Έπαινος και χρηματικό βραβείο στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ του 2020 από τον Δήμο Φυλής

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Η λιτή και άκρως συγκινητική εκδήλωση με την οποία κάθε χρόνο ο Δήμος Φυλής και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή τιμά το “νέο αίμα” του τόπου, τους νεοεισαχθέντες δημότες στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, είναι ανέφικτο λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία να πραγματοποιηθεί, αυτό όμως δεν επηρέασε στο ελάχιστο την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και του Προέδρου της Β’/θμιας Ε.Σ.Ε. Νίκου Χατζητρακόσια να επιβραβεύσουν – έστω υπό διαφορετικά δεδομένα – τους νέους της περιοχής για την προσπάθεια, τον κόπο και την προσήλωση στην επίτευξη των στόχων τους! 

Για τον λόγο αυτό, με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Β’/θμιας Ε.Σ.Ε. κ. Νίκος Χατζητρακόσιας, καλεί τους επιτυχόντες του έτους 2020 στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους προκειμένου να λάβουν τον έπαινο και το χρηματικό βραβείο των 200 ευρώ που αναλογεί σε κάθε νέο φοιτητή του Δήμου Φυλής:

Έπαινος και χρηματικό βραβείο στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ του 2020 από τον Δήμο Φυλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή ανακοινώνουν ότι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των επιτυχόντων νεοεισαχθέντων δημοτών στα ΑΕΙ της χώρας για το έτος 2020. Η βράβευση περιλαμβάνει απονομή επαίνου και χρηματικού βραβείου 200 ευρώ ανά επιτυχόντα φοιτητή.

 Η διαδικασία λόγω της πανδημίας Covid-19 θα υλοποιηθεί με διαδικτυακό τρόπο και καλούνται οι άμεσα ενδιαφερόμενοι σπουδαστές να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση (σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα) με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή στο e- mail: [email protected] μέχρι την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 213 160 3420 και 213 160 3421 και ώρες 09:00 έως 13:00

Φυλή, 01 Μαρτίου 2021

Ο Πρόεδρος Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής

Νίκος Χατζητρακόσιας

Κατεβάστε ΕΔΩ την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για τη Βράβευση Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από την ιστοσελίδα του Δήμου Φυλής