Οι κορυφαίοι της ελληνικής Πάλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών 2 & 3 Μαρτίου

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος θα δώσουν το “παρών” στο κλειστό της Αργυρούπολης, όπου αναμένεται να δώσουν λάμψη… αστέρων και να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των αγώνων του Σαββατοκύριακου. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών θα διεξαχθεί αύριο 2 και Κυριακή 3 Μαρτίου, στο Α’ Δημοτικό Γυμναστήριο Αργυρούπολης υπόσχεται εντυπωσιακό θέαμα.

Στο μεγάλο γεγονός θα συμμετέχουν όλοι οι top αθλητές και συνολικά οι συμμετοχές, στα τρία στυλ, αγγίζουν τους 470. Στόχος των αθλητών που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι να διεκδικήσουν τους πρώτους τίτλους της χρονιάς και φυσικά να μπουν στις προεθνικές ομάδες γι’ αυτό και η κορυφαία εθνική διοργάνωση έχει άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν το προσεχές καλοκαίρι στο Παρίσι.

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης που έχει εξασφαλίσει την Ολυμπιακή πρόκριση, οι θριαμβευτές του πρόσφατου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μαρία Πρεβολαράκη και Νταουρέν Κουρουγκλίεβ, καθώς και οι νεότεροι αθλητές, με ανεπανάληπτες επιτυχίες, όπως οι Αρίωνας Κολιτσόπουλος, Αζαμάτ Χοσόνοβ, η Νικολέττα Μπάρμπα, ο Αχιλλέας Χρυσίδης και ο Βασίλης Παπαγεωργίου, που έφεραν πρόσφατα μετάλλια στις διοργανώσεις της UWW, καθώς και ο Απόστολος Τσιόβολος που ήρθε 5ος στο U23, είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που έχουν δηλώσει συμμετοχή για να αγωνιστούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί το στυλ της ελληνορωμαϊκής και την Κυριακή η ελευθέρα και η γυναικεία Πάλη. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 13:00μ.μ. και θα καλυφθούν ζωντανά με live streaming από το κανάλι της ΕΛΟΠ στο youtube.

Δείτε όλα τα άρθρα μας …

To site του Δήμου Φυλής …