Στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που γνώρισε η Αττική, η Δημοτική Αστυνομία Φυλής με ειδικά κλιμάκια βρέθηκε στον ορεινό όγκο της Πάρνηθας, συμμετέχοντας στο σχέδιο της Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων.
Το θέμα ανέδειξε το επίσημο site της δημοτικής αστυνομίας …

Σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός, οι Δημοτικοί Αστυνομικοί του Δήμου Φυλής, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για δύο 24ωρα, βοήθησαν στον απεγκλωβισμό πολιτών και επιπλέον συμμετείχαν στην επιχείρηση που στήθηκε για τον απεγκλωβισμό των υπαλλήλων της Πυροσβεστικής που βρισκόντουσαν στην θέση «Πηγή» στη Φυλή, αναζητώντας έναν οδηγό οχήματος.
Οι πυροσβέστες εγκλωβίστηκαν στο σημείο και καταβλήθηκε τεράστια προσπάθεια από μηχανήματα του Δήμου Φυλής, κλιμάκιο της πολιτικής προστασίας και της Δημοτικής Αστυνομίας με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας, ώστε να υπάρχει αίσιο τέλος.
Πηγή: https://www.dimastin.gr/