"Πολλά υποσχόμενη" η πίτα του Συλλόγου Δροσούπολης!

“Πολλά υποσχόμενη” η πίτα του Συλλόγου Δροσούπολης!
“Πολλά υποσχόμενη” η πίτα του Συλλόγου Δροσούπολης!

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Φυλής, ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Δροσούπολης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου, παρουσία κατοίκων και πλήθους επισήμων, που για μία ακόμη χρονιά ανταποκρίθηκαν με μεγάλη συμμετοχή στην πρόσκληση και αντάλλαξαν ευχές με τα δραστήρια και ιδιαίτερα δυναμικά μέλη του διοικητικού.

Εκπροσωπώντας μια από τις ομορφότερες συνοικίες των Άνω Λιοσίων, ο Σύλλογος Δροσούπολης κατορθώνει μέσα από τις πολύμορφες δράσεις του να λειτουργεί εποικοδομητικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής, αποσπώντας τα εύσημα των φίλων και μελών του, που τον στηρίζουν σε κάθε πρωτοβουλία και δράση του.

Την πίτα ευλόγησε ο Ιερέας της συνοικίας της Δροσούπολης και Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας π. Κωνσταντίνος Τόλιας.

Γι’ αυτή την αθρόα συμμετοχή και στήριξη του κόσμου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δροσούπολης και Τοπικός Σύμβουλος Άνω Λιοσίων κ. Μιχάλης Ζουρίδης, διαβεβαιώνοντας πως η διοίκηση θα συνεχίσει να ασχολείται δημιουργικά με θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής και το κοινό καλό.

Κάνοντας, μάλιστα, μία σύντομη περιγραφή των δράσεων που έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές διάστημα μέχρι και το καλοκαίρι, ο κ. Ζουρίδης αναφέρθηκε στη συμμετοχή των μελών στο αποκριάτικο καρναβάλι του Δήμου Φυλής (23/02), τη διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας, το σχεδιασμό μιας εκδρομής, ενώ ανακοίνωσε και την πρώτη θεατρική παραγωγή που ετοιμάζει ο Σύλλογος, με υπεύθυνους τους Γιάννη Τριβέλλα (Δημόσιες Σχέσεις) και Κατερίνα Ματρακούκα (γεν. γραμματέας του συλλόγου).

“Καλά έργα!”, ευχήθηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, απευθυνόμενος στους Αντιδημάρχους, τους Περιφερειακούς εκπροσώπους και τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Αττικής κ. Γιώργο Κώτσηρα, που ήταν παρόντες στην τελετή, “έργα που – όπως σε κάθε γειτονιά του Δήμου μας – είναι σε εξέλιξη, αλλά και όσα προγραμματίζονται ακόμα και για την περιοχή της Δροσούπολης”. Αφιερώνοντας το κομμάτι της πίτας στον Βουλευτή για την άριστη συνεργασία του με τον δήμο, δεν παρέλειψε να ανακοινώσει στους κάτοικους ότι σε έναν μήνα ξεκινούν οι πυκνώσεις του φυσικού αερίου, για όσους έχουν κάνει αιτήσεις και σύντομα θα το δουν στα σπίτια τους!

“Να έχουμε αισιοδοξία και ελπίδα!”, ήταν η ευχή που απηύθυνε ο νέος Βουλευτής της περιοχής κ. Γιώργος Κώτσηρας, προτρέποντας τα μέλη του Συλλόγου Δροσούπολης να συνεχίσουν να είναι ενεργοί πολίτες και σε συνεργασία με τον δήμο να παράγουν έργο και κοινωνικές δράσεις, ενώ αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Αττικής κ. Θανάση Κατσιγιάννη.

Ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής, εντεταλμένος για τον χωρικό σχεδιασμό και έργα αντιπλημμυρικής προστασίας κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, μεταφέροντας τις ευχές του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη για υγεία και προκοπή, τόνισε πως “κρίνοντας από την απόδοση του Δήμου Φυλής στη συνεργασία του με την Περιφέρεια, θεωρείται δεδομένο το ευοίωνο μέλλον της περιοχής, καθώς είναι ο πιο αποτελεσματικός Δήμος στην παραγωγή μελετών για έργα που χρηματοδοτούνται από αυτήν”, ανέφερε και επισφραγίζοντας τη διαπίστωση αυτή, συνεχάρη τη δημοτική αρχή για το εξαιρετικό έργο που παράγει, αφιερώνοντας το κομμάτι του στον Δήμαρχο Χρήστο Παππού.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Παναγιώτα Παππά, αφού συνεχάρη τον Σύλλογο για την έντονη και ενεργή παρουσία του στην τοπική κοινωνία, αφιέρωσε το κομμάτι της στην Γενική Γραμματέα του Συλλόγου κ. Κατερίνα Ματρακούκα, για τις αλληλέγγυες δράσεις της υπέρ των αναξιοπαθούντων συμπολιτών της και διαβεβαίωσε πως θα εξακολουθήσει να είναι συναινετική, σε συνεργασία με τη νέα Περιφερειακή διοίκηση, για ό,τι αφορά τον Δήμο Φυλής.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Οικονομάκης νιώθοντας οικεία ανάμεσα σε φίλους και γείτονες, όπως είπε χαρακτηριστικά, αφού είναι και κάτοικος της περιοχής, ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο του Συλλόγου Δροσούπολης και πρόσφερε το κομμάτι του στο Ιδρυτικό μέλος, κι αγαπητό του συντοπίτη Δημήτρη Μπουλή.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Μαυροειδάκος εξήρε με τη σειρά του τις σημαντικές δράσεις του Συλλόγου για την περιοχή και τους κάτοικους της Δροσούπολης και υπενθύμισε την υποχρέωση που έχει κάθε διοίκηση του Δήμου να στηρίζει το έργο όλων των Συλλόγων, αφιερώνοντας κι εκείνος το κομμάτι του στο δραστήριο μέλος του, την κ. Κατερίνα Ματρακούκα.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Αβράμης, μέλος και ο ίδιος του Συλλόγου, ευχήθηκε καλή δύναμη στο διοικητικό και αφιέρωσε το κομμάτι του σε γνώριμη κάτοικο της περιοχής, υποσχόμενος εκ μέρους και της διοίκησης να βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους.

