“Πακέτο” αλληλεγγύης από τον Κώστα Παπαϊωάννου στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Εν μέσω μίας περιόδου οξύτατης υγειονομικής κρίσης, με τις γνωστές σε όλους οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις, η προσφορά αλληλεγγύης από ανθρώπους που επιχειρούν στον χώρο της εστίασης, ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων κλάδων πλήττεται ιδιαίτερα, αποκτά διαστάσεις τεράστιου ανθρωπιστικού έργου. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η αξιέπαινη πρωτοβουλία του πρώην δημοτικού συμβούλου του Δήμου Φυλής, Κώστα Παπαϊωάννου, να προσφέρει, στο μέτρο των δυνατοτήτων της επιχείρησης “Paketo Souvlaki House” που διατηρεί στη Νίκαια, μία μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών και κρουασάν στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας, ανταποκρινόμενος έμπρακτα στο εθελοντικό κάλεσμα συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές συνέπειες του εγκέλαδου. 

Βεβαίως, η πράξη αυτή αλληλεγγύης του Κώστα Παπαϊωάννου δεν αποτελεί “έκπληξη” για όσους τον γνωρίζουν, καθώς το πάλαι ποτέ πρωτοκλασάτο στέλεχος της δημοτικής παράταξης “Δύναμη Συμμετοχής”, που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στον τομέα των μεταφορών και της εστίασης, είχε συχνή συμμετοχή κατά το παρελθόν σε μεγάλες φιλανθρωπικές δράσεις για τα ιδρύματα ΕΛΠΙΔΑ, ΛΥΡΕΙΟ και ΜΗΤΕΡΑ. 

Όπως μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο επιχειρηματίας εστίασης προτίθεται να συμπληρώσει την προσφορά του με κρέατα και τρόφιμα, τα οποία θα χορηγήσει στις σεισμόπληκτες οικογένειες για τις ημέρες του Πάσχα. Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Πακέτο" αλληλεγγύης από τον Κώστα Παπαϊωάννου στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας