Τσουνάμι υποψηφιοτήτων στη "Νέα Εποχή" με τη συμμετοχή νέων, μορφωμένων και δραστήριων πολιτών!

Τσουνάμι υποψηφιοτήτων στη «Νέα Εποχή» με τη συμμετοχή νέων, μορφωμένων και δραστήριων πολιτών!
Τσουνάμι υποψηφιοτήτων στη «Νέα Εποχή» με τη συμμετοχή νέων, μορφωμένων και δραστήριων πολιτών!

Με βήματα σταθερά και με αυστηρό κριτήριο επιλογής των υποψηφίων την αγάπη και τη διάθεση για προσφορά τους στον τόπο, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς εξακολουθεί να εντάσσει στο δυναμικό της ομάδας του ανθρώπους νέους, καταρτισμένους και με πίστη στο όραμά του: Να γίνει ο Δήμος Φυλής ένας Δήμος – πρότυπο! Πού είχαμε μείνει, λοιπόν;

ΙΩΣΗΦ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ

Ο Ιωσήφ Κρυστάλλης είναι Πιστοποιημένος Λογιστής Φοροτεχνικός και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα λογιστικά γραφεία της ευρύτερης περιοχής. Παρέχει όλες τις υπηρεσίες Λογιστικής Ενημέρωσης, Καταχώρησης, Επίβλεψης, Μισθοδοσίας εταιρειών όλων των μορφών επιχειρήσεων (μικρές και μεγάλες οντότητες), όπως επίσης παρακολούθηση και σύσταση επενδυτικών προτάσεων στους πελάτες του.

Ασχολείται επί χρόνια με το γονεϊκό κίνημα και είναι Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων. Ως αποτέλεσμα της Ηπειρώτικης καταγωγής του, είναι – επί σειρά ετών – Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων.

Καλωσορίζοντάς τον στην παράταξη ο Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι τον συνδέει με την οικογένεια του Ιωσήφ φιλία από παλιά. «Ο πατέρας του Ιωσήφ, ο κυρ Γιάννης, ήταν πάντα στο πλευρό μας κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που πρότεινα στο γιο του να ασχοληθεί ενεργά. Ο Ιωσήφ δε χρειάζεται συστάσεις, αφού τον έχει καταξιώσει η τοπική κοινωνία ως επαγγελματία. Αλλά και στα κοινά η συμβολή του είναι μεγάλη, γιατί κατορθώνει να προβάλει τα ζητήματα που απασχολούν το γονεϊκό κίνημα με τεκμηριωμένο τρόπο. Είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει στην παράταξή μας με τη νηφαλιότητα, τη συγκρότηση, την αποτελεσματικότητα και το ήθος του. Αλλά και γιατί είναι πρακτικός άνθρωπος που ξέρει να δίνει λύσεις στα προβλήματα», τόνισε ο Χρήστος Παππούς.

Από την πλευρά του ο Ιωσήφ Κρυστάλλης ευχαρίστησε το Χρήστο Παππού για την πρόταση να είναι υποψήφιος και πρόσθεσε ότι είναι αποφασισμένος να τον δικαιώσει. «Θα προσπαθήσω να συμβάλω κι εγώ, με τις δυνάμεις που διαθέτω, ώστε να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας και να βελτιωθούν, ακόμα περισσότερο, οι συνθήκες στην εκπαίδευση, ώστε να δώσουμε στα παιδιά μας τις ευκαιρίες που τους αξίζουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΗΤΣΙΟΣ

Ο Θανάσης Μήτσιος είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας και κατοικεί από το 1992 στα Άνω Λιόσια. Κατάγεται από τα Γρεβενά και την Ερμούπολη της Σύρου, όπου γεννήθηκαν οι γονείς του. Είναι παντρεμένος με τη Ροδοθέα Καζαντζή κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Εργάζεται σε μεγάλη εμπορική εταιρία ως Υπεύθυνος διαδικτυακών πωλήσεων και στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και προγραμματισμού υπολογιστών. Σπούδασε στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕΣ και διαθέτει Πιστοποιητικά Κατάρτισης στους τομείς Πληροφορικής και Επικοινωνίας. Σταδιοδρόμησε στο χώρο του internet και των υπολογιστών και υπήρξε ιδιοκτήτης της πρώτης εταιρίας διαδικτυακών προωθήσεων γνωστής ως 11800.

Από μικρή ηλικία έδειξε ενδιαφέρον για τα κοινά και ως μαθητής, εκλέχθηκε στο δεκαπενταμελές σε γυμνάσιο και λύκειο, ενώ αργότερα διετέλεσε πρόεδρος τοπικής οργάνωσης για 5 συναπτά έτη.

