Συνεχής η προσπάθεια βελτίωσης της εικόνας της πόλης του Ζεφυρίου

Συνεχής η προσπάθεια βελτίωσης της εικόνας της πόλης του Ζεφυρίου
Συνεχής η προσπάθεια βελτίωσης της εικόνας της πόλης του Ζεφυρίου

Θετικά αποτελέσματα αποδίδει η εντατική προσπάθεια που καταβάλλεται από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο και τους εργαζόμενους του Δήμου, για τη συνεχή βελτίωση της εικόνας της πόλης, στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου, μία συντονισμένη επιχείρηση καθαριότητας στην είσοδο της πόλης του Ζεφυρίου (στη λεωφόρο Φυλής στο ύψος του Γαβαλά) η οποία οργανώνεται στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού με τον ομόλογό του των Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρο Τσίρμπα και πραγματοποιείται με κοινή διάθεση μηχανημάτων και ανθρώπινου δυναμικού.

Τη δράση, που περιλαμβάνει κλάδεμα των δέντρων καθώς και την απομάκρυνση θάμνων και ξερόχορτων, συντονίζουν οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι των δύο πόλεων Γιάννης Μαυροειδάκος και Γιώργος Νταούτης. Ταυτόχρονα, γίνεται αποκατάσταση του εδάφους ώστε μετά την ολοκλήρωση των εργασιών να στρωθεί με υλικό που θα αποτρέπει την εκ νέου εμφάνιση άγριας βλάστησης και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν με την τοποθέτηση νέων λαμπτήρων LED, ώστε να υπάρχει άπλετος φωτισμός στην πολυσύχναστη από κίνηση περιοχή.

Τα αποτελέσματα των δράσεων καθαριότητας, που έχουν εντατικοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, δεν είναι ορατά μόνο στην είσοδο της πόλης του Ζεφυρίου, αλλά και στο κέντρο και σε κάθε γειτονιά. Εξάλλου, σε μια περίοδο που διακυβεύεται περισσότερο από ποτέ η δημόσια υγεία, εξαιτίας της πανδημίας, η καθαριότητα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που υποχρεούται να παρέχει ένας Δήμος προς τους πολίτες κι αυτό επιτυγχάνεται με τον καθημερινό αγώνα και την άριστη συνεργασία του Αντιδημάρχου Γιάννη Μαυροειδάκου και των εργαζομένων της δημοτικής ενότητας Ζεφυρίου.

Πηγή: paraponofylis

Επάνω