Χαρούμενες στιγμές για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου

Χαρούμενες στιγμές για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου
Χαρούμενες στιγμές για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται για τα παιδιά που χαίρουν της φροντίδας των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Φυλής! Σειρά να παραλάβουν τα Πασχαλινά τους δωράκια είχαν τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου και τη διανομή έκανε, προσωπικά, κατ’ οίκον, τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου 2020, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Κούρκουλος, με τη βοήθεια των εργαζομένων.

Λαμβάνοντας τα ενδεδειγμένα μέτρα ατομικής προστασίας κατά του κορωνοϊού, ο κ. Κούρκουλος επισκέφθηκε στο σπίτι τους… λιλιπούτειους παραλήπτες και με αντάλλαγμα ένα πλατύ χαμόγελο ευτυχίας, τους παρέδωσε τη σακούλα, που με τη χαρακτηριστική ανυπομονησία της ηλικίας περιεργάζονταν για να ανακαλύψουν, τη λαμπάδα, το τσουρέκι, κουλουράκια και το παιχνίδι τους!

Η διανομή των δώρων στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί την Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου 2020.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας για να χαρούν τα παιδιά που βρίσκονται, εξ ανάγκης, περιορισμένα στο σπίτι, αλλά και μια ευκαιρία για τον ίδιο, να ανταλλάξει ευχές με τους γονείς τους.

 

 

“Στο Ζεφύρι και ειδικότερα στους Παιδικούς Σταθμούς, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Διατηρούμε, λοιπόν, αυτό το κλίμα και παράλληλα εκπέμπουμε μήνυμα αισιοδοξίας ότι σύντομα θα τελειώσει αυτή η περιπέτεια και θα επανέλθουμε στην κανονικότητα. Εύχομαι εκ μέρους όλου του ΔΣ και των εργαζομένων ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλους τους συνδημότες μας και ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, που βρίσκονται, πάντα, στο πλευρό μου”, τόνισε ο Γιώργος Κούρκουλος.

Επάνω