Τα... κλειδιά της "Νέας Εποχής" παρέδωσε σε 13 νέους υποψήφιους ο Χρήστος Παππούς, μέσα στον Μάρτιο!

Τα… κλειδιά της «Νέας Εποχής» παρέδωσε σε 13 νέους υποψήφιους ο Χρήστος Παππούς, μέσα στον Μάρτιο!
Τα… κλειδιά της «Νέας Εποχής» παρέδωσε σε 13 νέους υποψήφιους ο Χρήστος Παππούς, μέσα στον Μάρτιο!

Με καταιγιστικό ρυθμό ανακοινώνονται οι νέες υποψηφιότητες από τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού, που σχεδόν καθημερινά «αιφνιδιάζει» ευχάριστα τους δημότες με τις ιδιαίτερα προσεκτικές επιλογές του ανθρώπων με όραμα, κατάρτιση και διάθεση για έργο, παραδίδοντάς τους τα… «κλειδιά» για μια «Νέα Εποχή» στον Δήμο Φυλής!

13/03 ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΛΑΘΟΥΡΑΚΗ

Ο τυχερός αριθμός της Ταξιαρχίας Λαθουράκη θα μπορούσε να είναι το… «13», καθώς είναι η 13η – σε σειρά – νέα υποψήφια που ανακοινώνεται από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και που εντάσσεται στο δυναμικό της «Νέας Εποχής», στις 13 του ανοιξιάτικου μήνα Μάρτη! Παροπλισμένη με τη φρεσκάδα της άνοιξης, λοιπόν, την ενέργεια μιας επιτυχημένης επαγγελματικής πορείας και τη δύναμη της αγάπης των κατοίκων της δημοτικής ενότητας Ζεφυρίου, η Ταξιαρχία Λαθουράκη εισέρχεται στην εκλογική «αρένα» με σύμμαχο τον Χρήστο Παππού!

Η Ταξιαρχία Λαθουράκη γεννήθηκε και δημιούργησε την οικογένειά της στο Ζεφύρι. Είναι φιλόλογος – ειδική παιδαγωγός και ιδιοκτήτρια/Διευθύντρια Σπουδών σε δύο φροντιστηριακές μονάδες, ένα μελετητήριο δημοτικού και ένα φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης.

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της η Ταξιαρχία Λαθουράκη τόνισε: «Αγαπώ τον τόπο μου κι έχω επενδύσει σ’ αυτόν, γιατί θέλω να τον δω να εξελίσσεται. Στη διοίκηση του Χρήστου Παππού εκτίμησα τον καθημερινό μόχθο και την προσπάθεια που καταβάλλουν. Έτσι με χαρά θα είμαι συνοδοιπόρος τους με στόχο να πάμε, όλοι μαζί, το Δήμο μας ακόμα πιο μπροστά!»

Καλωσορίζοντας την Ταξιαρχία Λαθουράκη στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια ενεργή πολίτη. «Η χαρά μου είναι ακόμα μεγαλύτερη γιατί είναι νέος άνθρωπος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, όπως κι εγώ, στο χώρο της εκπαίδευσης ως ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου», πρόσθεσε ο Δήμαρχος Φυλής.

Μέσα στον μήνα Μάρτιο είχαν προηγηθεί οι ανακοινώσεις των υποψηφιοτήτων του Δημήτρη Πουλιάση, του Γιώργου Ραφτέλη, της Ρούλας Πατήλα, του Απόστολου Βαδεβούλη, του Θανάση Μήτσιου, της Μαρίας Νικολοπούλου – οι οποίοι παρουσιάστηκαν σε προηγούμενα άρθρα – καθώς και των:

(12/03) ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ

Ο Χρήστος Μουζακίτης έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στα Άνω Λιόσια. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Δραστηριοποιείται στο χώρο των μελετών και κατασκευών, ιδιωτικών και δημόσιων έργων και έχει πολυετή εμπειρία σε θέματα περιβαλλοντικά, κατασκευαστικά και ενεργειακά. Έχει μελετήσει, κατασκευάσει και επιβλέψει πλήθος τεχνικών έργων και πολύπλοκων μηχανολογικών εγκαταστάσεων. Παντρεμένος με τη Ελένη Λιάκου, είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, όπου φοιτούν οι δύο κόρες του.

