Σχίζας - Μαυροειδάκος - Σαρλάς και διοίκηση Δ.Α.Σ. στο πλευρό των παλαιστών του Ζεφυρίου!

Σχίζας – Μαυροειδάκος – Σαρλάς και διοίκηση Δ.Α.Σ. στο πλευρό των παλαιστών του Ζεφυρίου!
Σχίζας – Μαυροειδάκος – Σαρλάς και διοίκηση Δ.Α.Σ. στο πλευρό των παλαιστών του Ζεφυρίου!

Αιφνιδιάστηκαν ευχάριστα οι αθλητές και προπονητές της ομάδας Πάλης του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου από την επίσκεψη των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φυλής Θανάση Σχίζα, του Αντιδημάρχου δ.ε. Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκου, αλλά και του Αναπληρωτή Δημάρχου Η/Μ – Ύδρευσης – Αποχέτευσης & Υδρομέτρησης Μαρίνου Σαρλά, στο προπονητήριο της Πάλης στο Κλειστό Γυμναστήριο “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” στο Ζεφύρι, που κύριο σκοπό είχε την απόδοση συγχαρητηρίων για την πρόσφατη τριπλή επιτυχία τους στο Διεθνές Τουρνουά “Csaba Ferenc” της Σερβίας και τη συγκομιδή 1 χρυσού, 1 αργυρού και 1 χάλκινου μεταλλίου! 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Συλλόγου Ζεφυρίου Σωκράτης Σταυρόπουλος, συνοδευόμενος από όλα τα μέλη της διοίκησης του Δ.Α.Σ., υποδέχθηκε τους δύο Αντιδημάρχους και τον Αναπλ. Δήμαρχο στον χώρο που οι αθλητές με τους προπονητές τους “εργάζονται” αδιάκοπα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στα προσεχή Πρωταθλήματα και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο πρόσωπό τους, αλλά και του Δημάρχου Χρήστου Παππού, που έχουν “αγκαλιάσει” από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια που γίνεται στις παλαίστρες του Ζεφυρίου και συμβάλλουν με έμπρακτο ενδιαφέρον τα μέγιστα, προκειμένου οι αθλητές να έχουν άριστες συνθήκες άθλησης, αλλά και την εμπειρία της συμμετοχής τους σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού. Δεν παρέλειψε ωστόσο και ο ίδιος να συγχαρεί τους παλαιστές για τις διακρίσεις τους, τους προπονητές τους Διονύση Κατηφόρη και Χρήστο Αθανασιάδη, καθώς και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Βασίλη Νικολαϊδη και τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Θάνο Συρόπουλο, για την αφιλοκερδή και ακάματη προσφορά τους στο άθλημα!

Μεταφέροντας  τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Χρήστου Παππού, οι υποχρεώσεις του οποίου δεν επέτρεψαν την παρουσία του σε αυτή τη συνάντηση, ο Αντιδήμαρχος Τ.Υ. του Δήμου Θανάσης Σχίζας εξέφρασε για μία ακόμη φορά την πίστη του στις μεγάλες δυνατότητες της παλαιστικής ομάδας του Ζεφυρίου. Ο κ. Σχίζας απηύθυνε τα συγχαρητήριά του προς όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην αποστολή, αφού ακόμη και όσα δεν κατόρθωσαν να διακριθούν με ένα μετάλλιο, απέσπασαν πολλές και σημαντικές νίκες έναντι ισχυρών αντιπάλων τους. “Η επόμενη αποστολή σε αγώνες του εξωτερικού θα φροντίσουμε να είναι μεγαλύτερη, ώστε να αποκτούν όλο και περισσότερα παιδιά την εμπειρία σημαντικών διεθνών αγώνων”, δήλωσε ο κ. Σχίζας και απονέμοντας τα εύσημα στους δύο προπονητές, για το ήθος, την πειθαρχία και τη μαχητικότητα των αθλητών τους, τόνισε: “Είστε οι καλύτεροι πρεσβευτές της πόλης του Ζεφυρίου, σε κάθε αθλητική συνάντηση που συμμετέχετε! Για τα αισθήματα υπερηφάνειας που μας προσφέρετε, αλλά και για όσα σας προαναφέραμε, μαζί με τα συγχαρητήρια θα πρέπει να σας εκφράσουμε και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!” 

Στα χειροκροτήματα που ξέσπασαν με την παρουσίαση των τριών αθλητών που κατέκτησαν τα μετάλλια στο Διεθνές Τουρνουά της Σερβίας, ο Αντιδήμαρχος δ.ε. Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, σχολίασε με την παρατήρηση: “Παρακολουθώντας τους μικρότερους αθλητές να κοιτούν στα μάτια τους συναθλητές τους που έφεραν τα μετάλλια, αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι η μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας δεν είναι τα μετάλλια και οι διακρίσεις σας, αλλά η ομόνοια και η αγάπη που έχετε κατορθώσει να υπάρχει μεταξύ σας, ως το κύριο συστατικό μιας ομάδας που λειτουργεί σαν οικογένεια. Και οι ενωμένες με δεσμούς οικογενείας ομάδες, φέρνουν μόνο μεγάλα αποτελέσματα!” Απευθυνόμενος προς τους προπονητές, ο κ. Μαυροειδάκος τους διατύπωσε τη βεβαιότητά του ότι τα μετάλλια δεν θα σταματήσουν να έρχονται στο Ζεφύρι, γιατί τα Ζεφυριωτάκια – όπως είπε χαρακτηριστικά – είναι “πλασμένα από… σπάνιο μέταλλο”!

 

Με την ίδια διάθεση και ο Αναπλ. Δημάρχου Μαρίνος Σαρλάς, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ραγδαία εξέλιξη της παλαιστικής ομάδας του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, αποτυπώνεται στην ανοδική πορεία που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια προς την σωστή κατεύθυνση, που δεν είναι άλλη από τα βάθρα των Πρωταθλητών, απ’ όπου μπορούν πλέον και οι παλαιστές του Ζεφυρίου να ατενίζουν με αισιοδοξία το αθλητικό μέλλον τους!

Με την ευχή όλων να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση τον καρποφόρο αγώνα τους για πρόοδο και αθλητική καταξίωση, η προπόνηση επανήλθε στην κανονική της ροή, όσο οι κ.κ. Σχίζας, Μαυροειδάκος και Σαρλάς συζητούσαν με τους διοργανωτές της ομάδας για τις οργανωτικές λεπτομέρειες του επικείμενου Πανελλήνιου Τουρνουά Πάλης “Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου” 2019 – που για 3η συνεχόμενη χρονιά αναμένεται να φιλοξενήσει στο Κλειστό Γυμναστήριο “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” στο Ζεφύρι εκατοντάδες αθλητών, προπονητών και φιλάθλων απ’ όλη την Ελλάδα – προκειμένου ο Δήμος να μεριμνήσει άμεσα για ό,τι τον αφορά!

Επάνω