Το ανερχόμενο αστέρι στον χώρο του πενταγράμμου, από το Ζεφύρι!

/
/
Το ανερχόμενο αστέρι στον χώρο του πενταγράμμου, από το Ζεφύρι!
Το ανερχόμενο αστέρι στον χώρο του πενταγράμμου, από το Ζεφύρι!

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να φιλοξενούμε στο #gavata.news φιλόδοξους και ταλαντούχους νέους που δοκιμάζουν τη δημιουργικότητά τους στους χώρους των γραμμάτων, της τέχνης και του αθλητισμού, παιδιά που – εκτός από τη δεξιότητα – διαθέτουν και την ανάλογη παιδεία να υποστηρίξουν με επιτυχία τα βήματά τους. Ένα τέτοιο ανερχόμενο αστέρι είναι ο Γιάννης Ζάχος, ο οποίος νιώθει έτοιμος να αφοσιωθεί στην… “απολλώνεια τέχνη” και να εκπέμψει όλη τη λάμψη του στον χώρο του πενταγράμμου!

Ο πρωτότοκος γιος μιας οικογένειας εκπαιδευτικών, γεννήθηκε πριν από 21 χρόνια στο Ζεφύρι και θυμάται από παιδί να διακόπτει το φορτωμένο με πολλές ώρες μελέτης πρόγραμμά του, μόνο για την αγαπημένη του ενασχόληση, τη μουσική! Οι “νότες” είχαν πάντα μια ξεχωριστή θέση στη ζωή του νεαρού τραγουδιστή, την οποία καλλιέργησε παράλληλα με τις σχολικές υποχρεώσεις του, σπουδάζοντας 8 χρόνια σε ωδείο πιάνο και είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα.

Παρά το γεγονός ότι ο νεαρός καλλιτέχνης είναι σήμερα φοιτητής στο 3ο έτος της σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων/Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος πτυχίων σε τρεις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά), διατήρησε άσβεστη την καλλιτεχνική του φλόγα και ανυπομονεί να πραγματώσει ένα από τα μεγάλα του όνειρα, να υπογράψει συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία, που θα του δώσει την ευκαιρία να ανοίξει τα φτερά του και στο μουσικό στερέωμα.

“Η μουσική για μένα είναι το μέσο με το οποίο παρατηρώ και νογάω τον κόσμο, που με βοηθά να αποβάλλω τους περιορισμούς μου και να ονειρεύομαι… Είναι ο τρόπος να κρατάω επαφή με το ‘παιδί’ μέσα μου, αυτή την ακατέργαστη, ατόφια ψυχή! Θα ήταν ωφέλιμο αν κάθε άνθρωπος κατάφερνε να αναζητά πότε – πότε αυτό το ‘παιδί’ και να το αναδύει… με μια κιθάρα… μ’ ένα τραγούδι… με την παρέα του”, δήλωσε στο GVT ο νεαρός Γιάννης Ζάχος, με τον αυθορμητισμό και την ευαισθησία που διακρίνει τη φύση κάθε καλλιτέχνη!

Ως μέλος του ροκ μουσικού σχήματος “Micless” που δημιούργησε με τρεις ακόμη ταλαντούχους και φιλόδοξους νέους μουσικούς, τον Σπύρο Παπαδημητρίου (κρουστά), τον Νίκο Βανικιώτη (κιθάρα) από τα Άνω Λιόσια και τη Μαρία Κουσάκη (μπάσο) από τη Ζωφριά, ο Γιάννης γεμίζει τον ελεύθερο χρόνο του τραγουδώντας ερασιτεχνικά σε κέντρα εστίασης και μπαρ, διαθέτοντας ένα διευρυμένο ρεπερτόριο σε pop, rock, έντεχνο και λαϊκό, ενώ έχει ήδη συνθέσει την πρώτη του μπαλάντα (στίχους, μουσική & ερμηνεία).

Ακριβώς την ημέρα της συμπλήρωσης του 21ου έτους της ηλικίας του, ο Γιάννης Ζάχος κυκλοφόρησε στο social “WatchMeOn” το πρώτο του βίντεο κλιπ με το τραγούδι “El Pérdon” (του Enrique Iglesias) και αξίζει να το απολαύσετε πατώντας στον σύνδεσμο που ακολουθεί, ώστε να διαπιστώσετε κι εσείς την ερμηνευτική δεινότητα του νεαρού τραγουδιστή από το Ζεφύρι, με τα… διαπεραστικά καταγάλανα μάτια:

https://watchmeon.com/gr/γιάννης-ζάχος-el-perdon/

 

Επάνω