Υποψήφιος με τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού ο Αναπλ. Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Την υποψηφιότητα του Αναπλ. Δημάρχου Μαρίνου Σαρλά, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για ένα συνεργάτη, με τον οποίο τον συνδέει σχέση ζωής. «Τον γνώρισα ως μαθητή μου κι από τότε υπηρετούμε το ίδιο όραμα. Ήταν ο νεαρότερος Δημοτικός Σύμβουλος για πολλά χρόνια και συνεχίζει, με τον ίδιο δυναμισμό, στην πρώτη γραμμή.

Δουλεύει σκληρά για έναν οραματικό στόχο του Δήμου που είναι η υδρολογική αυτοτέλεια, ώστε να αξιοποιήσουμε τα υπόγεια και επιφανειακά ύδατα και να δώσουμε ποιοτικό και φτηνό νερό στους συνδημότες μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Μαρίνος Σαρλάς δήλωσε: «Η αγάπη για την πόλη μας είναι διαχρονική και ουσιαστική, η αγάπη αυτή είναι ένας από τους βασικούς λόγους που με οδήγησαν στο να αποδεχτώ για μια ακόμη φορά την τιμητική πρόταση ,του Δημάρχου Χρήστου Παππού, της συμπόρευσης στη μεγάλη συλλογική προσπάθεια με στόχο τον Δήμο του μέλλοντος. Ονειρεύομαι τα παιδιά μας να μεγαλώνουν σε μια πόλη πρότυπο και θα προσπαθήσω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην κατεύθυνση αυτή».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΑΡΛΑΣ

 Κάτοικος Άνω Λιοσίων με καταγωγή από την Αρκαδία

 Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών

 Εργάστηκε, με δικό του τεχνικό γραφείο και στην κατασκευή μεγάλων έργων όπως το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος NFCC

 Από το 2020 έως και σήμερα εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός στην Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

 Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 2006 έως και σήμερα

 Από το 2014 είναι Αναπλ. Δήμαρχος σε θέματα Ύδρευσης – Ηλεκτροφωτισμού και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ)

 Επιπλέον μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 προστέθηκαν στις αρμοδιότητες του και τα Κ.Α.Π.Η Άνω Λιοσίων

 Είναι παντρεμένος με την Λογίστρια Δήμητρα Διαμαντοπούλου και έχει μια 7χρονη κόρη τη Μυρσίνη-Μαρία

Δείτε όλα τα άρθρα μας …

To site του Δήμου Φυλής …