Σα βγεις στον πηγαιμό για το... Ζεφύρι, να εύχεσαι να 'ναι κλειστός ο δρόμος!

Σα βγεις στον πηγαιμό για το… Ζεφύρι, να εύχεσαι να ‘ναι κλειστός ο δρόμος!
Σα βγεις στον πηγαιμό για το… Ζεφύρι, να εύχεσαι να ‘ναι κλειστός ο δρόμος!

Στο επίκεντρο μιας φτηνής και διεστραμμένης πολιτικής προπαγάνδας από την παράταξη “Φυλή. Νέο Ξεκίνημα”, βρίσκεται για μία ακόμη φορά το Ζεφύρι!!! Η πόλη που φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της παράταξης και στην οποία έχει στρέψει τα ψηφοθηρικά της βέλη η επικοινωνιακή ομάδα του κ. Κουλοχέρη, υπο… “τιμάται” ιδιαιτέρως με νέο δισέλιδο αφιέρωμα της γνωστής φυλλάδας “Τα Νέα της Φυλής” που κυκλοφόρησε σήμερα στο διαδίκτυο…

Γιατί, όμως, το νέο τεύχος της παράταξης κυκλοφόρησε σήμερα και όχι νωρίτερα – εχθές, ας πούμε; – ίσως αναρωτηθούν αρκετοί αναγνώστες.

Μα γιατί εχθές ήταν η μεγάλη “φιέστα” στο Ζεφύρι, τα εγκαίνια του πρώτου τους εκλογικού κέντρου και καλό θα ήταν να… ΜΗΝ έχουν γνώση οι δημότες από την “εικόνα” που δημιουργεί και “λανσάρει” και πέρα από τα όρια του Δήμου Φυλής, η παράταξή του.

[Καθώς – όπως μας πληροφόρησαν και άνθρωποι που παρευρέθηκαν σ’ αυτή – οι 30 βία 35 Ζεφυριώτες (!) – ξέχωρα από τους υποψηφίους τους – που εθεάθησαν να παρακολουθούν την… άξια “βραβείου όσκαρ υποκριτικής” ομιλία του επικεφαλής της παράταξης κ. Κουλοχέρη, εξοργίστηκαν και σχολίαζαν πότε χλευαστικά και πότε… πιο “πικάντικα”, τα όσα ψευδή και ανυπόστατα “κατηγορώ” εκσφενδόνισε στους “ανυποψίαστους” κάτοικους της πόλης, για το έργο του Δημάρχου Χρήστου Παππού και του Αντιδημάρχου της ενότητας κ. Γιάννη Μαυροειδάκου! Αυτά, όμως, θα αναλυθούν εκτενέστερα σε άλλο άρθρο, που θα κάνουμε και τη… “βράβευση”!]

Σκεφτείτε, λοιπόν, να γνώριζαν εκ των προτέρων, την “εικόνα” που έχει σχηματισμένη για την πόλη τους ο κ. Κουλοχέρης και η ομάδα του: 

Τι είναι το Ζεφύρι, λοιπόν, για την παράταξη του κ. Κουλοχέρη: “Μια πόλη άβατο, εγκατελλειμένη, άνδρο της εγκληματικότητας, της ανομίας, του λαθρεμπορίου, ένα γκέτο που οργιάζουν ανεξέλεγκτα συμμορίες, ναρκομανείς και άλλα ταραχοποιά στοιχεία, μια επικίνδυνη πόλη με… υπαίθρια αγορά εμπόρων” ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ!!!

Αν την “άποψη” αυτή την γνώριζε ο κάτοικος του Ζεφυρίου πριν από τα… εγκαίνια, θα έτρεφε θεωρείτε της ίδιας “απαθούς” και αδιάφορης υποδοχής, ή θα συνοδευόταν κι από μερικά καφάσια παραγινομένων “λαχανικών”;

Είναι βέβαια απορίας άξιον το γεγονός, ότι η παράταξη του κ. Κουλοχέρη δεν έχει βάλει ΠΟΤΕ στο στόχαστρο της δυσφημιστικής, άθλιας και άκρως συκοφαντικής προπαγάνδας της – τόσο για την πόλη, όσο και για την αξιοπρέπεια των κατοίκων της (!) και δεν θα σταματήσουμε να το τονίζουμε – τη δημοτική ενότητα των Άνω Λιοσίων, παρά εστιάζει για πολλοστή φορά στο… Ζεφύρι!!!

Μήπως εντέλει το Ζεφύρι αποτελεί τον μεγαλύτερο… εφιάλτη τους; Μήπως η παντελής άγνοια για τα σημαντικά έργα ανάπτυξης που έγιναν στον τόπο αποτελούν… τροχοπέδη στα ψηφοθηρικά τους σχέδια; Γιατί άραγε ο “Ανω – Λιοσώτης” υποψήφιος Δήμαρχος δεν “αγγίζει” την εικόνα και δεν θίγει κατ’ αυτόν τον βίαιο τρόπο, την υπόληψη των κατοίκων της πόλης από την οποία (ε! όλο και κάτι “ψιλά” θα ‘χει να περιμένει…) κατάγεται;

Κάπου εκεί ωστόσο, στο editorial της φυλλάδας και σε αναζήτηση της προσωπικής τους… “παραμΙθάκης” (πόσα κοινά τελικά με τον Αλέξη;) οι επικοινωνιακοί φωστήρες του κ. Κουλοχέρη, σκαρφίστηκαν να παραφράσουν στίχους από το αριστούργημα του ποιητή Καβάφη, “Ιθάκη”, προκειμένου να πείσουν τους… “προσωπικούς τους δαίμονες” – που δεν είναι άλλοι από την πλειοψηφία των δημοτών που στηρίζουν το όραμα του Δημάρχου τους για τη δημιουργία ενός Δήμου πρότυπο, ενός Δήμου απαλλαγμένου από τις “ταμπέλες” της δυσφημιστικής προπαγάνδας ορισμένων “επίδοξων σωτήρων” που τον κρατούν δέσμιο της ανυποληψίας και της περιθωριοποίησης του κοινωνικού συνόλου – πως είναι μάταιο το “ταξίδι” της διοίκησης προς την κάλπη!

Ιδού το… “αριστούργημα”:

Αν και θεωρούμε πως πρόκειται για μία ακόμη εκδήλωση ελλείψεως σεβασμού σε πρόσωπα και αξίες του πολιτισμού μας, από τους ανθρώπους του επικοινωνιακού team της εν λόγω παράταξης, το #gavatanews θα… ενδώσει στην πρόκληση (!) να “διορθώσει” τη σαχλαμάρα των εμπνευστών αυτής της ιερόσυλης πράξης, προσαρμόζοντάς το στις περιστάσεις:

«Σα βγεις στον πηγαιμό για το… Ζεφύρι,

να εύχεσαι να ‘ναι κλειστός ο δρόμος,

γεμάτος έργα και όνειρα,

γεμάτος περηφάνια.

 

Κι αν “Πηνελόπες” συναντήσεις,

η… κάλπη δεν σε γέλασε.

Έτσι που το υποτίμησες,

με την τόση απειρία σου,

ήδη θα κατάλαβες ότι οι δημότες

σε έχουν… διαγραμμένο!»

 

Γιατί οι Ζεφυριώτες γνωρίζουν καλά, ότι το Ζεφύρι δεν κινδυνεύει από τους “Λαιστρυγόνες” και τους “Κύκλωπες”… αλλά από τους άσχετους “ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ”!!! Αφήστε λοιπόν τον “πολυμήχανο Οδυσσέα”, να συνεχίσει το ατάραχο ταξίδι για τον νόστο και κρατήστε τους… “Ποσειδώνες” να αναδεύουν τα δικά σας ύδατα: Αυτά που μόλις κάνατε… θάλασσα!

 

Επάνω