Την Τετάρτη η πανηγυρική έναρξη του προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στον Δήμο Φυλής!

Την Τετάρτη η πανηγυρική έναρξη του προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στον Δήμο Φυλής!
Την Τετάρτη η πανηγυρική έναρξη του προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στον Δήμο Φυλής!

Με αποκλειστικό χορηγό τον Δήμο Φυλής, εγκαινιάζεται το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στον Δήμο Φυλής την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 (στις 20:00 μ.μ.), στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, από τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με αρμοδιότητα την Ανώτατη Εκπαίδευση, κ. Βασίλειο Διγαλάκη, Καθηγητή και πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Βουλευτή Χανίων.

Το Διαπανεπιστημιακό – Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, στη «Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών» (“Operations Management”), το οποίο είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Δήμου Φυλής με 2 Πανεπιστήμια της χώρας, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού και Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών) και β) με το Πολυτεχνείο Κρήτης (Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης), συνιστά ένα πρωτοπόρο παράδειγμα αυτοδιοικητικής συνεργασίας ενός Δήμου με ελληνικά Πανεπιστήμια, με στόχο να υπηρετήσουν – από κοινού – πολύ συγκεκριμένες επιστημονικές, αναπτυξιακές ανάγκες και προοπτικές του Δήμου Φυλής.

Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, εξειδικεύεται σε δύο κατευθύνσεις:

Α) «Αγροτουρισμός, Οινοτουρισμός & τοπική ανάπτυξη» (“Agrotourism, Winetourism and Regional Development”), που θα λειτουργήσει στη Φυλή, στο πρώην Δημαρχείο της πόλης 

Β) «Επιχειρησιακές Λειτουργίες Δραστηριοτήτων Πολιτισμού, Εκπαίδευσης και Τουρισμού» (“Tourism Business Cultural and Educational Operations”) το οποίο θα λειτουργήσει στο Δημαρχείο, στα Άνω Λιόσια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: (Γραφείο Δημάρχου Φυλής), τηλεφωνικά: 210 2474067 – τηλεομοιοτυπικά (fax): 210 2474067 ή ηλεκτρονικά, στο mail: [email protected]

Επάνω