Ταραχή προκαλεί η επικοινωνιακή καταιγίδα των έργων του Παππού!

/
/
Ταραχή προκαλεί η επικοινωνιακή καταιγίδα των έργων του Παππού!
Ταραχή προκαλεί η επικοινωνιακή καταιγίδα των έργων του Παππού!

Τα υψηλά standards και το δυσθεώρητο ύψος του πήχη που θέτει η συνεχής και αδιάκοπη ροή των έργων από τη διοίκηση του Χρήστου Παππού, καθώς και ο φόβος της ικανοποίησης και αναγνώρισης των προσπαθειών του από τους δημότες, συγκριτικά με την απραξία προηγούμενων διοικήσεων, δείχνει να έχει προκαλέσει ισχυρό επικοινωνιακό κλονισμό στην αντιπολίτευση, που «άοπλη» και «αστήριχτη» παραπαίει στην πολιτική σκηνή του δήμου, καθώς καθημερινά – ελλείψει αφορμών και επιχειρημάτων – νιώθει να «υποχωρεί το έδαφος» πάνω στο οποίο θα μπορούσαν να στηριχτούν και να ασκήσουν αυστηρή κριτική στη διοίκηση, ώστε να εξυπηρετήσουν τις προεκλογικές τους ανάγκες!

Έχουν φτάσει, δε, σε τέτοιο βαθμό μικροπαραταξιακού παραλογισμού, που προκειμένου να γίνεται αισθητή η παρουσία τους στην πολιτική ζωή του τόπου ασκώντας αντιπολίτευση, αυτοαναιρούνται ή ακόμα και επιδοκιμάζουν… αποδοκιμάζοντας (!) τα έργα της διοίκησης και τούμπαλιν!!!

Αφορμή, λοιπόν, του άρθρου μας στάθηκε η πρόσφατη «μιντιακή επίθεση» που δέχθηκε η επικοινωνιακή ομάδα της διοίκησης, η οποία με δελτίο Τύπου ενημέρωνε τους πολίτες για τη σύνδεση των δημοτικών κτιρίων του Δήμου Φυλής με το φυσικό αέριο, κάνοντας μία… λογική προβολή για ένα γεγονός (την τήρηση μιας ακόμη δέσμευσης του Δημάρχου) που αξιολογήθηκε ως είδηση μείζονος τοπικού ενδιαφέροντος, λόγω του περιβαλλοντικού και κοινωνικού οφέλους για τον Δήμο Φυλής!

Με άρθρο ηλεκτρονικής εφημερίδας που πρόσκειται στην υποψήφια των εκλογών παράταξη «Δύναμη Συμμετοχής», καταγγέλλονται  οι… «εγκέφαλοι» της επικοινωνίας του Δημάρχου πως «κάνουν την τρίχα – τριχιά« (!) και πως «θεωρούν τους κατοίκους του Δήμου ως τη φυλή των Μάο-Μάο που εντυπωσιάζεται με καθρεφτάκια και κουδουνίστρες«!… βασίζοντας τη μομφή αυτή στο υψηλό κόστος του έργου, που θα χρειαστεί χρόνια για να αποσβεστεί! Με αυτή δηλαδή τη λογική, ΚΑΜΙΑ επένδυση και ΚΑΝΕΝΑ έργο θα επέφεραν την επιθυμητή… εξέλιξη της «φυλής των Μάο – Μάο»!!!

Στη συνέχεια, χαρακτηρίστηκε «υπερβολή» ο ισχυρισμός ότι «η χρήση του φυσικού αερίου θα δώσει οικονομική «ανάσα» στον Δήμο» όταν αίφνης, άλλαξε η… κατεύθυνση του ανέμου: «Είναι πράγματι αλήθεια ότι το φυσικό αέριο είναι μια ήπια, εναλλακτική μορφή ενέργειας και η χρήση του μειώνει την επιβάρυνση στο περιβάλλον. Είναι, επίσης, αλήθεια ότι μειώνει το κόστος της οικονομικής επιβάρυνσης κατά 30% αλλά, σαφώς, δεν είναι τσάμπα«!!!!!!! Με το επιχείρημα «δεν είναι και τσάμπα», αντιτάχθηκε δηλαδή στην… «υπερβολή» της οικονομικής «ανάσας», όταν το κόστος μειώνεται σχεδόν κατά το ήμισυ! Προφανώς κάποιοι έχουν συναντήσει τον υποψήφιο δήμαρχο, που θα εξασφαλίσει στον Δήμο του… δωρεάν ενέργεια!

Τέλος, όπως ξεκαθαρίζεται για τους… «κακόπιστους» (σαν κι εμάς καλή ώρα) «οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για την προστασία του περιβάλλοντος, ιδιαίτερα σε μια καταπονημένη περιβαλλοντικά περιοχή όπως ο Δήμος Φυλής, είναι πάντα προς τη σωστή κατεύθυνση και καλώς έγινε και γίνεται.«

Συμπέρασμα που εξάγεται από το άρθρο: Ο Δήμος επένδυσε αρκετά χρήματα σε ένα έργο που μειώνει την επιβάρυνση του περιβάλλοντος, μειώνει το κόστος της οικονομικής επιβάρυνσης κατά 30% και είναι μία πρωτοβουλία που έγινε προς τη σωστή κατεύθυνση και καλώς έγινε και γίνεται!!!!!!!

Απορία: Τι διαφορετικό έγραψαν αυτοί οι… «εγκέφαλοι» της επικοινωνίας του Δημάρχου, δηλαδή; Προς τι όλη αυτή η βαβούρα; Θεωρητικά και ουσιαστικά, είναι περιττό να διαφωνεί κάποιος συμφωνώντας, όταν εν κατακλείδι… ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ τη σημαντικότητα ενός έργου για το κοινωνικό σύνολο!

Κατάληξη: … τρίχες κατσαρές!!!

Επάνω