Φρίκη στα Άνω Λιόσια: Εντοπίστηκε καμένος και τεμαχισμένος στην αυλή του σπιτιού του ηλικιωμένος

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Τον επίλογο ενός οικογενειακού δράματος μαρτυρά το απανθρακωμένο και τεμαχισμένο πτώμα ηλικιωμένου άνδρα που εντοπίστηκε στις 22:15 το βράδυ της Παρασκευής (31/5) στα Άνω Λιόσια.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι μιας γειτονιάς στην περιοχή της Ζωφριάς ειδοποίησαν την αστυνομία να ερευνήσει την εστία της έντονης δυσοσμίας που αναδυόταν, τις τελευταίες μέρες, από μια παλιά μονοκατοικία στην οδό Αγαμέμνονος. Ένας γείτονας, μάλιστα, παρατήρησε από την ταράτσα του ένα καμένο στρώμα και πάνω του κάτι σκεπασμένο με μουσαμά, που του κίνησε την περιέργεια.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή χτύπησαν την πόρτα αλλά δεν τους άνοιξε κανείς. Έτσι από διπλανά σπίτια προσπάθησαν να δουν αν υπάρχει κάτι μέσα στην αυλή και έκπληκτοι είδαν πως πάνω σε ένα καμένο στρώμα, το οποίο ήταν στη μέση της αυλής, υπήρχε η σορός ενός ηλικιωμένου άνδρα!

Στη συνέχεια, χτύπησαν πάλι την πόρτα του σπιτιού και τότε τους άνοιξε ένας 59χρονος άνδρας, γιος του άτυχου ηλικιωμένου, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο 59χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως έβαλε φωτιά για να κάψει το νεκρό πατέρα του γιατί δεν είχε λεφτά για την κηδεία.

Στον τόπο του μακάβριου ευρήματος κλήθηκαν στελέχη της ασφάλειας καθώς και ιατροδικαστής, ο οποίος και θα εξετάσει τη σορό προκειμένου να δοθούν όλες οι απαραίτητες απαντήσεις.

Δείτε όλα τα άρθρα μας …

To site του Δήμου Φυλής …