Συμμετείχε ενεργά στα αθλητικά δρώμενα ως μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά και διετέλεσε Διαιτητής Ποδοσφαίρου Εθνικής Κατηγορίας.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του ο Θανάσης Μήτσιος ανέφερε ότι οι συνδημότες έχουν διαπιστώσει πως με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ τα πράγματα έχουν βελτιωθεί στο Δήμο μας και είναι χρέος όλων μας να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Καλωσορίζοντάς το Θανάση Μήτσιο στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς δήλωσε ότι είναι ένας νέος άνθρωπος με διάθεση προσφοράς. «Με έχει συγκινήσει η αγάπη του για την παράταξή μας και η θέλησή του να συμβάλει κι αυτός στην προσπάθειά μας», πρόσθεσε.

ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Μαρία Νικολοπούλου είναι οικονομολόγος και διατηρεί λογιστικό γραφείο στη συνοικία Τσουκλίδι Άνω Λιοσίων. Έκανε τις εγκύκλιες σπουδές της στο Μουσικό Σχολείο και είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστημίου. Φέτος ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στην Τραπεζική, στο Ελεύθερο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

Συμμετείχε στα αυτοδιοικητικά με την παράταξη ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Είναι μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Τσουκλιδίου «Η ΕΝΩΣΗ» και αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, στο σχολείο του γιου της.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά της, η Μαρία Νικολοπούλου δήλωσε ότι επέλεξε να ενταχθεί στην παράταξη του Χρήστου Παππού, γιατί έχει προσφέρει σημαντικό έργο και επιθυμεί να συνεισφέρει και η ίδια, για το καλό του τόπου της.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στράτευση της Μαρίας Νικολοπούλου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. «Είναι μια νέα επιστήμονας και ελεύθερη επαγγελματίας που έχει επενδύσει το επαγγελματικό της μέλλον και το μέλλον της οικογένειάς της στο Δήμο μας και επιθυμεί, όπως όλοι μας, να πάμε ακόμα πιο μπροστά. Έχουμε πολλούς τέτοιους ανθρώπους στην παράταξή μας και είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε, μαζί, τη μάχη της προόδου», πρόσθεσε.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΔΕΒΟΥΛΗΣ

Ο Απόστολος Βαδεβούλης, εργάζεται σε Αρχιτεκτονικό Γραφείο. Την τελευταία δεκαετία δραστηριοποιείται στα κοινά του Δήμου μας, ως Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ζεφυρίου, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος Δομών Αλληλεγγύης και άλλες δραστηριότητες. Είναι μέλος της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και ιδρυτικό μέλος της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του ο Απόστολος Βαδεβούλης δήλωσε τα παρακάτω:

«Με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, βγήκαμε από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, με την κοινωνία «όρθια». Αυτό επετεύχθη μέσω μιας σειράς Προγραμμάτων Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Για να φτάσουν όμως στο λαό τα προγράμματα αυτά, έπρεπε να εφαρμοστούν μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την συμμετοχή των Δημάρχων. Λίγοι Δήμαρχοι τα εφήρμοσαν με ζήλο κι επιτυχία. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί ο Χρήστος Παππούς. Μέσα από τις δομές αλληλεγγύης του Δήμου, τα φτωχά στρώματα της κοινωνίας μας και οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθήθηκαν αποτελεσματικά, ώστε, να βγαίνουν σιγά-σιγά από την κρίση «όρθιοι», με τις λιγότερες απώλειες.

Στον τομέα της παραβατικότητας κατόρθωσε, σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, όχι μόνο να διατηρήσει τα υπάρχοντα αστυνομικά τμήματα, παρ’ όλες τις αναγγελίες για επερχόμενο κλείσιμό τους, αλλά και να μεταφερθεί στο Δήμο μας, επί πλέον, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Όσον αφορά στα έργα υποδομής, τα αποτελέσματα της πολιτικής του Δημάρχου Φυλής είναι ορατά. Κατασκευάζονται νέες πλατείες, παιδικοί σταθμοί, ασφαλτοστρώσεις, αγωγοί αερίου σε δημόσια κτίρια και σχολεία, νέες φωταγωγήσεις με τεχνολογία μικρής κατανάλωσης ενέργειας, μέσα από την αξιοποίηση προγραμμάτων και χρηματοδοτήσεων της Περιφέρειας Αττικής, με την οποία ο Χρήστος Παππούς συνεργάζεται άριστα, προς όφελος του Δήμου μας.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη όλα τα παραπάνω, αποφάσισα να συνεργαστώ-συμπορευτώ με τη Δημοτική Παράταξη του Χρήστου Παππού ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ζεφυρίου και να προσφέρω κι απ’ αυτό το μετερίζι ό,τι μπορώ στον τόπο μου και στην κοινωνία».

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Απόστολου Βαδεβούλη, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθειά μας ότι την αγκαλιάζουν νέοι και αξιόλογοι άνθρωποι, που αποτελούν το μέλλον. Μαζί τους θα προχωρήσουμε, ακόμα πιο γρήγορα, με στόχο να βγάλουμε το Δήμο μας μπροστά και να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία του. Έχουμε πετύχει πολλά και θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα στη νέα δημοτική περίοδο, με συνεννόηση και συνεργασία και με μπροστάρηδες τους νέους.»

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ

Ο Θανάσης Μαργαριτίδης γεννήθηκε στο Ζεφύρι, όπου μεγάλωσε και τελείωσε το Λύκειο. Σπούδασε Πληροφορική και Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει εργαστεί στους τομείς των τεχνολογιών σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Πέραν τούτου έχει εργαστεί σε νευραλγικές θέσεις του Δημόσιου τομέα και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των τροφίμων και της καφεστίασης.

Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του ο Θανάσης Μαργαριτίδης δήλωσε τα εξής: «Πιστεύω ότι έχοντας εργαστεί στον απαιτητικό ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως γέννημα θρέμμα της περιοχής, έχω την κατάρτιση, την εμπειρία και την όρεξη να βοηθήσω το τόπο μου. Πάντα σε συνεργασία με το Χρήστο Παππού τον οποίο εμπιστεύομαι, καθότι τον γνωρίζω προσωπικά για χρόνια.»

Καλωσορίζοντάς τον στην παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι «ο Θανάσης Μαργαριτίδης είναι ένας πολύ αξιόλογος νέος άνθρωπος που στρατεύτηκε για να βοηθήσει τον τόπο. Η παράταξή μας έχει συγκεντρώσει πολλούς νέους ανθρώπους που βλέπουν ότι γίνεται έργο και θέλουν να προχωρήσουμε, όλοι μαζί, ακόμα περισσότερο την επόμενη δημοτική περίοδο.»

ΦΑΝΗ – ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ

Η Φανή-Μαρία Τσούτσουρα είναι χειρουργός-Οδοντίατρος και διατηρεί οδοντιατρείο στα Άνω Λιόσια. Είναι κόρη του Βασίλη Τσούτσουρα και της Κρέουζας (Σούζυ) Πλαβούκου.

Καλωσορίζοντάς τη στην παράταξη ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι η Φανή- Μαρία Τσούτσουρα είναι μια νέα γυναίκα με επιστημονικές περγαμηνές. «Η χαρά μου είναι διπλή γιατί έχει υπάρξει μαθήτριά μου στο φροντιστήριο. Εκπροσωπεί το νέο αίμα στην παράταξή μας και χαίρομαι που εμπλέκεται με τα δημοτικά γιατί οι νέοι πρέπει, σιγά-σιγά, να πάρουν στα χέρια τους το τιμόνι της τοπικής κοινωνίας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Φανή- Μαρία Τσούτσουρα δήλωσε ότι με ιδιαίτερη χαρά συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές. «Έχουμε ως δημότες, την υποχρέωση να συμβάλουμε στα κοινά για να πάμε μπροστά τον τόπο μας. Στο πρόσωπο του Χρήστου Παππού βλέπω τον άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στους νέους και θέλει να αλλάξουμε, όλοι μαζί, το brand name του Δήμου μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΤΣΙΛΑΣ

Ο Σταύρος Κατσίλας είναι ελεύθερος επαγγελματίας-αυτοκινητιστής, παντρεμένος με τη Χρυσή Παναγακοπούλου κι έχουν δύο παιδιά, το Βαγγέλη και τη Δέσποινα.

Καλωσορίζοντάς τον στην παράταξη ο Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι ο Σταύρος Κατσίλας είναι υπόδειγμα νέου ανθρώπου και οικογενειάρχη. «Προέρχεται από μια οικογένεια με την οποία με συνδέουν ισχυροί δεσμοί. Είναι νέος κι εμείς έχουμε πολλούς κι αξιόλογους νέους ανθρώπους στην παράταξή μας. Χωρίς τους νέους δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Η βοήθειά του στην παράταξή μας θα είναι μεγάλη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Κατσίλας ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την πρότασή του να είναι υποψήφιος.«Ο Χρήστος Παππούς και η παράταξή του έχουν προσφέρει έργο και θεώρησα υποχρέωσή μου να τους στηρίξω, για να πάμε ακόμα πιο μπροστά την επόμενη δημοτική περίοδο», πρόσθεσε.

ΕΛΕΝΗ ΖΙΑΚΑ

Η Ελένη Ζιάκα είναι καθηγήτρια φιλόλογος από το Ζεφύρι. Είναι παντρεμένη με τον Παντελή Τσεκούρα από τα Άνω Λιόσια κι έχουν τέσσερα αγόρια ηλικίας 10, 8, 7 και ενός έτους!

Καλωσορίζοντάς τη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι η Ελένη Ζιάκα είναι μια πολύ καλή υποψηφιότητα, που θα συμβάλει στην μεγάλη προσπάθεια. «Είμαι διπλά ικανοποιημένος γιατί πρόκειται για συνάδελφο εκπαιδευτικό, που ενδιαφέρεται για τους νέους οι οποίοι χρειάζονται τη στήριξή μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Ελένη Ζιάκα ευχαρίστησε το Χρήστο Παππού για την τιμητική πρόταση. «Η σημερινή διοίκηση πρόσφερε έργο και θεώρησα ότι οφείλω να συστρατευτώ μαζί της, για να συνεχίσει την προσπάθειά της και την επόμενη δημοτική περίοδο», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΜΑΛΗΣ

Ο Γιώργος Μάμαλης έχει πτυχίο υπαλλήλου λογιστηρίου και μηχανικού και ηλεκτρολόγου αυτοκινήτων. Έχει εργαστεί σε διάφορες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Ασχολήθηκε ενεργά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ως Γενικός Αρχηγός στην ΑΕ Ζεφυρίου. Είναι μέλος του ΔΣ της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Φυλής της ΝΔ.

Καλωσορίζοντάς τον στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι ο Γιώργος Μάμαλης είναι ένας νέος και δραστήριος άνθρωπος που ενδιαφέρεται έμπρακτα για τα κοινά. «Χαίρομαι που θα δώσει μαζί μας τη μάχη το Μάη, γιατί διαθέτει οργανωτικές ικανότητες, πνεύμα συνεργασίας και διάθεση προσφοράς», πρόσθεσε.

Τις ευχαριστίες του στο Χρήστο Παππού για την τιμητική πρόταση να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ εξέφρασε ο Γιώργος Μάμαλης. «Δήμαρχε η πρότασή σου με τιμά και για το λόγο αυτό θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σου και στις προσδοκίες των συνυποψηφίων μου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», τόνισε χαρακτηριστικά ο νέος υποψήφιος.

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΟΛΥΒΟΔΙΑΚΟΥ

Ένα ακόμα μέλος της παράταξης ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ, η Στεφανία Κολυβοδιάκου, συστρατεύεται με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Πρόκειται για την καθηγήτρια του 1ου Γενικού Λυκείου Άνω Λιοσίων (ΓΕΛ) Στεφανία Κολυβοδιάκου, την οποία υποδέχθηκε, με θερμά λόγια, στην παράταξη ο Χρήστος Παππούς. «Η Στεφανία είναι εξαιρετικός άνθρωπος και επιστήμονας. Μαζί με το φωτεινό της χαμόγελο θα συνεισφέρει στην παράταξή μας με τις ιδέες, τις προτάσεις και την προσήλωσή της στον Πολιτισμό και στη Νεολαία. Για μένα η χαρά είναι διπλή που την έχουμε στο πλευρό μας, γιατί είναι συνάδελφος εκπαιδευτικός και απευθύνεται στους νέους που είναι το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας μας, αλλά και η ηλικιακή ομάδα που έχει περισσότερη ανάγκη από τη στήριξή μας.»

Από την πλευρά της η Στεφανία Κολυβοδιάκου τόνισε ότι «ο Χρήστος Παππούς και η παράταξή του έχουν επιτελέσει σημαντικό κοινωνικό και πολιτιστικό έργο. Κοινός μας στόχος είναι να συνεχιστεί η κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου μας», πρόσθεσε.

Η Στεφανία Κολυβοδιάκου είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο γνωστικό αντικείμενο «Σπουδές στην Εκπαίδευση», από το Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ). Για πολλά χρόνια ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών σε θέματα εκπαίδευσης των ΡΟΜΑ. Το Πανεπιστημιακό Έτος 2018-2019 τελείωσε το Τμήμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής Νέων στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ). Το Πανεπιστημιακό Έτος 2018-2019 φοιτά εξ αποστάσεως στο Τμήμα «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ασχολείται ενεργά με το πολιτιστικό κίνημα του τόπου, ως Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επτανησίων Φυλής και μέλος του χορευτικού του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσουκλιδίου.

Είναι παντρεμένη με το Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων Γιώργο Παπαδημητρίου κι έχουν δύο θυγατέρες, τη Μαριλένα και τη Νικολέτα.

ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΑΡΓΚΑΣΟΥΛΑ

Η Ειρήνη Γκαργκάσουλα διευθύνει την δική της επιχείρηση στον χώρο της προσωπικής εκγύμνασης και σωματικής ευεξίας, ενώ ταυτόχρονα είναι προπτυχιακή φοιτήτρια του Ανοικτού Πανεπιστημίου Milton Keynes της Αγγλίας, στο Τμήμα Ψυχολογίας. Ανταποκρίθηκε στην πρόταση του Δημάρχου να είναι υποψήφια, θέλοντας να συμβάλει σε μια συλλογική προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου Φυλής.

«Η Ειρήνη Γκαργκάσουλα είναι μια γυναίκα με έντονη και μακροχρόνια παρουσία στα τοπικά δρώμενα, με τον ρόλο της αρθρογράφου σε τοπικές εφημερίδες επί εξαετία, αλλά και της συμπολίτισσας που αγαπάει και υποστηρίζει έμπρακτα κάθε δράση του Δήμου μας. Έχει αποδείξει έμπρακτα ότι έχει τη διάθεση να βοηθήσει και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει με τις ιδέες και τις προτάσεις της», δήλωσε ο Χρήστος Παππούς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ) ΚΟΥΡΟΥΒΑΝΗ

Η Βιβή Κουρούβανη είναι γέννημα – θρέμμα της συνοικίας Ζωφριά, όπου ζει με το σύζυγό της, προϊστάμενο των ΕΛ.ΤΑ. Ζωφριάς, Βασίλη Τόλη και τα παιδιά τους Ευρυδίκη και Αλκιβιάδη.

Σπούδασε μαθηματικά στην Αθήνα και έκανε το μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Διαθέτει τριαντάχρονη φροντιστηριακή εμπειρία στη μέση εκπαίδευση, ως καθηγήτρια φυσικής και μαθηματικών. Είναι λάτρης της παράδοσης και ενεργό μέλος του ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟΥ και του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ζωφριάς.

Καλωσορίζοντάς την στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε ότι με την οικογένεια της Βιβής τον συνδέει πολύχρονη φιλία. «Την εκτιμώ ιδιαίτερα για το χαρακτήρα και την επιστημονική της κατάρτιση. Είναι πολυδιάστατος άνθρωπος και χαίρομαι που πήρε την απόφαση να αναμιχθεί ενεργά με τα δημοτικά. Διαθέτει εμπειρία από την παρουσία της στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας και θα βοηθήσει», πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΠΙΝΗΣ

Ο Γιώργος Μαρπίνης είναι γέννημα-θρέμμα των Άνω Λιοσίων, όπου ζει με τη σύζυγό του Άννα Παναγιωτοπούλου και τα τρία παιδιά τους. Σπούδασε στην Αθήνα Ραδιολογία-Ακτινολογία και εργάζεται, επί εικοσιπενταετία, ως τεχνολόγος-ακτινολόγος στο ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Τα τελευταία χρόνια είναι σύμβουλος του Δήμαρχου Φυλής σε θέματα ιατρικής τεχνολογίας.

«Με τον Χρήστο Παππού διατηρώ πολύχρονη φιλική σχέση. Γνωριζόμαστε από παιδιά και εκτιμώ ιδιαίτερα την προσπάθεια που καταβάλει στο Δήμο. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ οφείλεται στην εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και στο έργο που έχει συντελεστεί την τελευταία πενταετία. Αυτό το έργο θα προσπαθήσω και με τις δικές μου δυνάμεις, να συνεχιστεί και στην επόμενη δημοτική περίοδο», σημειώνει.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συστράτευση του Γιώργου Μαρπίνη.«Ο Γιώργος είναι ένας άξιος νέος άνθρωπος, που όπως όλοι μας, αγαπάει τον τόπο και θέλει να βάλει πλάτη στην προσπάθειά μας. Τον καλωσορίζω στην παράταξη και είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει με τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Επάνω