Σάρωσαν σε ψήφους τα μεγάλα φαβορί των δημοτικών εκλογών Σχίζας - Μαυροειδάκος!

/
/
Σάρωσαν σε ψήφους τα μεγάλα φαβορί των δημοτικών εκλογών Σχίζας – Μαυροειδάκος!
Σάρωσαν σε ψήφους τα μεγάλα φαβορί των δημοτικών εκλογών Σχίζας – Μαυροειδάκος!

«Στον ήλιο η λάσπη δεν κολλάει» και η δουλειά ανταμείβεται! Αυτή ήταν η απάντηση του λαού του Δήμου Φυλής στις… «αβανιές» των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης, που επιχείρησαν με κάθε θεμιτό ή και αθέμιτο τρόπο να πλήξουν την ισχυρή ομάδα της πόλης του Ζεφυρίου. Η «φωνή» του λαού, εξάλλου, που εσωκλείεται στους φακέλλους της κάλπης, ήταν κάθε άλλο παρά… «καταδικαστική» για τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που «σάρωσαν» τους σταυρούς σε αναγνώριση του σκληρού, καθημερινού αγώνα τους! Ήταν ξεκάθαρη! Γιάννης Μαυροειδάκος και Θανάσης Σχίζας ήταν οι μεγάλοι θριαμβευτές της εκλογικής μάχης σε ολόκληρο τον Δήμο, καταλαμβάνοντας τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα στην προτίμηση των δημοτών!!!

Την υπερίσχυση των δύο Αντιδημάρχων είχαν προαναγγείλει, εξάλλου, οι ίδιοι οι δημότες με την αθρόα συμμετοχή τους στις συγκεντρώσεις που διοργάνωσαν κατά την προεκλογική περίοδο, με την κάλπη να αναδεικνύει απλά το διαφαινόμενο αποτέλεσμα.

Οι 1.620 σταυροί για τον Γιάννη Μαυροειδάκο και οι 1.572 για τον Θανάση Σχίζα (στις 48 μόλις ψήφους η διαφορά τους!) απέδειξαν ότι η σκληρή δουλειά και η έμπρακτη αγάπη τους για τον τόπο που γεννήθηκαν και δημιούργησαν τις οικογένειές τους – άξιοι απόγονοι και οι δύο, οικογενειών που άφησαν ιστορία και έργο στα κοινά του τόπου – αναγνωρίστηκε από μεγάλη μερίδα των ψηφοφόρων, που τους εμπιστεύονται απόλυτα με παράταση της θητείας τους, για μία ακόμα 4ετία, την τύχη και το μέλλον της πόλης στα πολύτιμα χέρια τους!

Επάνω