Στη διεκδίκηση του Ολυμπιακού ονείρου ο Αλέξανδρος Παπαδάτος των Λεωντίδων!

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Με τις ευχές του Συλλόγου του “Α.Ο. Λεωντίδες” Άνω Λιοσίων, για την κατάκτηση του μεγάλου ονείρου της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, αναχώρησε για τη Βουδαπέστη ο χρυσός Ολυμπιονίκης Κωφών στην ελληνορωμαϊκή, Αλέξανδρος Παπαδάτος, αθλητής του ιστορικού παλαιστικού Συλλόγου “Α.Ο. Λεωντίδες” Άνω Λιοσίων, με τον προπονητή του Νίκο Αποστόλου. Εκεί όπου με οκτώ ακόμα Έλληνες διεθνείς παλαιστές, θα αγωνιστούν για να διεκδικήσουν, από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου, το πολυπόθητο εισιτήριο των επίλεκτων αθλητών που θα συγκροτήσουν την εθνική ομάδα Πάλης για το “Tokyo 2021”.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στα social, ο Σύλλογος του “μέγα Αλέξανδρου της Πάλης” προανήγγειλε τον σημαντικό σκοπό του ταξιδιού του σπουδαίου Άνω – Λιοσιώτη αθλητή, μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή και αθλητικό του “πατέρα” Νίκο Αποστόλου, στην Ουγγαρία, αλλά και τις ευχές των περήφανων συντοπιτών τους να την συνοδεύουν:

Στη διεκδίκηση του Ολυμπιακού ονείρου ο Αλέξανδρος Παπαδάτος των Λεωντίδων!

Εκτός από τον Αλέξανδρο Παπαδάτο, που θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 130κ. ελληνορωμαϊκής, συνταξιδιώτες στο “όνειρο” θα είναι και οι: Γιώργος Πιλίδης (65κ.), Γιώργος Κουγιουμτζίδης (74κ.), Γιώργος Σαββουλίδης και Τιμοφέϊ Ξενίδης (97κ.) στην ελευθέρα, ενώ στο στιλ της ελληνορωμαϊκής θα παλέψουν οι Γιώργος Πρεβολαράκης (77κ.), Δημήτρης Παπαδόπουλος (87κ.), Λαοκράτης Κεσίδης (97κ.). Στις γυναίκες θα συμμετάσχει η Κατερίνα Πιτσιάβα (76κ.), ενώ να σημειώσουμε ότι η Ελλάδα έχει ήδη εξασφαλίσει ήδη μία Ολυμπιακή πρόκριση με τη Μαρία Πρεβολαράκη.

Σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων την πρόκριση θα πάρουν δύο αθλητές ανά κατηγορία, όσοι δηλαδή θα φτάσουν στο μεγάλο τελικό. ενώ όσοι αθλητές δεν καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση, θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία στο προολυμπιακό τουρνουά στη Σόφια 6-9 Μαρτίου.

Ακολουθούν τα βίντεο των αγώνων του Αλέξανδρου Παπαδάτου που διεξήχθησαν στις 14 Φεβρουαρίου 2021, στον “Σπάρτακο” Ζεφυρίου και του εξασφάλισαν την πρόκριση για το προολυμπιακό Τουρνουά της Βουδαπέστης, στην Κατηγορία των 130κ.

ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΠΟΠ) – ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ)

ΖΟΡΑΤΛΥ ΑΛΕΞΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ Γ.Σ.) – ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ)