“Μου είπε κάποιος” ότι… σας τρολλάρω! Αληθεύει;

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Σε… αγαπημένη της στήλης μας “Δημο – Φυλής Ιστός” έχει αναδειχθεί η σελίδα “15” της έντυπης δημοσιογραφικής απόπειρας “ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ”, που προσφάτως κυκλοφόρησε το 3ο τεύχος της! Πρόκειται για τη σελίδα που υπογράφεται από τον/την/τους (;) συντάκτες “ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ” και τιτλοφορείται “μου είπε κάποιος…”! Ακολουθείται μάλιστα και από διευκρινιστικές οδηγίες, προκειμένου να δικαιολογηθεί η ύπαρξη μιας “ανώνυμης” στήλης μέσα στον συρφετό… “ειδήσεων” και “αποκαλύψεων” που γίνεται με τη μορφή… κουτσομπολιών (!!!), μηνύσιμων διαδόσεων και συκοφαντιών, με την ωμή παραδοχή των εμπνευστών της σελίδας: “Αυτό που λες μου το είπε κάποιος αλλά δεν θυμάμαι ποιος, πολύ μου αρέσει… σε βγάζει από σκοτούρες και συνέπειες“! Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, βεβαίως, “σκοτούρες” και “συνέπειες” έχουν μόνο οι… κοινοί συκοφάντες και οι κουτσομπόληδες! Προφανώς, λοιπόν, την… “Κατίνα” της δημοσιογραφίας και τους “συκοφάντες” που κάποιοι αναζητούν στη διοίκηση του Δήμου, την έχουν στα πόδια τους και την… “νταχτιρντίζουν”!!!

"Μου είπε κάποιος" ότι... σας τρολλάρω! Αληθεύει;

Ας δούμε, όμως, μία προς μία τις 10 “απορίες” που εκφράζονται μέσα από τη σελίδα “15” (όσες και οι… Εντολές του Κυρίου), σύμφωνα πάντα με τα όσα… “λένε κάποιοι” και σ’ εμάς, μήπως και καταφέρουμε και βγάλουμε μια άκρη για το “ποιος τρολλάρει ποιον;”, σ’ αυτόν τον Δήμο!!!

ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΩΤΗ: “Κάθε επίσκεψη του Κουλοχέρη στα σχολεία… κάνει τον Κρεμμύδα να τρέχει να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Ο Κουλοχέρης φέρνει αποτελέσματα ως υποψήφιος. Φανταστείτε όταν θα γίνει δήμαρχος!” (- … πλάγια ερώτηση με απορία που εμπεριέχει θαυμασμό!)

"Μου είπε κάποιος" ότι... σας τρολλάρω! Αληθεύει;

“Μου είπε κάποιος”… ότι έξαλλη έγινε η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Φυλής πληροφορούμενη για ένα από τα κατ’ εξακολούθησιν ψευδή δημοσιεύματα σε φίλα προσκείμενο blog της παράταξης του κ. Κουλοχέρη, που έκανε αναφορά σε… “κακοτεχνίες και επικίνδυνες φθορές” στις υποδομές του σχολείου, καθώς και ότι οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από το 9ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων, σύμφωνα με τις οποίες “ο κ. Κρεμύδας διορθώνει τα… κακώς κείμενα, με επικίνδυνες σκαλωσιές” ήταν από το 2015!!! Οι κακές οι γλώσσες, πανάθεμά τες! Κυκλοφορεί και ως ανέκδοτο στην περιοχή αυτή την περίοδο!

“Μου είπε επίσης κάποιος… φαρμακόγλωσσος”: “Άραγε, όλοι όσοι κόπτονται για την παιδεία στην περιοχή και οι συγγενείς των, στέλνουν τα παιδάκια τους στα δημόσια σχολεία του Δήμου ή σε ιδιωτικά;” Τι να πω, εγώ σε φήμες ΔΕΝ απαντώ!

ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ: Έφυγε ο Καμπόλης από τον Χρήστο και δεν άνοιξε ρουθούνι. Τι ξέρει ο Καμπόλης που φοβάται ο Χρήστος και σιωπά;” (- … ευθεία ερώτηση που ενέχει απειλή!)

"Μου είπε κάποιος" ότι... σας τρολλάρω! Αληθεύει;

Βρε “παιδιά”, μήπως αυτός/ή/οί που σας τα λένε σας έχουν βρει λίγο… “νεαρούς” και σας τρολλάρουν; Αφού ο κ. Καμπόλης, το έργο που έκανε τον τελευταίο χρόνο από το γραφείο του στο Δημαρχείο των Άνω Λιοσίων, το ίδιο συνεχίζει απλά σε… άλλο γραφείο! Δεν έφυγε ο άνθρωπος. Έδρα άλλαξε!!!

“Μου είπε κάποιος”… μάλιστα πως ορθώς σχολίασαν και κάποια αντιπολιτευτικά blogs, για το γεγονός της παραίτησης του πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών Δημήτρη Καμπόλη, ότι κατά την πρόσφατη έξοδό του από το Δημαρχείο, “η πόρτα στην παράταξη του Χρήστου Παππού, έμεινε ανοικτή”… Αυτό που δεν λογάριασαν ωστόσο, είναι το ενδεχόμενο που η απλή λογική επιβάλλει: Προφανώς από μία “ανοικτή πόρτα”, δεν εξυπηρετείται μόνο η έξοδος, αλλά και… η ΕΙΣΟΔΟΣ!!! “Μου είπαν, λοιπόν, κάποιοι”… μπορεί και οι “ίδιοι”, αλλά δεν μπορώ να σας τους αποκαλύψω ακόμα, ότι έχει δημιουργηθεί ένας μικρός συνωστισμός στο… έμπα! Τι να πω; Εγώ σε φήμες ΔΕΝ απαντώ!

ΑΠΟΡΙΑ ΤΡΙΤΗ: Είναι να γελάς με κάποιες ανεξάρτητες πένες: Γράφουν “αντικειμενικά” ότι το έργο του Παππού είναι τέλειο, ενώ ο σύζυγος υπογράφει συμβάσεις στον Δήμο Φυλής. Ποιον νομίζουν ότι πείθουν;” (- … ερώτηση – “καταγγελία” που δηλώνει άγνοια – ίσως και αγνωμοσύνη για κάποιους εκφραστές της ίδιας απορίας!)

"Μου είπε κάποιος" ότι... σας τρολλάρω! Αληθεύει;

Δηλαδή ένας δημοσιογράφος που είναι Ολυμπιακός ΔΕΝ θα πρέπει να γράφει για τον Ολυμπιακό, ο γαμπρός ενός Αντιδημάρχου ΔΕΝ θα πρέπει να… ηγείται μιας νέας παράταξης, οι κόρες ενός Αντιδημάρχου ΔΕΝ θα πρέπει να υπογράφουν συμβάσεις στον δήμο και ένας… εν δυνάμει δήμαρχος Φυλής ΔΕΝ θα πρέπει να αναλαμβάνει έργα του δήμου μέσω της εταιρείας που διατηρεί με τον αδελφό του, κ.λ.π.! Νομίζω πως καταλάβαμε… Το θέμα, όμως, αναλύθηκε διεξοδικά και λύθηκαν οι όποιες απορίες στο πρόσφατο άρθρο μας, “Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”!

ΑΠΟΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ: “Με τη συμβολή του Κουλοχέρη και της τεχνικής εταιρείας που έχει θα ολοκληρωθεί ο ναός Παναγίας Γρηγορούσης μέσα στο 2019. Δηλαδή τι θα κάνει όταν βγει δήμαρχος;” (- … ρητορική ερώτηση, με δόση έπαρσης!)

"Μου είπε κάποιος" ότι... σας τρολλάρω! Αληθεύει;

Μισό, για να καταλάβω, γιατί είναι και λίγο βραδύκαυστο… Σε εκτενές ρεπορτάζ του ίδιου φύλλου (σελ. 2), αναφέρεται ότι η αποπεράτωση του εσωτερικού του ναού είναι ήδη δρομολογημένη από τη διοίκηση Παππού να αποπερατωθεί εντός του 2019! Ο εφοπλιστής Μαρτίνος, λοιπόν, που χρηματοδοτεί πλήρως το έργο, ανέθεσε στην τεχνική εταιρία των αδελφών Κουλοχέρη την αποπεράτωση της εξωτερικής όψης του Ναού!!! Δηλαδή, η εταιρεία του υποψήφιου δημάρχου και του αδελφού του, πήρε μία δουλειά στο Ζεφύρι, να βάλει φέρ’ ειπείν την πέτρα (;), ή ό,τι άλλο χρησιμοποιηθεί στην εξωτερική όψη του Ναού! Όχι ότι ο υποψήφιος δήμαρχος θα κάνει “δωρεά” στο Ζεφύρι μία εκκλησία! Για να καταλαβαινόμαστε… γιατί όπως μας το παρουσιάσατε μπερδευτήκαμε, όχι τίποτα άλλο. Αφού το “ξεμπλέξαμε” λιγάκι αυτό, τι εννοείτε όταν λέτε “δηλαδή τι θα κάνει όταν βγει δήμαρχος;” Θα αναλαμβάνει μέσω της εταιρείας του όλα τα έργα του Δήμου;;; Στάσου γιατί “μπλέχτηκα” πάλι ψάχνοντας να βρω τη… “συμβολή” που αναφέρετε! Άστο πάμε παρακάτω γιατί μάλλον ο… “κάποιος που σας τα είπε”, δεν σας τα εξήγησε καλά!

ΑΠΟΡΙΑ ΠΕΜΠΤΗ: “Ακόμα περιμένουμε με κομμένη ανάσα τα μεγάλα ονόματα που έχει ο Τάκης στην ομάδα του. Τον ξεχασμένο αριστερό κύριο Κώστα εννοούν;” (- … χλευαστική ερώτηση!)

"Μου είπε κάποιος" ότι... σας τρολλάρω! Αληθεύει;

ΑΠΟΡΙΑ ΕΚΤΗ: “Απειλητικά τηλεφωνήματα δέχονται οικογένειες από μητέρα, γιατί δεν πήγαν με τον γιο της και πήγαν με τον νέο Κουλοχέρη” (- ερώτηση εκπεφρασμένη με… αγωνία, αλλά και με προσθήκη απαραίτητης πληροφορίας: ο Κουλοχέρης είναι “νέος”!)

"Μου είπε κάποιος" ότι... σας τρολλάρω! Αληθεύει;

Τρόμος και πανικός επικρατεί στις… φιλήσυχες γειτονιές του Δήμου Φυλής, εξαιτίας της… “γκανγκστερικής” συμπεριφοράς μιας μη – “τέρας” που δρα ανενόχλητη μέσω των ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ, εναντίον των φίλων του γιου της που… δεν τον κάνουν πια παρέα! Δηλαδή βρε παλικάρια, τι είδους απειλές εξαπολύει μέσω τηλεφώνου; “Έλα γρήγορα ακούω τον λύκο να πλησιάζει;” ή “Έλα πίσω γιατί θα φας της χρονιάς σου;” Εδώ έχουμε “επιβιώσει” από τις απειλές των δικών μας μαμάδων, στων αλλωνών θα… δειλιάσουμε;;; Ε, ρε, με τι ασχολούμαστε…

ΑΠΟΡΙΑ ΕΒΔΟΜΗ: “Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για συκοφαντική δυσφήμηση καταδικάστηκε ο αδερφός του αντιδημάρχου Φυλής Σπύρου Μπρέμπου, σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικάστηκε ο γ.γ. Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος. Τι γίνεται ρε παιδιά; Ποιος άλλος έχει σειρά. (- … συνδυαστική ερώτηση “αφέλειας” και “χαιρεκακίας” με σκοπό τη διαπόμπευση!)

"Μου είπε κάποιος" ότι... σας τρολλάρω! Αληθεύει;

“Μου είπε κάποιος…”, ότι αν κανείς θελήσει να “ψαχουλέψει” στα χρονολόγια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ορισμένων υποψηφίων, αλλά και των blogs που τους… προμοτάρουν, θα εντοπίσει δεκάδες (!) – λέει – συκοφάντες, που διασπείρουν κακόβουλες φήμες και ψευδείς κατηγορίες, οι οποίες εκτοξεύονται ηθελημένα εναντίον “επωνύμων” με σκοπό να τους βλάψουν… Μην ψάχνετε, λοιπόν, είναι μακρά η λίστα!

ΑΠΟΡΙΑ ΟΓΔΟΗ: “Σύλλογο εθελοντών φτιάχνουν αυτοί που είναι υπεύθυνοι για την κοινωνική πολιτική του Δήμου. Δηλ. μέσα από τη δομή του Δήμου δεν μπορούν να βοηθήσουν. Έπρεπε να ιδρύσουν σύλλογο; Αντιπρόεδρος ακούγεται ότι θα είναι η σύζυγος του Δημάρχου.” (- … ερώτηση μομφή!)

"Μου είπε κάποιος" ότι... σας τρολλάρω! Αληθεύει;

Επαναλαμβάνουμε: Καταλάβαμε καλά; Αντιπολιτεύεστε τον… “εθελοντισμό” και την αυτόβουλη συμμετοχή του ενεργού πολίτη, προς όφελος της κοινωνίας;;; Γιατί μόλις εκθέσατε έναν υποψήφιο δήμαρχο, που άλλα λέει!!!

ΑΠΟΡΙΑ ΕΝΑΤΗ: “Μέλη της αριστεράς είναι έτοιμα να ενωθούν με τον δεξιό Χρήστο. Θα τρίξουν τα κόκκαλα των Μαρξ και Λένιν με αυτά που γίνονται στον Δήμο Φυλής.” (- … μονόπλευρη διαπίστωση!)

"Μου είπε κάποιος" ότι... σας τρολλάρω! Αληθεύει;

“Μου είπε κάποιος”… ότι όλοι μαζί μπορείτε, αφού…

ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΚΑΤΗ: “Συνήγορος του γαμπρού (Κιτσάρα), ο γνωστός Κωστάκης τα δίνει όλα για ένα ακόμα δίμηνο της Ελενίτσας.” (- … δυσνόητη ατάκα)

"Μου είπε κάποιος" ότι... σας τρολλάρω! Αληθεύει;

Ο… “Κιτσάρας”, ο “Κωστάκης” και η “Ελενίτσα”, δεν μας λένε κάτι! Πιθανόν να απομονώθηκε η φράση από συζήτηση παρέας στο… καφενείο της γειτονιάς και να μεταφέρθηκε αυτούσια (και ανούσια) στο χαρτί! Την επόμενη μόνο φορά που θα σας πλησιάσει “κάποιος για να σας πει” για… “διμηνάκια”, απαντήστε του με μία από τις παροιμίες που σας δίνουμε και να ‘στε βέβαιοι, θα τον αποστομώσετε!!!

Αυτά για την ώρα…