Συνωστισμός υποψηφίων στην... είσοδο της παράταξης "Νέα Εποχή"!

Συνωστισμός υποψηφίων στην… είσοδο της παράταξης «Νέα Εποχή»!
Συνωστισμός υποψηφίων στην… είσοδο της παράταξης «Νέα Εποχή»!

Επτά νέες υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν το τελευταίο 10ήμερο για τη δημοτική παράταξη του Χρήστου Παππού και όπως όλα δείχνουν, ολοένα και περισσότεροι νέοι, καλλιεργημένοι, με φρέσκες ιδέες, μα πάνω απ’ όλα με αγάπη και όραμα για τον τόπο τους, εκδηλώνουν την επιθυμία να συνδράμουν στο έργο της διοίκησης καθώς, όπως ομολογούν, στη «Νέα Εποχή» υπάρχει πρόσφορο έδαφος και οι συνθήκες ευνοούν τα σχέδια δράσης τους.

Άρωμα… γυναίκας, στη «Νέα Εποχή»…

Κυριακή Φούντα (Κοινωνιολόγος)

Η πρώτη γυναικεία παρουσία στο κάδρο των υποψηφίων που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της παράταξης «Νέα Εποχή» και στο πλευρό του Δημάρχου Χρήστου Παππού, είναι η Κυριακή Φούντα. Είναι κοινωνιολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και σύζυγος του Προέδρου του Εθνικού Πανοράματος, Θεοφάνη Μαλανδρίνου. Με εκτίμηση και αναγνώριση στο έργο της διοίκησης, η κ. Φούντα εκδήλωσε την επιθυμία να ενταχθεί στην ομάδα, ώστε αυτό να συνεχιστεί και την επόμενη δημοτική περίοδο. Με τη βεβαιότητα ότι η υποψηφιότητά της θα αποβεί χρήσιμη για την τοπική κοινωνία, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, δήλωσε: «Πρόκειται για μια νέα επιστήμονα που έχει τη θέληση και τις δυνατότητες να βοηθήσει και προέρχεται από οικογένεια με την οποία με συνδέουν δεσμοί φιλίας και εκτίμησης. Θα ενισχύσει την ομάδα γυναικών της παράταξής μας, η οποία απευθύνει μήνυμα συστράτευσης στις συνδημότισσές μας να πάμε, όλοι και όλες, ακόμα πιο μπροστά το Δήμο μας.»

Ευαγγελία Κωβαίου (Πρόεδρος Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Ζωφριάς):

Η νέα υποψήφια υπήρξε εργαζόμενη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής και συνεχίζει, επί σειρά ετών, την προσφορά της στην τοπική κοινωνία, ως Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ζωφριάς. Καλωσορίζοντάς τη στην παράταξη ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε ότι η Ευαγγελία Κωβαίου συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του έμπειρου Αυτοδιοικητικού στελέχους και της καταξιωμένης εκπροσώπου ενός από τους μαχητικότερους και δραστήριους κοινωνικούς φορείς του Δήμου. “Όλοι εκτιμάμε τις ικανότητες, τη συνέπεια και την προσφορά της Ευαγγελίας στη συνοικία της Ζωφριάς, αλλά και σε όλο το Δήμο. Με το πνεύμα συνεργασίας που διαθέτει έχει βοηθήσει, διαχρονικά, το Δήμο. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και τους συνεργάτες μου στη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» που βρίσκεται στο πλευρό μας, γιατί προσδίδει προστιθέμενη αξία στην προσπάθειά μας”, επεσήμανε αναφερόμενος στη νέα υποψήφια, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Κική Πάλλη (Οικονομολόγος):

Η Κική Πάλλη είναι οικονομολόγος και έχει δείξει, τα προηγούμενα χρόνια, έμπρακτο ενδιαφέρον για τα κοινά, ως Αντιπρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λίμνης και του Συλλόγου ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ. Είναι μητέρα δύο παιδιών, της Στέλλας και του Αντώνη. “Η Κική είναι μια άξια επαγγελματίας και συνδημότης μας. Μας εμπιστεύτηκε το 2014 και θεωρώ ιδιαίτερη τιμή που συντάσσεται μαζί μας, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έχουμε καταβάλει τα προηγούμενα χρόνια. Με τις απόψεις της και την επιρροή που ασκεί στη συνοικία της, αλλά και ευρύτερα στο Δήμο, θα συσπειρώσει, ακόμα περισσότερο τον κόσμο στο πλευρό της παράταξής μας, κάτι που θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε το έργο μας”, τόνισε αναφερόμενος στην υποψηφιότητά της ο Χρήστος Παππούς.

