Χρωματισμένη με ήλιο, θάλασσα και αγάπη η γιορτή των Παιδικών Σταθμών Φυλής

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Με το κίτρινο του ήλιου, το μπλε της θάλασσας και το κόκκινο της αγάπης, αποτύπωσαν με τις… μικροσκοπικές τους παλάμες οι λιλιπούτειοι ένοικοι των Παιδικών Σταθμών Φυλής, την έλευση της καλοκαιρινής περιόδου, στον καμβά που στήθηκε στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Χασιάς για να τη γιορτάσουν με χορούς, σκετσάκια και ποιήματα, μαζί με τους γονείς και τις παιδαγωγούς τους, το απόγευμα της Πέμπτης 16 Ιουνίου 2022.

Ξεχωριστές εκπλήξεις περιλάμβανε η όμορφη καλοκαιρινή γιορτή, που ξεχείλιζε από παιδικά χαμόγελα, όπως οι μεγαλοφιγούρες με αγαπημένους ήρωες των παιδιών που έδωσαν ευκαιρία στους γονείς για αναμνηστικές φωτογραφίες.

Καλωσορίζοντας τον κόσμο ο οικοδεσπότης, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Δημήτρης Πουλιάσης, ευχαρίστησε με θερμά λόγια τους παιδαγωγούς και το προσωπικό για την αφοσίωσή τους στα παιδιά, τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, καθώς και τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, την Αντιδήμαρχο Ελένη Λιάκου, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής Διονύση Βλάχο, τον Πρόεδρο Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργο Μαυροειδή, τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μαυροειδάκο, τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργο Κούρκουλο καθώς και τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής Βασίλη Γκόλτσιο, για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Η καλοκαιρινή γιορτή των Παιδικών Σταθμών της Φυλής, έκρυβε όμως και μια χαρμόσυνη ανακοίνωση και την ικανοποίηση της αναγγελίας της ολοκλήρωσης του νέου βρεφονηπιακού Σταθμού της Φυλής, που σύντομα θα καλύψει όλες τις ανάγκες της Δημοτικής Κοινότητας, παραχώρησε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς στον ίδιο τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί με λόγια από καρδιάς και στην πολύτιμη και παραγωγική συνεργασία του με τη δημοτική αρχή, σε ότι αφορά τις βρεφονηπιακές εκπαιδευτικές δομές της Φυλής.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, με τη σειρά του, προτίμησε με έναν σύντομο χαιρετισμό να αφήσει απερίσπαστα τα παιδιά να απολαύσουν τις εκπλήξεις της γιορτής και ευχήθηκε σε όλους ένα καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι γεμάτο υγεία και όμορφες στιγμές, επισημαίνοντας την ιδιαίτερη χαρά του που ανάμεσα στον κόσμο, διέκρινε γνώριμα πρόσωπα μαθητών του, οι οποίοι σήμερα είναι γονείς.

Τα πολύχρωμα μπαλόνια πέταξαν ψηλά στον ουρανό και η γιορτή έκλεισε με τον πιο γλυκό και δροσερό πειρασμό του καλοκαιριού, για μεγάλους και μικρούς, το παγωτό!

Ακολουθούν τα βίντεο με τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών Δημήτρη Πουλιάση: