Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φυλής για τη λευκή επιδρομή της "Μήδειας"

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φυλής για τη λευκή επιδρομή της “Μήδειας”
Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φυλής για τη λευκή επιδρομή της “Μήδειας”

Με τη μέγιστη δυνατή προετοιμασία, ο Δήμος Φυλής φροντίζει να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στην κακοκαιρία που ήδη πλήττει τη χώρα. Το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας, που έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες και τις έντονες χιονοπτώσεις, αναμένεται – σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις – να επισκεφτεί την περιοχή τα μεσάνυχτα.

Από το μεσημέρι της Κυριακής, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Καθημερινότητας Μιχάλης Οικονομάκης, που συντονίζει την όλη επιχείρηση, έχει λάβει και εκτελέσει τις κατευθύνσεις του του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού που στόχο έχουν να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι και οι συνοικίες της πόλης.

Ο κ. Οικονομάκης είχε από ημερών μεριμνήσει για τον απαραίτητο έλεγχο στον μηχανολογικό εξοπλισμό, προκειμένου να μην προκύψει κανένα εμπόδιο στη λειτουργία τους, ενώ όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες των τριών δημοτικών ενοτήτων βρίσκονται σε επιφυλακή για την άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

⇒ Εκχιονιστικά οχήματα του Δήμου έχουν παραταχτεί στο κομβικό σημείο του Ιερού Ναού της Παναγίας Κανάλας.

⇒ Για προληπτικούς λόγους, με τη συνδρομή Αστυνομικών δυνάμεων και του Δήμου Φυλής, απαγορεύθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από την έξοδο της Χασιάς προς Δερβενοχώρια.

⇒ Οι δημότες μπορούν να προμηθεύονται ασυσκεύαστο (χύμα) αλάτι στην Πλατεία ΒΟΡΕΙΝΟΥ (Ζωφριά), στην Πλατεία Στρατηγού Λιόση (Κέντρο) και στον Ιερό Ναό Παναγίας Κανάλας (Άγιος Ιωάννης).

⇒ Τίθενται σε λειτουργία για τη φιλοξενία δημοτών, θερμαινόμενες αίθουσες στα τρία Δημαρχεία των δημοτικών ενοτήτων

⇒ Σε 24ωρη λειτουργία βρίσκεται ο πενταψήφιος αριθμός 15961.

Ο Δήμος Φυλής απευθύνει έκκληση στους οδηγούς που κινούνται με τα οχήματά τους στη Δημοτική Ενότητα Φυλής να τα παρκάρουν από την μια πλευρά της λεωφόρου, ώστε τα εκχιονιστικά μηχανήματα να πραγματοποιούν το έργο τους ανεμπόδιστα. Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και όσοι συμπολίτες είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται θα πρέπει να προμηθευτούν για τα οχήματα τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Επάνω