Πρωτοφανές τρολάρισμα από δημότες στην κινδυνολογία του blog της αντιπολίτευσης!

Πρωτοφανές τρολάρισμα από δημότες στην κινδυνολογία του blog της αντιπολίτευσης!
Πρωτοφανές τρολάρισμα από δημότες στην κινδυνολογία του blog της αντιπολίτευσης!

Σε… φιάσκο κατέληξε μία ακόμη προσπάθεια της διαδικτυακής εφημερίδας που πρόσκειται στην μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Φυλής, να υποβαθμίσει τη δράση της διοίκησης που αφορούσε την κατ’ οίκον διανομή στους πολίτες, τσάντας που περιείχε αντισηπτικό, μάσκες και γάντια! Αξίζει, μάλιστα, να επισημάνουμε ότι η συγκεκριμένη δράση έτυχε της ευρείας αναγνώρισης και ανάλογης προβολής από τα τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας Μ.Μ.Ε., που αφιέρωσαν στήλες και άφθονο χρόνο τηλεοπτικό, για να εγκωμιάσουν το ενδιαφέρον του Δήμου προς τους πολίτες του, κατά τη διάρκεια των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας για τον Covid – 19, διαφημίζοντας – παράλληλα με την πρωτοπόρα αυτή ενέργεια – την όμορφη όψη αυτής της πόλης!

Η έκταση και η προβολή της θετικής αυτής εικόνας της πόλης, φάνηκε να… ενοχλεί κάποιους, και το μέσο που πρόσκειται στην παράταξη “Φυλή. Νέο Ξεκίνημα” άδραξε την ευκαιρία της είδησης ότι δύο εταιρείες απέσυραν από το εμπόριο τα αντισηπτικά προϊόντα τους, καθώς δεν είχαν την έγκριση του Ε.Ο.Φ., για να σπείρει τον πανικό – κατά τη συνήθη πλέον τακτική – με… “σενάρια συνωμοσίας” και μυθεύματα!

Μία σειρά ερωτήσεων και προβληματισμών, λοιπόν, επιστρατεύτηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν αρνητικές εντυπώσεις στους δημότες: “Τάχα” οι πολίτες ανησύχησαν από αυτή την είδηση, “τάχα” φοβούνται να χρησιμοποιήσουν το αντισηπτικό γιατί φέρει το… ταμπελάκι του Δήμου Φυλής και όχι της εταιρείας, “τάχα” οι συντάκτες του άρθρου ήθελαν να “προστατεύσουν” τη δράση της διοίκησης από μία επερχόμενη καταστροφή, “τάχα” δεν ήξεραν… “τάχα” ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ, όμως, κιόλας!!! Γιατί αν είχαν μεταφέρει αυτές τις “ανησυχίες” στον αρχηγό της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης, εφόσον και ο ίδιος ψήφισε την προμήθεια του συγκεκριμένου αντισηπτικού – όπως αποκάλυψαν τοπικά blogs ΕΔΩ κι ΕΔΩ – άρα γνώριζε και την εταιρεία από την οποία έγινε η προμήθεια, δεν θα υπήρχε κανένας λόγος… “τάχα” ανησυχίας!

Δεν ήταν λίγοι, ωστόσο, οι πολίτες που κάθε άλλο παρά… “σκιάχτηκαν” από το συγκεκριμένο άρθρο που προειδοποιούσε για το “επικίνδυνο” χύμα αντισηπτικό και το τρολάρισμα που το συνόδευσε, ήταν επικό:

 

 

Επάνω