Καλωσορίζοντάς τον στην παράταξη, ο Χρήστος Παππούς ανέφερε: «Ο Χρήστος είναι ένας άρτια καταρτισμένος επιστήμονας και σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος. Η εμπειρία του σε ενεργειακά θέματα και η αγάπη του για την πόλη, όπου ζει και εργάζεται, συνέβαλαν καταλυτικά στην πρόσφατη σύμβαση του Δήμου με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής για την ενεργειακή αναβάθμισή του. Είμαι βέβαιος ότι η συμβολή του στην παράταξη θα είναι ουσιαστική, με την αποτελεσματικότητα, τις οργανωτικές ικανότητές του, τις γνώσεις και το ήθος του.»

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μουζακίτης ευχαρίστησε το Χρήστο Παππού για την τιμή να τον συμπεριλάβει στους ανθρώπους της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ και τόνισε πως θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου. Όπως ο ίδιος δηλώνει: «Εκτιμώ την εμπιστοσύνη του Χρήστου Παππού στο πρόσωπό μου και συμμερίζομαι την αγάπη του για τον τόπο που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και το όραμά του να τον κάνουμε καλύτερο. Πιστεύω ότι μέσα από στοχευμένες δράσεις, σκληρή δουλειά και συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.»

(11/03) ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΝΔΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ευγενία Κανδιανοπούλου είναι ενεργή πολίτης του Δήμου μας, μητέρα τριών παιδιών, συνταξιούχος ιδιωτική υπάλληλος, και γραμματέας στον νεοσύστατο Σύλλογο Αγίου Νεκταρίου Δήμου Φυλής. Κατοικεί στη συνοικία Δροσούπολη Άνω Λιοσίων. Η αγάπη της για τον τόπο, η θέληση και όρεξή της για προσφορά και η δραστήρια προσωπικότητά της ήταν η αιτία να ασχοληθεί το 2014 με τα κοινά, ως υποψήφια στην παράταξη του κ.Σάββα Σάββα.

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, η Ευγενία Κανδιανοπούλου δήλωσε τα εξής: «Στηρίζω Χρήστο Παππού γιατί είναι εκείνος που κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να αλλάξει ριζικά την πόλη μας. Είναι ένας άνθρωπος που μιλάει με έργα, ένας άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του και συνεχώς τον βελτιώνει, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος προσέφερε πολλά και κατάφερε να αλλάξει όψη στο Δήμο μας. Τον εμπιστεύομαι και τάσσομαι στο πλευρό του γιατί πέτυχε πολλά και έχει να προσφέρει ακόμα περισσότερα.»

Καλωσορίζοντας την Ευγενία Κανδιανοπούλου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική υποψηφιότητα που εκπροσωπεί τη μαχόμενη συνδημότισσά μας. “Είναι πολύ τιμητικό για μας που η Ευγενία εκτίμησε την προσπάθεια που κάνουμε και θέλει να δώσει τη μάχη για την πρόοδο του τόπου στο πλευρό μας”, τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής.

(08/03) ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΙΟΥΝΗ

Η Δήμητρα Τσιούνη (του Γεωργίου) είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Συμμετέχει, ενεργά, στα πολιτιστικά, ως μέλος του Συλλόγου ΧΟΡΟΔΡΩΜΕΝΟ και χορεύτρια στο χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων.

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της δήλωσε ότι την προηγούμενη πενταετία η διοίκηση Παππού συνέβαλε στα πολιτιστικά και θέλει να βοηθήσει και η ίδια για να γίνουν ακόμα περισσότερα πράγματα στο συγκεκριμένο τομέα.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι απηύθυνε την πρόσκληση στη Δήμητρα, επειδή διέκρινε ότι έχει πάθος με τον Πολιτισμό. «Εμείς, ως παράταξη θέλουμε να συσπειρώσουμε τον κόσμο του Πολιτισμού και να τον κάνουμε εργαλείο για την ανάπτυξη του Δήμου μας. Άνθρωποι σαν τη Δήμητρα είναι πολύτιμοι γιατί συνδυάζουν το μεράκι, με τη διάθεση και την επιστημονική γνώση», πρόσθεσε.

