"Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού"... κύριοι της θλιβερής προπαγάνδας!

«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού»… κύριοι της θλιβερής προπαγάνδας!
«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού»… κύριοι της θλιβερής προπαγάνδας!

Προσωπική επίθεση δέχθηκε η… υποφαινόμενη από την φυλλάδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ που πρόσκειται σε υποψήφια παράταξη και η οποία κυκλοφορεί πόρτα – πόρτα στον Δήμο Φυλής! Στην αναφορά που γίνεται μπορεί να μην αναφέρεται το ονοματεπώνυμο, αλλά αυτό φωτογραφίζεται με σαφήνεια. Δυστυχώς, όμως, για εκείνους που τους έδωσαν «μισή» πληροφόρηση (το συνηθίζουν εξάλλου) – το διαδίκτυο είναι ένας χώρος μαρτυριάρης! Δεν είναι ας πούμε κάποια έγγραφα που θα μπορούσες να… «τους βάλεις φωτιά» – λέω τώρα εγώ – και να αποποιηθείς για πάντα το παρελθόν, χωρίς να αφήσεις στοιχεία πίσω σου… Ό,τι γράφεται στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ες αεί στον κυβερνοχώρο, ακόμη και όταν αποφασίσεις να το «σβήσεις»! Κάπως έτσι, λοιπόν, ο καθένας μας «χρεώνεται» και πορεύεται βάση του διαδικτυακού του πλέον παρελθόντος!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή:

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη φυλλάδα αφιερώνει για μας χώρο, στη σελίδα που τιτλοφορείται «μου είπε κάποιος…» και φέρει ως «υπογραφή»… ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ (μπορούμε όλοι να καταλάβουμε τους λόγους!!!). Κατανοώ ότι ίσως η οξυδέρκεια και ευστοχία που διακρίνει τις παρατηρήσεις στα άρθρα που δημοσιεύονται στο #gavatanews (ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ με αποδεικτικά στοιχεία και κατόπιν διερεύνησής των) σε ότι αφορά την ολισθαίνουσα προς την εκλογική αποτυχία αντιπολιτευτική γραμμή που ακολουθείται από την παράταξη που υπερασπίζονται, καθώς και η δικαιολογημένη ανάδειξη των έργων της διοίκησης που – κατ’ επιλογήν μας – δημοσιεύουμε εφόσον αφορούν την προκοπή του τόπου και αυτό μας ενδιαφέρει, αποτελούν ένα επιπλέον εμπόδιο στην ξεπερασμένη μέθοδο που επέλεξε η συγκεκριμένη παράταξη για να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους της!

Αναδημοσιεύουμε: «Είναι να γελάς με κάποιες ανεξάρτητες πένες: Γράφουν αντικειμενικά ότι το έργο του Παππού είναι τέλειο, ενώ ο σύζυγος υπογράφει συμβάσεις στον Δήμο Φυλής. Ποιον νομίζουν ότι πείθουν;»

Το γνωρίζετε αυτό; «Γέλως άκαιρος κλαυμάτων παραίτιος» (Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής). Δηλαδή, «το γέλιο σε ακατάλληλη στιγμή, γίνεται αιτία για κλάματα» Αν όχι… Υπομονή! Θα το μάθετε σύντομα…

Κατ’ αρχάς, δεν προτίθεμαι και δεν επιδιώκω «αγαπημένοι» να πείσω κανέναν με τα άρθρα μου, διότι απλά ΔΕΝ κάνω προπαγάνδα, ΔΕΝ είμαι υπάλληλος κανενός και ούτε καν είμαι… υποψήφια! Καταθέτω τις απόψεις μου ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ και οι νοήμονες αναγνώστες έχουν δική τους κρίση αν θέλουν να ταυτιστούν με αυτές, να προβληματιστούν ή έστω να αντιδράσουν! Ποιο ακριβώς είναι το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον στην είδηση ότι ο σύζυγος μιας δημοσιογράφου εργάζεται; Συνήθως οι ειδήσεις που απασχολούν την επικαιρότητα και κυρίως τους δημότες, αφορούν τους… άεργους που κάνουν ζωή χλιδάτη!!! Έχω… ταπεινωθεί ποτέ ως δημοσιογράφος με την καταγγελία διασποράς ψευδών ειδήσεων, όπως συμβαίνει σχεδόν σε κάθε «άρθρο» που δημοσιεύεται στο blog που συνεργάζεστε;;; Έχετε στοιχεία που να διαψεύδουν τα γραφόμενά μου; ΑΥΤΗ θα ήταν καταγγελία εις βάρος μου. Όχι το γεγονός ότι ο σύζυγός μου είναι… ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ! Αυτή είναι όμως η ποιότητα, αυτό και το επίπεδό σας, που – ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ – η… «χαρά δεν σας αφήνει να κρυφτείτε»!!!

