Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στον Δήμο Φυλής

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στον Δήμο Φυλής
Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στον Δήμο Φυλής
Σε Άνω Λιόσια – Χασιά και Ζεφύρι θα φωταγωγηθούν τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα του Δήμου Φυλής στις 7 – 13 και 15 του Δεκέμβρη
Γιορτάζουμε σε κάθε γειτονιά” το μήνυμα του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού
 
Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:30, στην Κεντρική Πλατεία των Άνω Λιοσίων (Δημαρχείου), θα αρχίσει και επίσημα στον Δήμο Φυλής, η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων. Θα ακολουθήσει η φωταγώγηση στη Δημοτική Ενότητα Φυλής την Παρασκευή 13 και στο Ζεφύρι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.
 
 
 
 
Σε εξέλιξη βρίσκεται και ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της πόλης, που και φέτος προβλέπεται εντυπωσιακός. Ήδη τα συνεργεία του Δήμου έχουν στολίσει τους κεντρικούς δρόμους και αναμένεται μέχρι την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου να έχουν καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των τριών Δημοτικών Ενοτήτων. Σκοπός της διακόσμησης και του εορταστικού προγράμματος είναι η δημιουργία εορταστικού κλίματος, με απώτερο στόχο της παραμονή του κόσμου στη Φυλή, αλλά και την προσέλκυση επισκεπτών, ώστε να τονωθεί η ντόπια αγορά.
 
Την ευθύνη της διοργάνωσης των εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν τη λειτουργία Παγοδρομίου, Συναυλίες , Χριστουγεννιάτικο Χωριό, Cinema και φαντασμαγορικά χριστουγεννιάτικα events, φέρει ο Πολιτιστικός κι Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής “Η ΠΑΡΝΗΘΑ”.
 
Στο επιγραμματικό μήνυμά του ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, καλεί όλους τους συνδημότες να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις επισημαίνοντας πως “Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της Αγάπης, της Αλληλεγγύης και της Ανθρωπιάς!”
 
 
 
Ακολουθεί αναλυτικά το Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εορταστικών εκδηλώσεων:
 
 
 
 
Επάνω