Πρεμιέρα σήμερα για Κατηφόρη και Ζερζελίδη στο Πανευρωπαϊκό U15 – Ο σύνδεσμος του live streaming

Αυξήστε την γραμματοσειρά αν θέλετε για να διαβάσετε πιο εύκολα το άρθρο.

-+=

Η δράση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15 συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη (16/5) με την Πάλη Γυναικών, όπου η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με 13 αθλήτριες σε οκτώ κατηγορίες, ανάμεσά τους η Κατερίνα Κατηφόρη (42κ.) του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου και η Φλώρα – Άννα Ζερζελίδη (50κ.) του Α.Ο. Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων. Συγκεκριμένα, οι 13 Ελληνίδες αθλήτριες θα αντιμετωπίσουν:

Στα 36 κιλά η Άννα Μαρία Παρασύρη θα παίξει στην φάση των «16» με την Μίσουκ που κατάγεται από τη Ρωσία, ενώ στα προημιτελικά περιμένει η Μπαράμπας από τη Ρουμανία. Στα 42 κιλά η Κατερίνα Κατηφόρη θα παλέψει στις «16» με την Αχμαντλί από το Αζερμπαϊτζάν. Στα 46 κιλά η Ελένη Τρέλλη κληρώθηκε στα προκριματικά με την Ιταλίδα Καλντίερο, ενώ στους «16» περιμένει η Καριμλί από το Αζερμπαϊτζάν.

Στην ίδια κατηγορία η Ελένη Γκοντάτσι περιμένει στις «16» την αντίπαλό της που θα προκύψει από το ζευγάρι ανάμεσα στην Γαλλίδα Μεγκνάς και την ανεξάρτητη Μπουλάτοβα. Στα 50 κιλά η Φλώρα Ζερζελίδη θα συναντήσει στα προκριματικά την Ιορντάκε από τη Ρουμανία, ενώ εάν προκριθεί θα παίξει στις «16» με την Πολωνή Ποντκόσρσκα. Παράλληλα, η Αργυρώ Κοκολάκη στη φάση των «16» θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην ανεξάρτητη Νατσούρινα και την Μαγυάρα Πουστάι. Στα 54 κιλά η Ελένη Γαβρινιώτη στα προκριματικά καλείται να αποκλείσει την Εσθονή  Βαελιάν, με την Γαλλίδα Σαντέν Αμπλά να περιμένει στις «16».

Στα προκριματικά της ίδιας κατηγορίας η Βασιλική Χριστοπούλου θα παίξει με την Τρέντε από την Λετονία. Στη φάση των «16» των 58 κιλών η Ελένη Ντούνια θα παίξει με την Ντουμίτρου από τη Ρουμανία. Στα 62 κιλά και στην φάση των «16» η Καλλιόπη Βασιλειάδου κληρώθηκε με την Κάρι από την Ιταλία, ενώ η Θωμαΐς Βερβέρη με την Μάλκοβα από τη Λετονία. Τέλος στα 66 κιλά υπάρχουν δύο ελληνοπολωνικές μονομαχίες. Η Πολυξένη Χρυσικάκη θα κοντραριστεί με την Λοϊάνιχ και η Βασιλική Καραβάνου με την Καζάκου.

Οι αγώνες μεταδίδονται σε live streaming στον σύνδεσμο https://www.elop.gr/23093-2/

Δείτε όλα τα άρθρα μας …

To site του Δήμου Φυλής …