Αφού, όμως, σας ενδιαφέρει, πάρτε ένα σύντομο βιογραφικό του! Ίσως, μάλιστα, συγκρίνοντάς το με άλλα βιογραφικά, σας γεννηθεί και η απορία αν κάποιοι εκ των… υποψηφίων έχουν προσφέρει ποτέ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ έργο για τον Δήμο που «ενδιαφέρονται να φτιάξουν», όπως ο σύζυγός μου, ο οποίος ούτε είναι – ούτε και επιθυμεί να θέσει εαυτόν σε υποψηφιότητα! Ο σύζυγός μου είναι ηλεκτρολόγος και συντηρητής κολυμβητικών και λοιπών δεξαμενών, με 30 χρόνια προϋπηρεσίας στο Ο.Α.Κ.Α. και με ειδική άδεια από την υπηρεσία του διατηρεί παράλληλα βιβλία – με όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις – προκειμένου να εργάζεται και ως ελεύθερος επαγγελματίας! Δεν οφείλει στο δημόσιο ΟΥΤΕ 50 cent (!!!) και αμείβεται για την εργασία του – όπως ΚΑΘΕ εργαζόμενος! Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τον βρήκε ήδη στο δημοτικό κολυμβητήριο των Άνω Λιοσίων, καθώς ήταν εκείνος (ο σύζυγος) με τον συνεργάτη του που το επαναλειτούργησαν επί διοικήσεως ΜΠΟΥΡΑΪΜΗ και ΣΚΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑ και έκτοτε δεν έχει κλείσει ούτε μία ημέρα και λαμβάνει τα συγχαρητήρια της Υγειονομικής Υπηρεσίας για την καθαρότητα των νερών!!! ΔΕΝ τον προσέλαβε, λοιπόν, η διοίκηση Παππού, αλλά του ανανεώθηκε η σύμβαση κατόπιν διαγωνισμού!!! Επιπλέον, όμως, είναι αναγνωρισμένη η ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΗΣ προσφορά του μέσα από Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, την Ένωση Γονέων, καθώς και από τον Δημοτικό Αθλητικό Σύλλογο (Δ.Α.Σ.) Ζεφυρίου και συγκεκριμένα ως Γενικός Αρχηγός στο τμήμα της Πάλης! Τον σύζυγό μου όμως επαναλαμβάνω, ΔΕΝ τον ενδιαφέρει καμία πρόταση υποψηφιότητας και προτιμά η προσφορά του στα παιδιά – κυρίως – του Δήμου να παραμένει στην αφάνεια.

Θα ήθελα επίσης να προκαλέσω κάθε αναγνώστη, να βρει έστω ένα άρθρο δημοσιευμένο στο #gavatanews, στο οποίο να γίνεται αναφορά σε παιδιά ή συζύγους των εμπλεκομένων στα κοινά του τόπου – παρόμοια με εκείνα που κυκλοφόρησαν κατά καιρούς – που είχαν υπογράψει οποιασδήποτε μορφής συμβάσεις συνεργασίας με τον Δήμο. Με πλείστη κομπορρημοσύνη σας δηλώνω ότι ΔΕΝ θα βρείτε, ακόμη κι αν ανατρέξετε και στα 500 περίπου άρθρα της σχετικής στήλης (local news). Οι λόγοι (έστω κι αν κάποιες φορές δημοσιεύθηκαν έγγραφα με… αστρονομικά ποσά!) οι εξής απλοί: Υπερασπίζομαι το δικαίωμα που έχει ο κάθε ένας και η κάθε μία στην εργασία – είτε είναι τέκνο, είτε σύζυγος, είτε ξαδέλφια και μηλαδέλφια τοπικών αρχόντων – εάν κι εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις για την πλήρωση της θέσης! Θεωρώ επίσης ΑΝΗΘΙΚΟ – επαναλαμβάνω με νόημα – ΑΝΗΘΙΚΟ, ΑΝΑΝΔΡΟ και ΠΟΤΑΠΟ, να ασκείς πολιτική χρησιμοποιώντας τέτοια μέσα – όχι βεβαίως ότι για ορισμένους μας κάνει εντύπωση!

