Στη Βέροια ψηφίζουν… Νέα Εποχή – αλλάΖΟΥΜΕ!!!

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Θα μπορούσε οπωσδήποτε να πρόκειται για μια… πρωταπριλιάτικη φάρσα, ή αποκύημα φαντασίας, όμως το “πάντρεμα” της ονομασίας των δύο αντίπαλων παρατάξεων του Δήμου Φυλής,  που έγινε στον συνδυασμό υποψήφιου Δημάρχου στη Βέροια “Νέα Εποχή – αλλάΖΟΥΜΕ” αποτελεί το πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός!

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν πράγματι η πολιτική “σκακιέρα” του Δήμου Φυλής ήταν πηγή έμπνευσης για τον εν λόγω υποψήφιο, όπως και να ‘χει όμως, δεν μπορούμε παρά να υποκλιθούμε στη… “διορατικότητά” του, κρίνοντας πάντα από τα όσα έχει καταγράψει η σύγχρονη ιστορία του τόπου μας:

Ότι, δηλαδή, η “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ” με το ενωτικό πνεύμα του επικεφαλής της Δημάρχου Χρήστου Παππού, έχει καταφέρει να απορροφήσει το μεγαλύτερο ποσοστό υποψηφίων από παρατάξεις της πάλαι ποτέ αντιπολίτευσης, οι οποίοι – εν τέλει – όχι απλά παραδέχτηκαν το έργο του, αλλά αποφάσισαν να συμμετέχουν, ενεργά, στο πλευρό του και στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού!

Υπό άλλες συνθήκες και με ξεκάθαρα χιουμοριστική διάθεση, λοιπόν, το σύνθημα που θα προτείναμε για τον προεκλογικό αγώνα του στον υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας θα ήταν το… “Νέα Εποχή – αλλάΖΟΥΜΕ με τη Δύναμη Συμμετοχής σας για ένα Νέο Ξεκίνημα“!

Δείτε όλα τα άρθρα μας …

To site του Δήμου Φυλής …