Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και στο Δημαρχείο της Δ.Ε. Ζεφυρίου!

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και στο Δημαρχείο της Δ.Ε. Ζεφυρίου!
Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και στο Δημαρχείο της Δ.Ε. Ζεφυρίου!

Λίγες ώρες πριν την υποδοχή του νέου έτους και οι πόρτες του Δημαρχείου Ζεφυρίου στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, παρέμειναν ανοικτές από νωρίς το πρωί για να υποδεχτούν, με οικοδεσπότη τον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου κ. Γιάννη Μαυροειδάκο, τα παιδιά της δημοτικής ενότητας και τις αντιπροσωπείες φορέων της περιοχής, που έψαλλαν τα κάλαντα επιτείνοντας το εορταστικό κλίμα των ημερών!

Το έθιμο των καλάντων τήρησαν μεταξύ άλλων η φιλαρμονική του Δήμου φυλής ,ο Παραδοσιακός Λαογραφικός Σύλλογος Δήμου Φυλής “Χοροδρώμενο” και η χορωδία του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου, την οποία μάλιστα συνόδευαν ο υπεύθυνος κ. Βασίλης Κατηφόρης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών κ. Ηλίας Αθανασόπουλος.

Ο κ. Μαυροειδάκος πρόσφερε γλυκά κεράσματα σε όλους τους καλαντιστές που τον επισκέπτηκαν, καθώς και τους μουσικούς της Φιλαρμονικής, ανταλλάσσοντας μεταξύ τους ευχές: “Εύχομαι στους Ζεφυριώτες και στις Ζεφυριώτισσες και στους συνδημότες των Άνω Λιοσίων και της Φυλής, καλή Πρωτοχρονιά! Μακάρι να είναι ο νέος χρόνος για όλους μας δημιουργικός και ευτυχισμένος!”

Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος απηύθυνε τις ευχές του και διαδικτυακά, με μία πανοραμική εικόνα από την εκδήλωση της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που, για πρώτη φορά στην ιστορία του Ζεφυρίου, έζησαν εφέτος οι κάτοικοι της πόλης:

Επάνω