Αλέξης Μουσούρης (Επιχειρηματίας)

Γνωστός και ως… «Alessio», από την επωνυμία της επιχείρισης που διατηρεί στη δημοτική ενότητα του Ζεφυρίου, ο Αλέξης Μουσούρης ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο για την υποψηφιότητά του στο Τοπικό Συμβούλιο του Ζεφυρίου, αποτελώντας ίσως τη δεύτερη δημοφιλέστερη υποψηφιότητα, μαζί με εκείνη του προπονητή της Πάλης Διονύση Κατηφόρη, καθώς πρόκειται για μία εξίσου δυναμική και αγαπητή παρουσία στην τοπική κοινωνία και με κοινό χαρακτηριστικό τους τη διάθεση για προσφορά! Καλωσορίζοντάς τον στην παράταξη, ο Χρήστος Παππούς τόνισε: «Ο Αλέξης ή Αlessio, όπως τον ξέρουν στο Ζεφύρι αποτελεί το “μηχανάκι” της πόλης. Από σήμερα θα αποτελέσει το “μηχανάκι” της παράταξής μας στη συγκεκριμένη Δημοτική Ενότητα.«

Δημήτρης Πιερράκης (Ελεύθερος Επαγγελματίας):

Η αγάπη του για τον τόπο που ζει και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας, η πολυετής ενασχόλησή του με τα κοινά και η όρεξη για προσφορά και δημιουργία, είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν την προσωπικότητα του Δημήτρη Πιερράκη, του νέου υποψηφίου της παράταξης «Νέα Εποχή». «Ο Δημήτρης Πιερράκης είναι μια πολύ καλή υποψηφιότητα. Διακρίνεται για την αγάπη του προς τον τόπο και τη βούλησή του να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις. Θα συσπειρώσει τους ανθρώπους που τον εκτιμούν και πιστεύουν στις δυνατότητές του. Χαίρομαι, πραγματικά, που θα δώσει τη μάχη στο πλευρό μας«, τόνισε ο Χρήστος Παππούς.

Νίκος Δημητρόπουλος (Πτυχιούχος Πληροφορικής)

Την υποψηφιότητα του Νικόλαου Δημητρόπουλου με την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, στη διάρκεια της εκδήλωσης του Συλλόγου Κρητών Φυλής για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου 2019. Ο Νικόλαος Δημητρόπουλος είναι εγγονός του συνιδρυτή του Συλλόγου Κρητών Άνω Λιοσίων Γιάννη Βολικάκη και από μικρό παιδί συντρόφευε τον παππού του στις δράσεις του Συλλόγου. Έτσι, έμαθε ν’ αγαπά τον τόπο που μεγάλωσε, τα Άνω Λιόσια, αλλά και τον τόπο καταγωγής του, την Κρήτη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα και εργάζεται ως γραφίστας σε τυπογραφείο. Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Νικόλαου Δημητρόπουλου, ο Χρήστος Παππούς υπογράμμισε ότι διακρίνει έναν νέο άνθρωπο με αγάπη για την πόλη του και διάθεση να συμβάλει ώστε να πάει ακόμα πιο μπροστά.
 

Ιάκωβος Κορδώνης (πρώην Δημοτικός Σύμβουλος & Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου):

Ο Ιάκωβος Κορδώνης διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου την δημοτική περίοδο 2007-2010 και είχε διακριθεί για τη δραστηριότητά του ως Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών κι ως Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας ΞΕΝΙΟΣ (ΔΕΡΑΛ). Ως δημότης έχει αγωνιστεί εναντίον της παραβατικότητας αλλά και για την κοινωνική ενσωμάτωση των ΡΟΜΑ. Καλοσωρίζοντάς τον στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ανέφερε τα εξής. «Χαίρομαι, ιδιαίτερα, που ο Ιάκωβος θα δώσει τη μάχη του προσεχούς Μαΐου στο πλευρό μας. Εκτός από ένας πολύ καλός μου φίλος, διακρίνεται για το ήθος και την εντιμότητά του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Η μαχητικότητα και η συνέπειά του στο ζήτημα των ΡΟΜΑ είναι κάτι που πραγματικά εκτιμούν οι συνδημότες μας.»

Επάνω