Συγχαρητήρια δημάρχου Χρήστου Παππού προς τους νέους φοιτητές του Δήμου Φυλής

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Με την ανακοίνωση της διαμόρφωσης των βάσεων για τις σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι οποίες θα καθορίσουν και την εισαγωγή των διαγωνιζομένων μαθητών στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς με ιδιαίτερη ευαισθησία ως καθηγητής κι ο ίδιος σε θέματα της Παιδείας, απηύθυνε συγχαρητήριο μήνυμα προς τους μαθητές που δοκιμάστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019:

“Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές, που με το συνεχή τους αγώνα και την ατέρμονη πίστη τους κατάφεραν να εισαχθούν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Αυτό τους το αποτέλεσμα δικαίωσε τα όνειρα τους και άνοιξε το δρόμο σε μια ακαδημαϊκή πορεία. Επίσης, θερμές ευχές αξίζουν και στους γονείς, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με το δικό τους τρόπο στάθηκαν συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ για την προσπάθεια τους και εκείνους που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν μια θέση στα εκπαιδευτικά ιδρύματα και να τους πω να μην σταματήσουν να κυνηγάνε τα όνειρα τους. Υπάρχουν πολλά λαμπρά μυαλά στη κοινωνία μας, τα οποία ακολούθησαν το δικό τους δρόμο.

Καλή πρόοδο και καλή αρχή σε όλους!

Χρήστος Σπ. Παππούς 
Δήμαρχος Φυλής”