"Σε φόρμα" η διοίκηση, έντυσε όλους τους αθλητές του Δήμου Φυλής!!!

«Σε φόρμα» η διοίκηση, έντυσε όλους τους αθλητές του Δήμου Φυλής!!!
«Σε φόρμα» η διοίκηση, έντυσε όλους τους αθλητές του Δήμου Φυλής!!!

Μία αίθουσα γεμάτη προπονητές, αθλητές κι εκπροσώπους αθλητικών σωματείων του Δήμου Φυλής, αλλά και πολλά χαμόγελα ευτυχίας, συνέθεταν το «γιορτινό» σκηνικό που στήθηκε την Παρασκευή (23/11) το απόγευμα σε αίθουσα του κολυμβητηρίου των Άνω Λιοσίων, εκεί όπου ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς μαζί με τον Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυροειδή, υποδέχθηκαν – σε πρώτη φάση – 15 αθλητικά σωματεία ποδοσφαίρου, βόλεϋ, πάλης, tae kwon do και κολύμβησης και πρόσφεραν σε όλους τους αθλητές των τμημάτων τους, αθλητικούς σάκους που περιείχαν εμφανίσεις αγώνων, σετ χειμερινές φόρμες και t-shirt!

Όπως, μάλιστα, διευκρίνισε ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» κ. Γιώργος Μαυροειδής, πρόκειται για τις πρώτες παραλαβές, καθώς πολλές ακόμη παραγγελίες βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής και για τους υπόλοιπους αθλητικούς συλλόγους, ενώ οι ανάγκες των 3 παλαιστικών συλλόγων του δήμου, θα καλυφθούν επιπλέον και σε μαγιό! Ο κ. Μαυροειδής – περήφανος για το αθλητικό δυναμικό του Δήμου – προέτρεψε τους υπεύθυνους των σωματείων να μη διστάσουν να του αιτηθούν ό,τι άλλο κρίνουν ότι χρειάζονται, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «το γραφείο μας είναι πάντα ανοικτό» και τον Δήμαρχο να συναινεί, επαινώντας τον γι΄αυτή την καινοτόμα πρωτοβουλία: «Μπράβο Γιώργο! Πάντα τέτοια!»

Στην τελετή παράδοσης αθλητικού υλικού παρευρέθηκαν από τη διοίκηση και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής κ. Θανάσης Σχίζας καθώς και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος σε θέματα Α.Π.Ε. – Ύδρευσης – Ηλεκτροφωτισμού κ. Μαρίνος Σαρλάς, οι οποίοι συμβάλλουν σημαντικά και με αναγνωρισμένο έργο στο κομμάτι του αθλητισμού, από το πόστο τους στον Δήμο. Ο κ. Σαρλάς, μάλιστα, παρέλαβε και το υλικό των ποδοσφαιριστών της ομάδος του, του «ΑΣΤΕΡΑ» Άνω Λιοσίων, στην οποία ο ίδιος είναι ποδοσφαιριστής!

Η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία, να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες της αθλούμενης νεολαίας του δήμου με διανομή του απαραίτητου αθλητικού υλικού, χαροποίησε ιδιαίτερα τους προνομιούχους αθλητικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Φυλής και πρόκειται για μία ακόμη δράση που εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που ασκείται από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Με γνώμονα τις ανάγκες της περιοχής, η διοίκηση αναγνωρίζει ότι επενδύοντας στον αθλητισμό – ως κύτταρο δημιουργίας και ανάπτυξης μιας υγιούς κοινωνίας – κάνει ταυτόχρονα μια σοβαρή επένδυση στο μέλλον του τόπου!

Δίπλα σε κάθε αθλητή:

 

 

Επάνω