Τη Δευτέρα πάμε σινεμά στου... "Κ. Λιάρου"!

Τη Δευτέρα πάμε σινεμά στου… «Κ. Λιάρου»!
Τη Δευτέρα πάμε σινεμά στου… «Κ. Λιάρου»!

Τη Δευτέρα 09/07, το Πάρκο «Κ. Λιάρος» θα μετατραπεί σε… θερινό κινηματογράφο και θα προβληθούν οι εξ’ αναβολής (λόγω της κακοκαιρίας που επικράτησε την περασμένη εβδομάδα) ταινίες, για τους σινεμαφίλ κάτοικους του Ζεφυρίου.

Την προβολή της παιδικής ταινίας «Η Εποχή των Παγετώνων» (στις 21:00 μ.μ.) θα συνοδεύει μια ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς επισκέπτες, καθώς ένας ανιματέρ θα αναλάβει τη διασκέδασή τους πριν απολαύσουν τους αγαπημένους τους παιδικούς ήρωες στη μεγάλη οθόνη!

Για τις μεγαλύτερες σε ηλικία παρέες, το βιογραφικό αριστούργημα «Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι» (στις 22:15 μ.μ.) θα προσφέρει στους θαμώνες του Πάρκου 2 ώρες χαλάρωσης, ανακαλύπτοντας πτυχές από τη ζωή του ήρωα της ταινίας, Ιωάννη Βαρβάκη.

Η εξαιρετική πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου κ. Γιάννη Μαυροειδάκου «αγκαλιάστηκε» με ενθουσιασμό από τους δημότες, γεγονός που εκφράστηκε με τη συμμετοχή του κόσμου στις ταινίες που προβλήθηκαν ήδη στις πλατείες «Ηρώων Πολυτεχνείου» και «Γρηγορίου Λαμπράκη».

Τη Δευτέρα έχουμε, λοιπόν:

21:00 μ.μ. ⇒ Η Εποχή Των Παγετώνων (Ice Age) Η ταινία εκτυλίσσεται στην εποχή των παγετώνων. Ήρωες είναι ο Μάνι, ένα μαλλιαρό μαμούθ και ο Σιντ, ένας γιγάντιος βραδύποδας. Οι περιπέτειές τους… απλά ξεκαρδιστικές!

22:15 μ.μ. ⇒ Ο Θεός Αγαπάει Το Χαβιάρι (ιστορική μυθοπλασία – βιογραφική ταινία) Πρόκειται για την ιστορία του Ιωάννη Βαρβάκη, ενός πειρατή που γίνεται ζάμπλουτος έμπορος χαβιαριού και δεν σταματά να αγωνίζεται ενάντια σε κάθε εμπόδιο για την απόκτηση χρήματος, εξουσίας και πολιτικής επιρροής, για να χαρίσει στο τέλος όλα του τα υπάρχοντα στο όνομα της αγάπης. Η επική αυτή ιστορία, βασίζεται στην πραγματική ζωή του Ιωάννη Βαρβάκη και ξεκινά από τα Ψαρά του Αιγαίου Πελάγους, φτάνει στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης στη Ρωσία, απλώνεται στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας για να καταλήξει στη διχασμένη από εμφύλιες διαμάχες Ελλάδα, κατά την Επανάσταση του 1821.

Σχόλια
Επάνω