Στη μάχη για τη στήριξη του άπορου δημότη ο υποψήφιος γιατρός της "Νέας Εποχής"

Στη μάχη για τη στήριξη του άπορου δημότη ο υποψήφιος γιατρός της «Νέας Εποχής»
Στη μάχη για τη στήριξη του άπορου δημότη ο υποψήφιος γιατρός της «Νέας Εποχής»

Με μεγάλη προθυμία αποδέχθηκε την πρόταση του Δημάρχου Φυλής κ. Χρήστου Παππού, ο υποψήφιος με την παράταξη «Νέα Εποχή» χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος Δρ. Αντώνης Καλαφάτης, για δωρεάν παρακολούθηση των απόρων πολιτών του Δήμου Φυλής!

Ο επιστήμων Ω.Ρ.Λ. Αντώνης Καλαφάτης, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απέδειξε τις προθέσεις του, αφού μόλις πριν από δύο εβδομάδες δήλωσε έτοιμος να συμβάλλει στην πρόοδο του τόπου, με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Εποχή» του Χρήστου Παππού. Ο Δρ. Καλαφάτης συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθήνας και διαθέτει 3 ιατρεία εκ των οποίων το ένα εδρεύει στα Άνω Λιόσια (Λ. Φυλής 191) και δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των απόρων, για τους οποίους μάλιστα ανέλαβε να οργανώσει ένα πρόγραμμα, ώστε να μπορούν πλέον όλοι όσοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να επωφελούνται από τις υπηρεσίες της επιστήμης, που θα προσφέρουν εθελοντικά ιδιώτες γιατροί όλων των ειδικοτήτων.

Πρόκειται για μία αξιέπαινη ιδιωτική πρωτοβουλία, η οποία ήρθε κατόπιν προτάσεως του Δημάρχου Χρήστου Παππού στον νέο υποψήφιό του και αντιδρώντας άμεσα ο Δρ. Καλαφάτης μελετά και αναπτύσσει τον σχεδιασμό της με διάθεση και ζήλο για προσφορά. 

«Είναι το ελάχιστο δείγμα ανθρωπιστικής στήριξης που μπορώ να παρέχω στην τοπική κοινωνία και χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου μας, να εξετάζω εθελοντικά τους άπορους και ανασφάλιστους πολίτες του Δήμου Φυλής. Υπάρχουν άνθρωποι, συμπολίτες μας, που αδυνατούν να πληρώσουν έστω και μία ιατρική επίσκεψη. Σε αυτούς τους συνανθρώπους μας θέλω να προσφέρω τις γνώσεις μου αφιλοκερδώς, γιατί στην υγεία έχουν όλοι οι άνθρωποι δικαίωμα και είμαι περήφανος που στηρίζω και εκλογικά έναν Δήμαρχο, ο οποίος βάζει συνειδητά και πάντοτε μπροστά τον άνθρωπο! Είμαι βέβαιος ότι δεν θα αποτελέσω εξαίρεση και στην παραίνεσή μου θα ανταποκριθούν και άλλοι συνάδελφοι όλων των ειδικοτήτων σε αυτό το πρόγραμμα που μου ορίστηκε να σχεδιάσω, προκειμένου να συντονίσουμε μια επιστημονική ομάδα που θα βρίσκεται στην υπηρεσία του άπορου πολίτη. Καλώ, λοιπόν, όποιον συνάδελφο έχει τη διάθεση και τον χρόνο ώστε να συνεργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση, να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια για το κοινό καλό», δήλωσε στο #gavatanews ο Δρ. Αντώνης Καλαφάτης.

 

Σχόλια
Επάνω