Υποψήφιος με τη "Νέα Εποχή" και ο Πρόεδρος της Δροσούπολης, Μιχάλης Ζουρίδης!

Υποψήφιος με τη «Νέα Εποχή» και ο Πρόεδρος της Δροσούπολης, Μιχάλης Ζουρίδης!
Υποψήφιος με τη «Νέα Εποχή» και ο Πρόεδρος της Δροσούπολης, Μιχάλης Ζουρίδης!

Ακολουθώντας την παράδοση των ημερών, φαίνεται να έχει καθιερωθεί πλέον, σε κάθε βασιλόπιτα που εθιμοτυπικά κόβουν οι Σύλλογοι για το ξεκίνημα του νέου έτους, να περιέχεται και ένα… «φλουρί» για μια «νέα εποχή» στην παράταξη του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού!

Αυτή τη φορά, κατά την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου «ΑΙΓΕΑ», την Κυριακή (03/02) σε κτήμα της Βαρυμπόμπης, σειρά πήρε μία ακόμη αξιόλογη υποψηφιότητα για τον συνδυασμό της «Νέας Εποχής», του Προέδρου του Συλλόγου της Δροσούπολης κ. Μιχάλη Ζουρίδη, που ανακοινώθηκε με ιδιαίτερη χαρά από τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού.

Στο πρόσωπο του νέου υποψηφίου, συγκεντρώνονται τα χαρακτηριστικά εκείνα που θέτει ως προτεραιότητα στις επιλογές του ο Δήμαρχος – ο οποίος με προσεκτικές κινήσεις επανδρώνει την ομάδα του με ικανότατα στελέχη – και που ο ίδιος τα επεσήμανε περιγράφοντάς τον ως έναν άξιο άνθρωπο, που δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τόπο μας.

Ο Μιχάλης Ζουρίδης ασχολείται με τα κοινά ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου της Δροσούπολης Άνω Λιοσίων, ενός συλλόγου με επιτυχημένη πορεία και είναι ιδιαίτερα αγαπητός, δραστήριος και με όρεξη να προσφέρει ακόμα περισσότερα στον τόπο του. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται – επί σειρά ετών – για την ανάπτυξη της συνοικίας αλλά και του Δήμου, διατηρώντας πάντα ένα χαμηλό προφίλ. Με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και με αποδεδειγμένες δυνατότητες προσφοράς, προτίθεται να συμβάλλει στην κοινή προσπάθεια για την πρόοδο του Δήμου.

Σίγουρος για μία ακόμη «εύστοχη» επιλογή του και υποδεχόμενος το νέο μέλος στον συνδυασμό, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς δήλωσε: “Καλωσορίζω τον φίλο μου Μιχάλη Ζουρίδη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Άλλωστε τον θεωρούμε εδώ και χρόνια μέλος της οικογένειας, που εργάζεται νυχθημερόν για να πάει μπροστά ο Δήμος μας. Είναι πολύ τιμητικό για όλους μας να τον έχουμε στο πλευρό μας στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου!”

Σχόλια
Επάνω