Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές από τον Δήμο Φυλής, στο Πρωτάθλημα Taekwondo Νοτίου Ελλάδος!

Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές από τον Δήμο Φυλής, στο Πρωτάθλημα Taekwondo Νοτίου Ελλάδος!
Σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές από τον Δήμο Φυλής, στο Πρωτάθλημα Taekwondo Νοτίου Ελλάδος!

Με πολλές και σημαντικές διακρίσεις για τους αθλητές από τον Δήμο Φυλής, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου το Ανοιχτό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Taekwondo Νοτίου Ελλάδος, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο της Κανήθου “Τάσος Καμπούρης”, στη Χαλκίδα!

Τα 3 χρυσά, 4 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια, που αποκόμισαν οι αθλητές των Συλλόγων “Α.Ο. ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ”, “ΑΤΡΩΤΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ” και “Α.Σ. ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ” από ένα ιδιαίτερα απαιτητικό Πρωτάθλημα, είναι ενδεικτικά για το υψηλού αγωνιστικού επιπέδου αθλητικό δυναμικό που διαθέτει ο Δήμος και στο Taekwondo και συγκεκριμένα:

Με δύο χρυσά της Πατσουράκου Θεώνης στις Νεανίδες και Ασλάνογλου Έλενας στις Κορασίδες, τρία αργυρά από τη Μαρία Παναγιωτίδου, Μελίτα Ρουσοπούλου και Κόλλια Στυλιανή στις Κορασίδες και δύο χάλκινα από τον Δημήτρη Χόνδρο στους Παίδες και Δανάη Δρακοπούλου στις Κορασίδες, οι “ΑΤΡΩΤΟΙ” αθλητές των Άνω Λιοσίων απέδωσαν με κυριολεξία την ονομασία του Συλλόγου τους!

Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα Taekwondo του Συλλόγου “Α.Ο. ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ” Άνω Λιοσίων που, σε ισάριθμα μετάλλια με τις συμμετοχές στην κατηγορία Ανδρών, στο 2ο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο ταλαντούχος αθλητής Παναγιώτης Βαστάκης, ενώ το 3ο κατέλαβε ο… βενιαμίν της κατηγορίας, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου!

Τελευταίο αφήσαμε και δεν θα μπορούσαμε, βεβαίως, να μην αναφερθούμε στη δυναμική επιστροφή στα αγωνιστικά τατάμι του πολλά υποσχόμενου αθλητή του Συλλόγου Taekwondo “Α.Σ. ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ” Βασίλη Αβραμίκα, δημότη Φυλής, ο οποίος όχι απλά έδειξε ότι ξεπέρασε τον οξύ τραυματισμό που υπέστη στην επιγονατίδα πριν από περίπου τρεις μήνες αλλά, όπως ακριβώς εκτιμούσαν από την πορεία του οι προβλέψεις, επανήλθε… δριμύτερος, κατορθώνοντας να διατηρήσει τον τίτλο του Πρωταθλητή Νοτίου Ελλάδος στην κατηγορία Ανδρών με ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο που πρόσθεσε στην ήδη πλούσια σε χρυσά συλλογή του!!!

Επάνω