Τα "έψαλλαν" στον Θανάση Σχίζα οι παλαιστές του Ζεφυρίου!

Τα “έψαλλαν” στον Θανάση Σχίζα οι παλαιστές του Ζεφυρίου!
Τα “έψαλλαν” στον Θανάση Σχίζα οι παλαιστές του Ζεφυρίου!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και τα μεταλλικά τρίγωνα των καλαντιστών ήχησαν σ΄όλη τη χώρα, προσδίδοντας στις γιορτές ιδιαίτερη χάρη και ευθυμία!

Έτσι, αντιπροσωπεία παλαιστών και παλαιστριών της ελευθέρας και ελληνορωμαϊκής Πάλης του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, μετατράπηκαν για τις ανάγκες της παράδοσης σε… “καλαντιστές” και συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Διονύση Κατηφόρη, επιφύλαξαν μια ιδιαίτερη έκπληξη στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φυλής, κ. Θανάση Σχίζα, που τον επισκέφτηκαν στο γραφείο του για να του εκφράσουν τις ευχές αλλά και τις ευχαριστίες τους, ψάλλοντάς του τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και μεταφέροντας στην υπηρεσία τη θετική τους αύρα, μαζί με ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την έλευση της νέας χρονιάς!

 

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της “παλαιστικής οικογένειας” του Ζεφυρίου, καθώς έχει εκτιμήσει κι αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια των αθλητών, συμβάλλοντας τα μέγιστα για τη βελτίωση των συνθηκών προπόνησής τους.

“Το 2019 να είναι μια καλή και χαρούμενη χρονιά, με πολλές νίκες και χωρίς τραυματισμούς!”, ήταν η ευχή του Αντιδημάρχου, που δεν έκρυψε στιγμή τη συγκίνησή του για την επίσκεψη των παιδιών της Πάλης του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, η οποία εξάλλου αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες.

Μετά τις αποδιδόμενες ευχές, τα παιδιά έλαβαν από τον Αντιδήμαρχο τα κατ’ έθιμον… “καλοχερίδια”, που ήταν γλυκά κεράσματα και από μία βασιλόπιτα!

Τις εγκάρδιες ευχές του προς όλους τους δημότες Φυλής, ο κ. Σχίζας απέστειλε και διαδικτυακά:

Επάνω