Την ανάγκη κατασκευής ενός ακόμα Γυμναστηρίου στην περιοχή της Δροσούπολης, επισήμανε ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” κ. Γιώργος Μαυροειδής, καθώς διαπιστώνεται ότι πρόκειται για μία συνοικία που η συμμετοχή των παιδιών της στον μαζικό αθλητισμό, υπερτερεί αριθμητικά σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου! Το κομμάτι της πίτας αφιέρωσε στον συνάδελφό του κ. Μιχάλη Οικονομάκη.

Αναφερόμενος στη σπουδαιότητα του τρίπτυχου “Παιδεία – Πολιτισμός – Αθλητισμός”, που εξασφαλίζουν το καλύτερο μέλλον κάθε περιοχής, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Ε.Σ.Ε. κ. Νίκος Χατζητρακόσιας τόνισε πως η συνεργασία με έναν Σύλλογο σαν της Δροσούπολης, γίνεται ακόμα πιο θετικό το αποτέλεσμα.

Ο Αναπλ. Δήμαρχος κ. Γιώργος Αντωνόπουλος τόνισε πως η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής βρισκόταν και θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον Σύλλογο, ενώ αφιέρωσε το κομμάτι του στα τέσσερα νέα μέλη του πρόσφατου προεδρείου.

Ο Αναπλ. Δήμαρχος κ. Βαδεβούλης Απόστολος, ευχόμενος για υγεία, αλληλεγγύη και ειρήνη, συνεχάρη το Δ.Σ. για το κοινωνικό έργο του και του αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας.

Η τοπική σύμβουλος των Άνω Λιοσίων κ. Λία Καψή, αφού ευχήθηκε καλή δύναμη στο διοικητικό του Συλλόγου Δροσούπολης, αφιέρωσε το κομμάτι της στον Ιερέα της συνοικίας π. Κωνσταντίνο Τόλια, ο οποίος με το λειτούργημά του έχει αγκαλιάσει τους κάτοικους της περιοχής και τους κρατάει ενωμένους.

 

 

Για τον Σύλλογο Δροσούπολης, κομμάτι αφαίρεσε το παλαιότερο μέλος του και ταμίας κ. Δημήτρης Οικονόμου

 

Θερμές ευχές απηύθυναν επίσης, εκπρόσωποι πολιτιστικών και γονεϊκών φορέων του Δήμου Φυλής και συγκεκριμένα:

Ο συντονιστής Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Άνω Λιοσίων Φυλής κ. Βασίλης Ακραίος

 

Ο συντονιστής Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Ζεφυρίου Φυλής κ. Τριαντάφυλλος Βαδεβούλης

 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ” κ. Κωνσταντίνα Στεφανουδάκη

 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Φυλής κ. Φωτεινή Κόκκινου

 

Ο Πρόεδρος των Αρκάδων Φυλής κ. Άγγελος Σούτας

 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Επτανησίων Δήμου Φυλής κ. Κατερίνα Δελαπόρτα

 

Η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Άνω Λιοσίων Φυλής κ. Αλεξία Κιόρτεβε

 

Η Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικολύ Σχολείου Άνω Λιοσίων κ. Μαρία Βρεζά

 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων κ. Λία Μπουρνάκη

 

Η Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΑΡΙΩΝ” κ. Ειρήνη Πετροπούλου

 

Το Μέλος της Διαπεριφερειακής Επιτροπής Νομού Αττικής και μέλος του Συλλόγου Δροσούπολης κ. Κατερίνα Σαφαρίκα

 

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Θρακών Μακεδόνων Δήμου Φυλής κ. Νίκο Καραλή

Η όμορφη βραδιά για το καλό της νέας χρονιάς έκλεισε, με πλούσιο κέρασμα.

Επάνω