Σε κλίμα ευλάβειας τιμήθηκε η Μνήμη των Αγίων Πάντων στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου.
Την παραμονή της γιορτής, το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2023 τελέστηκε ο Εσπερινός παρουσία μεγάλου αριθμού πιστών. Ανήμερα της γιορτής το πρωί της Κυριακής 11 Ιουνίου 2023 τελέστηκαν ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία και ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας.
Στις θρησκευτικές τελετές χοροστάτησε ο Πρωτοπρεσβύτερος – Προϊστάμενος των Ιερών Ναών Παναγίας Γρηγορούσας και Αγίου Στυλιανού Ζεφυρίου π. Άγγελος Κανέλλος συνεπικουρούμενος από τον Εφημέριο Δημήτριο Βουτσά.
Τις Θρησκευτικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, οι υποψήφιοι Βουλευτές Ν.Δ Ευάγγελος Λιάκος και Τζένη Μπάρα, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος και Θανάσης Σχίζας και πλήθων πιστών.