Τα εύσημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ στις εθελόντριες αθλήτριες του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Με εγκωμιαστική ανάρτηση στα social, για την καθοριστική συμβολή των εθελοντών αθλητών και αθλητριών της ομάδας Χάντμπολ του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου στην επιτυχημένη διεξαγωγή του 24ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Χάντμπολ U21 2023, που ολοκλήρωσε εχθές τις προκριματικές φάσεις του (20 – 29/06) φιλοξενούμενο στη χώρα μας από το το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων και το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη “Μελίνα Μερκούρη” αναφέρθηκε ο υπεύθυνος διοργάνωσης των αγώνων και μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, Marek Góralczyk.

Στις υπηρεσίες του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος, τέθηκαν με προθυμία για εθελοντική προσφορά οι πρωταγωνίστριες του Πρωταθλήματος ΕΣΧΑ, Παγκορασίδες Α και Β του  Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, καθώς και όλοι οι αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων χειροσφαίρισης του Συλλόγου, ενισχύοντας με πάθος το οργανωτικό μέρος των αγώνων, ενώ παράλληλα επωφελήθηκαν αποκομίζοντας την σπάνια εμπειρία που είχαν να παρακολουθήσουν από κοντά την ελίτ του αθλήματος που αγαπούν.

Σε ελεύθερη μετάφραση, η ανάρτηση του Marek Góralczyk, ανέφερε:

Σιγά σιγά κλείνουμε στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων τη διοργάνωση του 24ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ IHF MEN’s Junior (u21)! Υπάρχουν ακόμα δύο αγώνες που πρέπει να διεξαχθούν σήμερα (HUN-SWE & DEN- BRN), αλλά θέλω ήδη να ευχαριστήσω την πρώτη ομάδα εθελοντών, χωρίς τους οποίους θα ήταν δύσκολο να οργανωθούν αυτά τα πρωταθλήματα! Ήσασταν υπέροχοι, και τα χαμόγελα σας και το καλό χιούμορ σας έκαναν ακόμη και 12 ώρες που πέρασαν στην αίθουσα να περάσουν πολύ γρήγορα και χάρη σε εσάς οι αγώνες παίχτηκαν πολύ αποτελεσματικά! Συγχαρητήρια! Είστε οι καλύτεροι!

Δείτε όλα τα άρθρα μας …

To site του Δήμου Φυλής …