Υποψήφια για... 3 όσκαρ η φιέστα του εκλογικού κέντρου της παράταξης "Φυλή. Νέο Ξεκίνημα" στο Ζεφύρι!

Υποψήφια για… 3 όσκαρ η φιέστα του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Φυλή. Νέο Ξεκίνημα” στο Ζεφύρι!
Υποψήφια για… 3 όσκαρ η φιέστα του εκλογικού κέντρου της παράταξης “Φυλή. Νέο Ξεκίνημα” στο Ζεφύρι!

Υποψήφια για… όσκαρ υποκριτικής, πρωτότυπου σεναρίου και καλύτερου οπτικού εφέ, η δημοτική παράταξη “Φυλή. Νέο Ξεκίνημα” μετά την προεκλογική… “πρεμιέρα” της, στα εγκαίνια του πρώτου εκλογικού κέντρου της στο Ζεφύρι, το απόγευμα της Κυριακής!

Με “οσκαρική ερμηνεία”, αν και ολίγον… αδέξια απομίμηση ομιλίας ηγέτη κράτους, ο επικεφαλής της παράταξης, Αλέξανδρος Κουλοχέρης, είναι εκ των διεκδικητών του αγαλματίδιου για τον Α’ Ανδρικό ρόλο στο… σήριαλ “Όλη μέρα καλογιάννη και το βράδυ κακογιάννη”, καθώς οι υποκριτικές του ικανότητες με τις οποίες προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του εκάστοτε ρόλου του, είναι μοναδικές!!! Ας δούμε γιατί:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ… ΟΣΚΑΡ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ!

3 Φεβρουαρίου 2019: “Εγώ θα αφιερώσω το κομμάτι της πίτας μου συμβολικά στον Γιάννη τον Μαυροειδάκο, ένα παιδί που αγωνίζεται για εσάς!, δήλωνε με στόμφο ο Αλέξανδρος απευθυνόμενος στους κάτοικους του Ζεφυρίου, τότε που – επαινώντας τον αγώνα του Αντιδημάρχου της διοίκησης – ο κ. Κουλοχέρης ουσιαστικά αναγνώριζε την προσφορά και το έργο της στον τόπο! Στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Ι.Ν. Παναγίας Γρηγορούσης, πριν από μόλις 2 μήνες συνέβη αυτό!

Κι έγραφαν τότε οι… “κριτικοί θεάτρου” στην φυλλάδα τους: “… Επιδεικνύοντας πολιτικό πολιτισμό και αφήνοντας στην άκρη κάθε ίχνος μισαλλοδοξίας αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας του στον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου, κ. Γιάννη Μαυροειδάκο…”

14 Απριλίου 2019: “Τι έκανε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου όλα αυτά τα χρόνια για εσάς; Πού είναι, λοιπόν, ο Γιάννης ο Μαυροειδάκος;“, ρωτούσε και ξαναρωτούσε τους κάτοικους του Ζεφυρίου, με την… αγωνία από την αναζήτηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξής του… Κι όμως! Αναφερόταν στον ίδιο άνθρωπο και τότε και τώρα, με τέτοια… “πειθώ” που κατόρθωσε να κάνει τον κόσμο να κοιτάζονται μεταξύ τους απορημένοι …

Σήμερα, λοιπόν, γράφουν οι… “κριτικοί θεάτρου” στην φυλλάδα τους: “Περιμέναμε την ευαισθητοποίηση από τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μαυροειδάκο, του οποίου ο ρόλος παραμένει… διακοσμητικός

Μα αφορούσε έναν “συμβολισμό” τότε, θα πείτε. Όπως κι οι θεατρινισμοί μας για τον στόχο, θα πω εγώ…

3 Φεβρουαρίου 2019: Εγώ ούτε πολιτικός είμαι, ούτε έχω ένα λεπτό διοίκησης!” , δήλωνε με ύφος απολογητικό όταν πιάστηκε… “αδιάβαστος” σε θέματα αρμοδιοτήτων ενός Δήμου, που αφορούν την κατασκευή των εκκλησιών!

14 Απριλίου 2019: “Στις 26 Μάη ξεμπερδεύουμε από τους αποτυχημένους δημάρχους!” , δήλωνε αποφασιστικά και με σιγουριά μπροστά από το εκλογικό κέντρο του Ζεφυρίου, για να προμηνύσει τη διαδοχή των… “επιτυχημένων”!

Συμπέρασμα: Πετυχημένος “Δήμαρχος” για τον κύριο Κουλοχέρη, προφανώς, θεωρείται εκείνος που δεν έχει… ούτε ένα λεπτό διοίκησης! ‘No news are good news’, που λένε και οι “φίλοι” μας οι Εγγλέζοι…

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ… ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ!

Το απόλυτο φαβορί για το όσκαρ πρωτότυπου… σεναρίου, είναι επίσης η ίδια παράταξη! Πραγματικά, θεωρούμε ότι μέχρι και την ημέρα που θα ανοίξουν οι κάλπες, δεν θα βρεθεί άλλος διεκδικητής του αγαλματίδιου, γιατί – όσο ευφάνταστος και να είναι κανείς – πού να σκεφτεί να  “γράψει” κάτι ανάλογο: … στις ηλικίες από 17 έως 45, τα πολυδιαφημιζόμενα (;;;) γκάλοπ μας δίνουν νίκη από την πρώτη Κυριακή!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ… ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΠΤΙΚΟΥ ΕΦΕ!

Αν και υπήρχαν κάποιες δυσκολίες στα οπτικά εφέ (όπως για παράδειγμα η… ομίχλη που δημιουργήθηκε από τα καπνογόνα που άναψαν με σκοπό να δημιουργηθεί η ατμόσφαιρα ‘μεγάλου ηγέτη’, που δεν του επέτρεψε ωστόσο να δει ότι τα καπνογόνα έκαιγαν πάνω στην… μία από τις 18 (!) καινούριες πλατείες που κατασκευάζονται από τη διοίκηση του Χρήστου Παππού, όταν εξήγγειλε από το βήμα ότι θα φτιάξει… νέες πλατείες, δρόμους κ.λ.π.), θα μπορούσε κάλλιστα να συμπεριληφθεί στους διεκδικητές!

Όσο για την… σκηνοθεσία;

Από την κοπέλα που τοποθετούσε το ποτήρι με το νερό στο βήμα του ομιλητή, μέχρι και τον άνθρωπο που κουνούσε νωχελικά το – μοναδικό! – σημαιάκι της παράταξης μπροστά του, προκειμένου να το “πιάνουν” οι φωτογραφικοί φακοί, αλλά και ο συντονισμός της κόρνας γηπέδου, που έδινε το “νεύμα” για παλαμάκια, με την ολοκλήρωση κάθε παραγράφου, ήταν… άρτια οργανωμένα!!!

Συγχαρητήρια σε όλους!

Επάνω