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ!!!

Καθώς, όμως, όπως λέει και ο λαός «όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες», θα ανατρέξουμε στο παρελθόν (03/09/17) και θα επικαλεστούμε για τους αναγνώστες μας μία σχετική ανάρτηση που είχαμε κάνει στην διαδικτυακή ομάδα των αναγνωστών του #gavatanews, «απολογούμενοι» και τότε σε έτερο ανώνυμο blog (την «Ποντικοφυλή»), αντιμετωπίζοντας και τότε την ίδια… «καταγγελία» ότι ο σύζυγος ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ στον Δήμο!

Έχει σημαίνουσα αξία, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα σχόλια που συνοδεύουν την ανάρτηση!!!

https://m.facebook.com/groups/1784045988535305?view=permalink&id=1928292647443971#

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:

Εμένα, λοιπόν, κύριοι πριν από έναν χρόνο «μου είπε κάποιος«… με τη διαφορά ότι εγώ ΠΑΝΤΑ θυμάμαι και έχω στοιχεία για το ΠΟΙΟΣ το ΤΙ και το ΠΟΥ (!), ο κ. Κώστας Σκαμαντζούρας εν προκειμένω (συνυποψήφιος της παράταξης που υποστηρίζετε στα άρθρα σας και πρώην Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ») τα εξής:

Αφού, λοιπόν, για μία ακόμη φορά υποχρεώνομαι – μέσα από το site μου αυτή τη φορά – να υπερασπιστώ το δικαίωμα του ανθρώπου στην εργασία (μνήσθητί μου Κύριε, πού φτάσαμε με δαύτους;) σας προκαλώ να αντιπαραβάλλουμε τις καρτέλες ενσήμων σας με του συζύγου μου (9 χιλιάρικα ένσημα – 30 χρόνια προϋπηρεσίας στο Ο.Α.Κ.Α., στη συντήρηση κολυμβητικών δεξαμενών με υποστήριξη σε Ολυμπιακούς, Παραολυμπιακούς, Πανευρωπαϊκούς και Μεσογειακούς Αγώνες, σας λένε κάτι;). Αλλά και τα πόθεν έσχες μας – αν θέτε – για να δούμε αν ο βίος και η περιουσία του καθενός αρμόζει με τα εισοδηματικά του κριτήρια! Τι θα λέγατε;

Τι θα λέγατε επίσης να απαντήσετε στους δημότες στο εξής ερώτημα:

  • Αν αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ασκείτε αντιπολίτευση, ποιος θα είναι ο τρόπος – με τρόμο αναρωτιέμαι – που θα ασκήσετε διοίκηση (αν ποτέ σας δοθεί η… ευκαιρία);;;

Πάντως το σχετικό σχόλιο του κ. Σκαμαντζούρα νομίζω πως λύνει κάθε απορία σας: «Ευχαριστώ… τον σύζυγό σας για την απεριόριστη βοήθειά του 3 χρόνια στο κολυμβητήριο και μάλιστα χωρίς να με γνωρίζει καν» !!!!!!!!!!!!

⌈Μα αυτή είναι εξάλλου η δουλειά του, κύριε Σκαμαντζούρα. Δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάποιον ΚΑΝ για να εργαστεί!⌋

Είδατε κύριε Σκαμαντζούρα;;; «… και μόνο που λειτουργούν ανώνυμα τα λέει όλα», μου είχατε σχολιάσει! Ελπίζω μονάχα, τώρα που βρίσκεστε στην «αντίπερα όχθη», να συνεχίζετε να τιμάτε τα «παντελόνια» σας και να συμφωνείτε ακόμη με όσα λέγατε μέχρι και πριν από 1 χρόνο. Αν ναι, θα συμφωνήσετε φαντάζομαι στην πρότασή μου, το επόμενο τεύχος να εκδοθεί ως… «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΦΑΛΛΟΥ»! Καλό ξημέρωμα και σ’ εσάς…

Επάνω