(07/03) ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΙΑΣΣΩΤΕΛΗΣ

Ο Βασίλης Αγιασσωτέλης είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Η οικογένειά του κατάγεται από τη Μυτιλήνη, αλλά ο ίδιος γεννήθηκε και ζει στο Ζεφύρι, με τη γυναίκα του και τα δυο τους παιδιά. Ασχολήθηκε με το γονεϊκό κίνημα και σήμερα είναι ενεργός πολίτης που ενδιαφέρεται για τη γειτονιά του, η οποία βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Ζεφυρίου.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα δημοτικά όταν του το πρότεινε ο Χρήστος Παππούς, με το σκεπτικό ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου προσπαθεί. «Τα πράγματα στη γειτονιά μου είναι δύσκολα, όμως αναγνωρίζω ότι ο Δήμος το παλεύει και θέλω να βοηθήσω», επισημαίνει.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε ότι ο Βασίλης Αγιασσωτέλης είναι ένας αξιόλογος συνδημότης και φίλος του. «Με τον Βασίλη γίναμε φίλοι λόγω των προβλημάτων και τον εκτίμησα γιατί υπερασπίζεται με μαχητικότητα τις απόψεις του, χωρίς να κόβει τις γέφυρες επικοινωνίας με τους άλλους. Ξέρει πολύ καλά τα προβλήματα και μπορεί να βοηθήσει. Είναι χαρά και τιμή για όλους εμάς που τον έχουμε στο πλευρό μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππούς.

(07/03) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ντίνα Χριστοπούλου είναι ενεργή πολίτης και έχει θέσει υποψηφιότητα δύο φορές στης δημοτικές εκλογές, το 2010 και το 2014, ως υποψήφια με το συνδυασμό του Σάββα Σάββα.

Αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ η Ντίνα Χριστοπούλου δήλωσε ότι, πάντα, επιδιώκει τη λύση των προβλημάτων. “Θέλοντας να βοηθήσω για τη βελτίωση του επιπέδου της ζωής μας, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μου και για τη νεοαποκτηθείσα εγγονή μου, στρατεύομαι με το Χρήστο Παππού και τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Δέχτηκα την τιμητική πρότασή του γιατί την προηγούμενη πενταετία έχει επιτελέσει έργο και πιστεύω ότι και στη νέα δημοτική περίοδο θα συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς”, πρόσθεσε.

Καλωσορίζοντας τη Ντίνα Χριστοπούλου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι τον συνδέει φιλία με την οικογένειά της κι ότι στο πρόσωπό της βλέπει έναν άνθρωπο θετικό που θέλει να πηγαίνουν τα πράγματα μπροστά. «Η εμπιστοσύνη της ίδιας και της οικογένειάς της στο πρόσωπό μου είναι πολύ τιμητική και την ευχαριστώ θερμά που θα δώσει στο πλευρό μας τη μάχη για την πρόοδο του τόπου», τόνισε χαρακτηριστικά.

(06/03) ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

Η Χριστίνα Δημοπούλου είναι απόφοιτος του Τμήματος Μάρκετινγκ του ΤΕΙ Αθήνας (και νυν Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής) και εργάζεται σε γνωστή εταιρία ηλεκτρικών ειδών και ηλεκτρονικού εμπορίου. Μιλάει Αγγλικά και έχει πιστοποίηση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έχει παρουσιάσει πάνω από 55 εργασίες σε εθνικά και διεθνή συνέδρια. Το 2004 συμμετείχε εθελοντικά στην διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων.

“Ο Χρήστος Παππούς και οι συνεργάτες του έχουν παρουσιάσει έργο και θέλω να βοηθήσω”, τόνισε αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της ο Χριστίνα Δημοπούλου.

Καλωσορίζοντας τη Χριστίνα Δημοπούλου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι αποτελεί μια ακόμα αξιόλογη νέα επιστήμονα που συσπειρώνεται με την παράταξη. “Οι νέοι άνθρωποι έχουν καταλάβει ότι έχουμε όραμα προωθώντας την ενεργειακή και υδρολογική αυτοτέλεια του Δήμου και θέλουν να βοηθήσουν. Η Χριστίνα και οι άλλοι νέοι επιστήμονες αποτελούν τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του τόπου μας”, πρόσθεσε.

Σχόλια
Επάνω