοι διοργανώθηκαν με πρωτοβουλία των Fighters Athanasopoulos το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στο Fighters Arena στου Ρέντη. Στο Champions Night Juniors συμμετείχαν αθλητές από τις σχολές: Kyshenko gym, Athanasopoulos, Chazaridis και BG Αcademy!

Τη ζώνη του Champions Night Junior "φόρεσε" ο Θοδωρής Καλιονίδης του BG Academy!
Οι διεκδικητές της ζώνης!

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018, η δικαίωση των κόπων του δεν άργησε να έλθει για τον ταλαντούχο αθλητή και αγωνιζόμενος σε δύο δυνατούς αγώνες, ο Θοδωρής κατόρθωσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα κερδίζοντας τη ζώνη, αλλά και τις εντυπώσεις του φίλαθλου κοινού με τη δυναμική παρουσία του.

Τη ζώνη του Champions Night Junior "φόρεσε" ο Θοδωρής Καλιονίδης του BG Academy!
Θοδωρής Καλιονίδης, Γιάννης Παφίλης με τους προπονητές τους του BG Kickboxing Academy

Στοιχεία μεγάλου αθλητή, όμως, αποκαλύφθηκαν και από τον δεύτερο αθλητή του συλλόγου BG Αcademy που συμμετείχε στη διοργάνωση, τον Γιάννη Παφίλη, ο οποίος αν και ηττήθηκε για λίγα σημεία – προδομένος από τις δυνάμεις του – έδειξε ωστόσο ότι με πολύ δουλειά, σύντομα θα φέρει ανάλογα αποτελέσματα!

“Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συμμετέχουμε σε τέτοιες διοργανώσεις που έχουν ως σκοπό την προώθηση του αθλήματος σε μικρές ηλικίες και που αποτελούν κίνητρο για την επιτυχία, τον υγιή ανταγωνισμό, τον σεβασμό και την προσπάθεια του αντιπάλου. Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, αλλά και στους διοργανωτές για την επιλογή αυτού του project! Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε να στηρίξει τα παιδιά”, δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των αθλητών τους οι ιδρυτές της σχολής BG Academy κ.κ. Γιώργος Χαλκίδης και Μπάμπης Παπαδόπουλος.

Τη ζώνη του Champions Night Junior "φόρεσε" ο Θοδωρής Καλιονίδης του BG Academy!
Οι πρωταγωνιστές του μεγάλου τελικού, Θοδωρής Καλιονίδης (BG Academy) και Βασίλης Βασιλειάδης (Μέγας Αλέξανδρος Καματερού), με τους προπονητές τους