Τη μνήμη των θυμάτων του καταστρεπτικού σεισμού του 1999 τίμησε, για 23 η συνεχή χρονιά, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022, ο Δήμος Φυλής.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μνήμης, που καταρτίστηκε, όπως κάθε χρόνο, από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Η ΠΑΡΝΗΘΑ, περιελάμβανε:
♦ Στον Ιερό Ναό, Θεία Λειτουργία και Επιμνημόσυνη Δέηση το πρωί και Δοξολογία επί τη διασώσει της πόλεως το μεσημέρι.
♦ Στο Μνημείο, μπροστά στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, Επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνου, τήρηση ενός λεπτού σιγής και ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.
Στις εκδηλώσεις μνήμης παρευρέθηκαν συγγενείς των θυμάτων, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, Αντιδήμαρχοι, Αναπλ. Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι. Το “παρών” έδωσε και ο Α’ επιλ. Βουλευτής Σταμάτης Πουλής, ενώ μήνυμα, λόγω κωλύματος, απέστειλε ο Βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος.
Τιμές απέδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής.